BezpiecznaCiaza112023

Mamusia WRZESIEŃ2010

13 lata 6 miesiąc temu #209582 przez raczek10
hej dziewczyny gdzie wy jesteście :unsure: :(

/035/0354289b0.png?3420[/img] [/url]

s2.pierwszezabki.pl/035/0354289b0.png?6371

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 6 miesiąc temu #209594 przez Batmanik
jestesmy , jestesmy- ja tylko ja troche zlatana jestem....
dzis na ktg bylam i nie ma czynnosci skurczowych a szkoda;)
choc jeszcze czas ale ja juz chcialabym urodzic:)
a i moj wraca w przyszlym tyg ale nie wiem kiedy bo powiedzial ze nie napisze mi bo przyjade a mi nie wolno :angry:
a tak poza tym u nas bez wiekszych zmian

13 lata 6 miesiąc temu #209634 przez andziaaxdd
Hej dziewczyny. ;) nie długo mój Synuś ma roczek, powiedzcie mi kochane, co wasze Maluszki dostały za prezenciki na te Pierwsze urodzinki? ;-)

Dzieci to drobinki gwiezdnego pyłu, zdmuchnięte z otwartej dłoni Boga.

13 lata 6 miesiąc temu #209740 przez Martuska
Hejo Lasencje!
U nas spoczko ten tydzień jakoś zleciał miałam fory na uczelni i prawie cały tydzień lajtowy ;)
Raczku ja wiem Kochana że ty byś mi nic nie nakazywała ale wiem że po cichu myślisz że Krzychu nie wart mnie... Wart czy nie wart (uważam że nie wart) bo mogłabym mieć lepszego wykształconego z dobrą pracą itd ale co z tego jak go kocham. A ten dziuniek z mojej pracy to naprawdę świrus w pracy pełen profesjonalizm z mojej strony;/
Co do studiów bardzo mi się podoba są ciekawe no i grupę mam super już się zgraliśmy;))
Mały mój też super dziś miał dzień śmiania się taki pocieszny że szok ;P
Andzia mój Mały dostał rowerek i wieeeeeeeeeeeelkiego misia!

P.S. Muszę się Wam pochwalić kupiłam sobie ogromną szafę na raty i wyjdzie mnie to 70 zł miesięcznie super!! Nie mogę się doczekać jak mi ją przywiozą i ułożę sobie w niej rzeczy!! juuuupi

13 lata 6 miesiąc temu #209775 przez raczek10
hej . no w końcu coś napisałyście :laugh:
no mój Jasiu to na roczek od nas jeszcze nic nie dosta ł a nawet gorzej bo ja właśnie przed jego roczkiem poszłam do pracy i mama to u niego tylko z doskoku . Ale nic moze jakoś to wynagrodzimy :)
Martuska ja tez swego kocham choć niejest mnie wart i dobitnie mu to przypominam . u nas teraz trwa spór o auto ,kto ma do pracy nim jeżdzic a na 2 nas jak na razie nie stac . super ,że masz nowa szafe :) ja tez chce i to juz ale jeszcze musze poczekac :dry: oh by sie przydała taka narozna z wielkim lustrem mmmmm :)
dajesz rade z tym wszystkim a to najważniejsze :) mykam spać ,bo jutro duuużżżooo mam roboty :blink:

Batmanik ty jeszcze czekaj cierpliwie chociaz do 38 tyg. a potem sio na porodówke .

