BezpiecznaCiaza112023

Styczniówki 2014 =)

11 lata 5 miesiąc temu #782789 przez MoNiaaa
heja:)

ja dzis w nocy w koncu normalnie spalam :)
dzis chcialam isc do rossmana i bylam przekonana ze jest od 9 a ze bylam wczesniej to usiadlam na lawce i czekam...a oni nie otwieraja ide do drzwi a tam pisze ze od 10 :cheer: przynajmniej posiedzialam na polku troche :side:

ja tez sie zastanawiam nad tym bujaczkiem przy Julce nie mialam ale nie wiem czy teraz nie bylby pomocny ale rzeczywiscie nie kazde dziecko chce w tym siedziec wiec trudno doradzic

anitka ja z poradnikow nigdy nie korzystalam ale jak pojdziesz do ksiegarni to napewno znajdziesz wiele tytulow

http

]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu #782794 przez gusiek_kom
Ja polecam książkę "Subtelna rewolucja"
maksiowo.com/pl/p/SUBTELNA-REWOLUCJA-WYK...SZEGO-DNIA-ZYCIA/519
Dostałam ją w prezencie od Koleżanek z pracy.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=57950

11 lata 5 miesiąc temu #782833 przez Mag
Za chwile tez zamówię te pampersy z tej apteki bo widzę ze można odebrać niedaleko mnie , a nigdy jeszcze nie korzystałam z tej strony.

Gosiacek ja tez mam na zdjęciach potwierdzone ze chłopczyk bo mały za każdym razem się chwali :lol:

Dorcia bardzo fajny ten leżaczek, tez będę chciała coś takiego kupić. I widzę ze tez jako siedzenie da się go zrobić.

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #782869 przez anitkade

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

11 lata 5 miesiąc temu #782890 przez mokka
anitkade normalnie nie mogę się napatrzeć jaka Ty jesteś szczuplutka!!! :)

Dziewczyny, to już przechodzi ludzkie pojęcie! Byłam dzisiaj na tym zaległym usg. Dojechałam do szpitala i co się okazuje? Że dzisiaj rano usg im się zepsuło!!!! Centrum matki i dziecka ma jedno usg i to zepsute! Ręce mi opadły normalnie! We wtorek mam dzwonić czy naprawili bo przez weekend mój gin mówił, że nie naprawią i dopiero w przyszłym tygodniu. No ja pie***le!
cyrk a nie szpital!

Fasolek [*] 10tc (2016)

11 lata 5 miesiąc temu #782898 przez anitkade
Mokka, dzięki :*. Mnie się wydaje, że mam wielki ten balon z przodu, z góry wygląda naprawdę poważnie :)
Co do usg - ja nie wiem, jakieś fatum nad Tobą zawisło, aż trudno uwierzyć. A nie będzie potem za późno na to badanie? Może warto się przejść gdzieś prywatnie jednak? Spi*przył ten lekarz, że nie mógł wtedy być. Kurczę, no wściekłabym się. I oczywiście dopiero na miejscu Wam powiedzieli, bo lekarz nie mógł przedzwonić? Żenada.

11 lata 5 miesiąc temu #782899 przez Anitulka
Mokka, czy ty się doczekasz tego usg? ;) ale masz rację cyrk na kółkach, jedno usg, które się ciągle psuje... a jeśli ktoś ma naprawdę jakiś duży problem to czekać nie może aż naprawią i trzeba szukać inneg :dry:

Anitka, tobie to rzeczywiście tylko brzuszek rośnie, a tak to taka szczuplutka jesteś :)

A ja dzisiaj dostałam paczkę z częścią kosmetyków i takich tam duperelków i co się okazało? Ze ja zdolna jestem tak bardzo, że zamówiłam butelkę avent antykolkową, a smoczki dodatkowe do avent natural, a 1000 razy sprawdzałam i nie zauważyłam, że to nie ta butelka :silly:

11 lata 5 miesiąc temu #782916 przez gaguka
Anitka brzuszek mega szczuplutki, ale śliczny :D Aż nie mogę uwierzyć, że gin powiedział Ci że za dużo przytyłaś ;)

Mokka współczuję! Ja bym się nieźle wkurzyła, a nie myślałaś żeby może gdzieś indziej pójść na samo usg? Aż wstyd żeby mieli jedno USG i to niesprawne :/ Nie denerwuj się tylko, bo szkoda Zuzi :)

Pysiaczek super że szyjka się nie skraca! Leż i odpoczywaj jak najwięcej oby tak było do końca :)

Asia, Gosiacek super że z dzieciaczkami wszystko ok :D

11 lata 5 miesiąc temu #782923 przez lenartowicz
Anitkade ale mam malutki zgrabony brzusznek i ogólnie jestes super szczupła tylko pozazdrościć. Wydajesz ze szpitala ze swoją wagą :)

11 lata 5 miesiąc temu #782925 przez lenartowicz
Masz malutki zgrabony brzuszek. Przepraszam za błędy

11 lata 5 miesiąc temu #782937 przez anitkade
Dzięki kochane.
Anitulka - towar kupiony przez neta można w ciągu 10 dni zwrócić, tylko nierozpakowany czy tam nieużywany. Zgłość dostawcy, że chcesz zwrócić albo wymienić, musi się zgodzić. Tylko pospiesz się, bo masz chyba 10 dni na to. No ale zamieszanie - wiadomo. Ale trudno, takie rzeczy się zdarzają.
Lenartowicz - nam błędy nie przeszkadzają. Raz Mirka chyba wysmarowała taki post, że się nieźle nagłowiłyśmy, o co jej chodziło :) A w pośpiechu to się tak dzieje. Ale wiesz - można edytować swoje posty i poprawić, jak coś jest nie tak albo jak coś się chce dodać :) Ja często poprawiam, bo widzę błędy dopiero po fakcie.

11 lata 5 miesiąc temu #782957 przez lenartowicz
Chciałabym już styczeń.. Coraz ciężej mi jest, a najgorzej z zasypianiem i oddychaniem :( wy tez tak macie czy tylko mi jakoś tak ciężko to idzie wszystko. Jeszcze ciągle prawie sama w domu, masakra :(

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #782962 przez mokka
z tym usg to jest tak, że niby do 33tc muszą zrobić. Chętnie poszłabym prywatnie, ale kurcze szkoda mi kasy trochę bo w końcu składki na NFZ płacę i te 3 usg powinnam mieć na fundusz zrobione. Najgorsze w tym wszystkim jest właśnie to, że jeździmy z M bezsensu do szpitala tramwajem i dopiero na miejscu się okazuje, że się nie da. M jest wściekły bo ma teraz strasznie dużo roboty w laboratorium, a bierze parę godzin wolnego żeby ze mną jechać i nic z tego nie wynika. Naprawdę ręce opadają...

Anitulka jeśli butelka tez jest z aventu to smoczki powinny pasowac do niej też. W sumie jak masz płacić za wysyłkę znowu to może się nie opłacać wymieniać.

lenartowicz ja mam też z oddychaniem problem. Zadyszkę łapie ciągle, a wejście po schodach na 2 piętro to masakra. Dzisiaj jak z przejścia podziemnego wychodziłam to też na raty bo mi powietrza brakowało. Ze spaniem o dziwo problemu nie mam. Wstaję w nocy 2-3 razy do toalety, ale nawet się tym za bardzo nie rozbudzam bo mam łazienkę blisko sypialni (w takim mikroskopijnym mieszkanku jak nasze to w sumie wszystko jest blisko ;) ).

Fasolek [*] 10tc (2016)

11 lata 5 miesiąc temu #782963 przez anitkade
Lenartowicz, mnie też ciężko. Chodzę jeszcze do pracy i po pracy to mi się już tylko położyć chce. Często mam wrażenie, że mam ucisk na płucach. W ogóle śmiesznie, bo lepiej mi się oddycha bez biustonosza, ale z kolei mi się biust do brzucha przykleja, bo mi jedno i drugie urosło i mnie to wkurza, więc czasem zapinam w domu tak o wiele za luźno. No i ogólnie sapię jak dziki osioł przy wchodzeniu po schodach :P
A ze spaniem też mam kłopot, bo Hania mnie kopie jak szalona ostatnio i nie mogę zasnąć. W ogóle śpię bardzo lekko w ciąży. Ale jeszcze 2 miesiące i kawałeczek :)

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #783002 przez Anitulka
No właśnie te natural są troche szersze, wiec nie pasuja, a odsyłać sie nie opłaca... Może kiedys przy okazji dokupie odpowiednia butelke :)
Ja zasypiam bez problemu, ale tak koło 4 już mi ciężko i się ciągle kręce :)
A co do oddechu, to sie wleke strasznie po schodach a na drugie pietro wchodze zsapana jakbym maraton przebiegla :laugh: ale najgosze dla mnie jest ubieranie butów i ściąganie spodni (o dziwo właśnie jedynych ciazowych jakie mam, bo maja takie wąskie nogawki) ;)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka