- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2014 =)
Styczniówki 2014 =)
- anitkade
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Fajnie, że ładnie widziałaś dzidzię i cieszę się, że troszkę jesteś spokojniejsza.
Domi ja czuję ból taki jakby od góry żołądka albo od dołu żeber, tak na granicy. Wczoraj i dzisiaj było lepiej, jak dużo chodziłam lub leżałam. Jak dużo siedzę albo zjem duży posiłek to jest gorzej. Byłam u internisty z tym, opukała mnie i wygląda w miarę ok, ale przy następnych badaniach krwi zleciłam mi dodatkowo markery wątrobowe i jakieś jeszcze związki, które mogą świadczyć o stanie zapalnym. I powiedziała, że przy takim bólu mogę brać nospę i jeszcze mi zapisała lek na żołądek, który mam brać, gdyby po posiłku ból się nasilał. Właśnie się wybieram do apteki

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Asia18
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0
<3b :*
- mokka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3

Ja zgagi nie mam, ale podobno jak się ma to lepiej spać z głową dosyć wysoko. U mnie za to wieczny głód. Zjadam kolację, a budzę się o 6-7 rano bo mnie ssie w żołądku już. Ach, wygrzebałam w szafce kamień do pieczenia pizzy i będę dzisiaj robić taką domową

Domi zgłoś to kłucie na następnej wizycie. Może mały Ci jakiś nerw uciska, albo macica jak się powiększa to ciśnie inne narządy i tak to właśnie czujesz? Mnie tak jakoś w okolicach 12 tc kuło też w okolicach serca, ale samo przeszło po paru dniach i w sumie do tej pory nie wiem co to było, może Tobie też przejdzie.
- gaguka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 2

Ja mam już coraz większy brzuch i ruchy czuję zdecydowanie mocniejsze od jakiś kilku dni

- anitkade
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Asia18
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0
<3b :*
- Dagnes
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 15
- gosiacek
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1

Ja też nie mam zgagi, ale za to nie mogę zupełnie się wyspać. Każda pozycja jest niewygodna. Wiercę się pół nocy a rano i tak mnie wszystko boli

Jutro mam USG i może w końcu uda mi się poznać płeć maleństwa

I jeszcze wielka prośba do Was. Zbieramy kasę na operację serduszka synka mojej koleżanki. Do końca tego tygodnia muszą wpłacić pieniądze do kliniki a jeszcze sporo brakuje. Gdybyście mogły się dorzucić, albo udostępniać byłabym bardzo wdzięczna.
www.siepomaga.pl/f/corinfantis/c/954
Miłego dnia!

- remiśleoś
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

"mama, Remiś nie ma dziś urodzin,nie ma tortu i prezentów.

A co do zgagi, to ja tez mam ogromną i trochę mi migdały pomagają.ja nie wierze w te przesądy,że jak ma sie zgage to dziecku włosy rosną

Ogólnie mam dziś dobry humor,ale przejdę sie dziś do gina,bo wczoraj to dosłownie umierałam z bólu brzucha.byl prawie cały czas twardy i ogólnie źle się sgrasznie czułam.wzięłam 3 nospy przez cały dzień,ale rewelacji nie było.mam nadzieję,ze lekarz mi powie,że nic złego się nie zadziało.
- remiśleoś
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

"mama, Remiś nie ma dziś urodzin,nie ma tortu i prezentów.

A co do zgagi, to ja tez mam ogromną i trochę mi migdały pomagają.ja nie wierze w te przesądy,że jak ma sie zgage to dziecku włosy rosną

Ogólnie mam dziś dobry humor,ale przejdę sie dziś do gina,bo wczoraj to dosłownie umierałam z bólu brzucha.byl prawie cały czas twardy i ogólnie źle się sgrasznie czułam.wzięłam 3 nospy przez cały dzień,ale rewelacji nie było.mam nadzieję,ze lekarz mi powie,że nic złego się nie zadziało.
- anitkade
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

A w przesądy co do zgagi też nie wierzę, ale koleżanka miała zgagę i ma taką kudłata córkę, że nieraz dwulatki nie mają takich włosków, jak ona w drugim miesiącu

- DoMI*
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
mi bol zoładka przeszedł tak samo kłucie serca.
ale za to kłuje mnie w podbrzuszzu troche no i w pochwie i wargi

mam wrazenie ze brzuszek mi przestał rosnac.....
mama mowi ze to przezto ze to pierwsza ciazo dlatego tak mam.
co u ciebie Anitko?
remisleos fajnie ze wszystko sie udało..

gosia to i tak długo wytrzymałas do tej pory ja bym była tak ciekawa co w brzuszku pływa

- anitkade
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- mokka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3
U mnie też brzuch wystrzelił nagle i teraz prawie nie rośnie. Widze jednak, że pępek niedługo zrobi mi się zupełnie wypukly bo mu już naprawdę niewiele brakuje i jak na razie trochę wystaje, ale jeszcze nie tak jak u niektórych dziewczyn w ciąży że widać przez ubranie nawet

Remiśleoś no własnie, a co z tortem? najważniejsze że Remik był zadowolony

- remiśleoś
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
A do lekarza tak przed 14 jade,bo dzis od 14 zaczyna.Zobaczymy o której wejdę,bo nawet się z nim nie umawiałam,ale napewno mnie przyjmie.Dam znac co i jak.
Anitka i Domi super,że dolegliwości Wam przeszły.