Martynko Mateuszek cudny i jaki słodki (widziałam na październiku )

Marysiaaaaa :unsure: :unsure: :unsure: :unsure:

13 lata 6 miesiąc temu #210329 przez Batmanik
nasz tez na roczek od nas nic nie dostal jeszcze...udalo mi sie dla niego motor na akumulator:) w sumie przez przypadek ale bedzie mial...

wogole to igor drugi tydz na przemian goraczka katar:( teraz mnie cos lapie:(
ja na chwile cala polamana i podziebiona:(
a tu nowinki odnosnie D... matki

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

a u nas trwa spor o kosiarke bo kupil nowa a stara ma byc rezerwowa i moze nic bym nie powiedziala gdyb6ysmy byli na swoim a tak...ach brak slow i szkoda nerwow :angry:

13 lata 6 miesiąc temu #210439 przez andziaaxdd
Martuśka, tego Kubusia ślicznego dostał co masz na avatarze? ;) Bomba ^^

chodzi mi o prezenty od rodzinki ;-) bo od nas , rodziców to nie wiem zupełnie też. ;-)

Dzieci to drobinki gwiezdnego pyłu, zdmuchnięte z otwartej dłoni Boga.

13 lata 6 miesiąc temu #210894 przez Martynka__89
Hej Kochane :* a teraz parę dni miałam zakręconych :) Dziękujemy Raczku. Batmanik doskonale Cię rozumiem też nie jestem na swoim :( Martuska cieszę się że studia się podobają i że miałaś fajny tydzień, co do męża to ja myślę tak samo o moim... Szkoda słów.

Mateuszek na roczek już dostał prezenty konia na biegunachhttp://allegro.pl/kolorowe-miski-z-dzwiekami-i-swiatlami-0wysylk-t0-i1824196358.html, autko o takie allegro.pl/kolorowe-miski-z-dzwiekami-i-...-t0-i1824196358.html , rybkę do wanienki, grającą kierownice allegro.pl/kolorowe-miski-z-dzwiekami-i-...-t0-i1824196358.html i takiego słonia www.ksiz.pl/produkty-niebezpieczne/8155/...nne-puzzle-dance-car . A tak to dali pieniądze, ja mam listę zrobioną co kupić Mateuszkowi i tak wykreślam. Liczę żeby żaden grosik nie umkną ;)

Moja Kropeczka:(9.02.2015

13 lata 6 miesiąc temu #211535 przez raczek10
hej kochane :) ja musze sie wam pochwalić i jestem mega zadwolona :lol: wczoraj dostałam wypłate i wielkośc wypłaty ,co do pracy to mnie bardzo odpowiada. w końcu jestem doceniona :lol: za 19 dni dostałam 1400 na reke a to jak dla mnie dużo . więc zapowiada sie nie żle . Atmosfera super godziny pracy elastyczne no i 5 nocy w tygodniu tylko . Jak na razie dajemy sobie rade . moje dzieci daja mnie sie wyspać i są bardzo grzeczne . Dopiero teraz po miesiącu pracy widze jaki Jasiek jest duzy i zaczyna byc samodzielny i nie pozwala sie sam karmić . jestem z niego bardzo dumnaa i ciesze sie z kazdej nowej rzeczy jaka on zrobi . jak byłam w domu to jakoś mnie to wszystko umykało a teraz widze jak moje dziecko rosnie .
sytuacja u moich rodziców też jest w miarę stabilna i jakoś sie na raziue dogaduja ( może im przeszło ) na jakiś czas :blink:

Batmaniku ja czekam niecierpliwie na twoja niunie i juz nie moge sie doczekac kiedy nam ja przedstawisz :)
mARTUSKA super ,że u was super sie układa w końcu nam zaświeciło słońce .
Martynka , Mati dostał ekstra prezęty . nnnasz Jasiu to od chrzestnej dostał duzego hipka i samolot z melodyjkami . nie chce mnie sie szukac na alegroo moZe kiedy fotke wstawie . a od chrzestnego dostał spodenki eleganckie i sweterek :)

uciekam spac do jutra . A Marysia dalej niedostępna :(

13 lata 6 miesiąc temu #211789 przez Batmanik
Raczku to super ze jestes zadowolona ze swojej pracy:))
u nas ostatnio kicha ze zdrowiem - ja juz nie daje rady brzuch boli i mega przeszkadza- igorowi ida kolejne zabki:( ach...
kurcze ciekawe co sie dieje z marysia zaczynam sie martwic- bo juz ponad miesiac nie ma jej z nami:( co nigdy sie to nie zdarzalo;(

