- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2014 =)
Styczniówki 2014 =)
- Iciulinka
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mokka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3

- MoNiaaa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46

- mokka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- Anitulka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 4

Mi dzisiaj koleżanka przyniosła pościele do łóżeczka (tzn. poszewki)i... wyglądają jakby miały 20 lat, wiecie takie wyblakłe, w staromodne wzory, a ja nawet nic jej nie mówiłam że potrzebuje czy coś... na całe szczeście są w rozmiarach tych standardowych a my kupiliśmy kołderkę 100x135, więc bez zbędnych ceregieli jej oddam i podziękuje za chęci ;)boję się tylko że jeszcze z czymś przyjdzie, a jedną reklamówkę z ciuszkami mam już na strychu i nie wiem co z nią zrobić...

Ja kupiłam narazie tylko jedną paczkę pampersów premium care 1, bo nie wiem jak to będzie z tymi rozmiarami.
- gosiacek
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1

Chociaż tyle z nią dobrze, że się nie wtrąca, ale ten zakupoholizm jest dobijający.
Co do kombinezonów to ja mam 3. 2 na 56 i jeden na 62. Jeden po Bartku, ale wydawał mi się cienki i chciałam dokupić jeszcze jeden cieplejszy, no to teściowa mnie ubiegła i kupiła tak samo cienki na 56 i grubszy ale za to na 62 a wiem, że w 62 to mój synuś utonie

- lenartowicz
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0

- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- Otrzymane podziękowania: 1
Kochana najważniejsze, że nie mieszkacie razem

Anitulka koleżanka też dziwna. Widzi, że stare te pościele a daje je Tobie. Fajnie, że udało się Tobie wybrnąć z sytuacji.

A ciuszki możesz np wrzucić do tych pojemników dla biednych.
- pysiaczek19918
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
A mam takie pytanko bo chcialam butelki kupic ale niewiem ile i o jakiej pojemnosci. Co do firmy to chyba Tommy tipi bo duzo dobrego slyszalam. Tylko wlasnie niewiem jaka pojemnosc. Jakbyscie mogly pomoc bylabym wdzieczna. A co do smoczka to juz wogole niewiem. Postanowilam sie troche ruszyc z tymi zakupami bo snilo mi sie ze Zuzia sie urodzila a ja dla niej nic nie mialam. Apropo tesciowej to tez mi sie snilo ze jak Zuzia juz byla w domu to ciagle przychodzila i sie wtracala nawet mala sie nie moglam nacieszyc. I ja z domu wyrzucilam. Hehe ale sny chyba przez ta szyjke sie przestraszylam bo teraz tak na prawde to w kazdej chwili moge urodzic. Jutro mam wizyte to sie okaze czy dalej sie skraca. A co do snu to sie boje ze tak wlasnie moze byc z tesciowa bo ona lubi sie wtracac. Mimo ze z nia nie bedziemy mieszkac.
- Anitulka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 4

Co do butelek to też miałam dylemat co do pojemności i firmy i ostatecznie kupiłam 150ml z aventa i 260 z tommee i problem z głowy

A jeśli chodzi o sny, to mi się ostatnio wyśniło, że urodziłam 5-cioraczki i nie chcialam zeby mi mama pomogla, tylko wszystkie naraz nosiłam, troje na jednej ręce i dwoje na drugiej

- anitkade
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
Ja wypatrzyłam butelkę Lovi Medical +, ona jest w dwóch wariantach chyba 150ml i 250ml, nie zdecydowałam się jeszcze, która wezmę. Podoba mi się, że ma smoczek bardzo przypominający sutek, nawet się wyciąga podczas ssania i ogólnie wygląda dla mnie naprawdę dobrze. Poczytam jeszcze o niej zanim kupię.
Pysiaczek, Anitulka, ale macie sny szalone. Ja ostatnio w ogóle nie mam snów.
- MoNiaaa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
- Iciulinka
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- mirka26
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 0
P [imurl=http://www.zapytajpolozna.pl]
- mokka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Jesi chodzi o stanik do karmienia to ja mam 2 bezszwowe w których chodze teraz i mam nadzieję, że jak coś to na karmienie też wystarczą. Co do rozmiaru to podobno dobrze jest kupić 1,2 rozmiary większy, ale z tym tez różnie bywa bo nie przewidzimy jak duże będą piersi po porodzie.
anitkade nie wydaje mi się, żeby potrzebowała pomocy psychologa. Mam wrażenie, że ona po prostu za duzo przebywa w towarzystwie koleżanek z bloku, które są chyba gorsze i bardziej nieogarnięte niż ona. Poza tym to też mam wrażenie że ona po prostu trochę traci kontakt z rzeczywistością bo wychodzi tylko na zakupy,a tak to siedzi z kotem i ogląda jakieś durne programy w TV lub pali fajki z sąsiadkami. Ona ma prawie 65 lat, więc mam podejrzenia, że to po prostu starość. Na dodatek jest typem zbieracza. A charakter ciężki miała zawsze-przynajmniej tak twierdzi M. Może faktycznie zaproponuje jej rejestrację na sympatii, albo innym portalu randkowym