13 lata 6 miesiąc temu #215235 przez raczek10
witam . ale tu cisza jak przed jaka burzą . dziewczyny zabiegane i czasu nie maja ;) u mnie też cienko z czasem ale do was jeszcze lukam :blink:

no Marysi to faktycznie długo niema :( Manga nie wiesz co z naszą Mańką sie dzieje :unsure: :unsure: :( zeby nic złego chociaz :huh:
Batmaniku aż patrze na twój suwaczek i nie wierze ,ze już niedługo znowu mama będziesz :)

ja po pracy po całym tyg. jestem zmęczona i musze sie nastawić na następny tydzień ; pracuje z fajnymi oludzmi :lol: to mnie napędza do pracy .

co u was :unsure:

13 lata 6 miesiąc temu #215280 przez Martuska
Kochane moje u mnie nieciekawie się dzieje ...;/ Zrezygnowałam ze studiów bo poprostu najzwyczajniej w świecie nie dałam sobie rady z pracą domem szkołą i dzieckiem, no i zapomniałam dodać o K. kóry wogóle mnie w tych trudnyh chwilach nie wspierał. Nadażyła się inna okazja pójścia do policji więc z niej skorzystam. Przedwczoraj stała się tragedia u nas jest przemeblowanie i lustro stało oparte o ścianę. Krzysiek się nim opiekował bo ja sprzątałam i spadło na małego lustro i się zbiło;/;/ Wpadłam w histerię na tego głupiego chłopa i bezradność bo myśl jedna w mojej głowie: moje dziecko straciło wzrok . Ale na spokojnie pojechałam czym prędzej do okulisty do szpitala i okazało się że wszystko DZIĘKI BOGU SUPER!!!
Ale nie zapomnę tego dnia do końca życia

13 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #215316 przez Martynka__89
Boże !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Martuska jak dobrze że małemu nic się nie stało, te chłopy są do ... Szkoda słów :/ Ja mojego mam serdecznie dość... A co do studiów to uważam że Ty najlepiej wiesz co robić, z tego co napisałaś masz bardzo dużo obowiązków. A nasze Szkraby potrzebują bardzo dużo naszej uwagi. Jak nie teraz to może jeszcze przyjdzie na to czas :)

Moja Kropeczka:(9.02.2015

13 lata 6 miesiąc temu #215318 przez raczek10
o matko Martuska
bardzo ci współczuje trudnej sytuacji ale nie pozwól ,zeby twojemu synkowi cos sie stało . nie bierz winy na siebie za to co sie stało ale miej sie na uwadze ,ze twój K . jest zwyczajnie nieodpowiedzialny za was . a tak nie powinno być przecierz on jest starszy i powinien o was zadbac co innego jak byś miała kilkoro dzieci to wiadomo ,że kasy na wszystko brak .
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Martuska więcej wiary w siebie miej ty babka jesteś i mozesz góry przenosić i taką masz siłę ,że nawet o tym nie wiesz . trzymam za ciebie kciuki i za mądry wybór chłopu czasem trzeba pożądnie dokopać ,żeby zmadrzał ale i to czasem nie działa . znasz moje zdanie na ten temat . :blush:

13 lata 6 miesiąc temu #215323 przez raczek10
no i najważniejsze ,że niuniowi nic nie jest . Wypadki sie zdażają i nie ma co sie obwiniać .Martynka ty na forum żadko jesteś ,tak jak my . mam nadzieje ,że nasz watek nie zaginie bo nie chce tu pisac sama do siebie chyba ,że zdziałam braciszka dla Jasia i z innymi mamami będe dzielic swoje gadulstwo ;) miłej nocki . :blink:

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka