- Otrzymane podziękowania: 46
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2014 =)
Styczniówki 2014 =)
- MoNiaaa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
ja dzis w nocy w koncu normalnie spalam

dzis chcialam isc do rossmana i bylam przekonana ze jest od 9 a ze bylam wczesniej to usiadlam na lawce i czekam...a oni nie otwieraja ide do drzwi a tam pisze ze od 10

ja tez sie zastanawiam nad tym bujaczkiem przy Julce nie mialam ale nie wiem czy teraz nie bylby pomocny ale rzeczywiscie nie kazde dziecko chce w tym siedziec wiec trudno doradzic
anitka ja z poradnikow nigdy nie korzystalam ale jak pojdziesz do ksiegarni to napewno znajdziesz wiele tytulow
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- gusiek_kom
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0
maksiowo.com/pl/p/SUBTELNA-REWOLUCJA-WYK...SZEGO-DNIA-ZYCIA/519
Dostałam ją w prezencie od Koleżanek z pracy.
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=57950
- Mag
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Gosiacek ja tez mam na zdjęciach potwierdzone ze chłopczyk bo mały za każdym razem się chwali

Dorcia bardzo fajny ten leżaczek, tez będę chciała coś takiego kupić. I widzę ze tez jako siedzenie da się go zrobić.
- anitkade
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
- mokka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3

Dziewczyny, to już przechodzi ludzkie pojęcie! Byłam dzisiaj na tym zaległym usg. Dojechałam do szpitala i co się okazuje? Że dzisiaj rano usg im się zepsuło!!!! Centrum matki i dziecka ma jedno usg i to zepsute! Ręce mi opadły normalnie! We wtorek mam dzwonić czy naprawili bo przez weekend mój gin mówił, że nie naprawią i dopiero w przyszłym tygodniu. No ja pie***le!
cyrk a nie szpital!
- anitkade
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Co do usg - ja nie wiem, jakieś fatum nad Tobą zawisło, aż trudno uwierzyć. A nie będzie potem za późno na to badanie? Może warto się przejść gdzieś prywatnie jednak? Spi*przył ten lekarz, że nie mógł wtedy być. Kurczę, no wściekłabym się. I oczywiście dopiero na miejscu Wam powiedzieli, bo lekarz nie mógł przedzwonić? Żenada.
- Anitulka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 4

Anitka, tobie to rzeczywiście tylko brzuszek rośnie, a tak to taka szczuplutka jesteś

A ja dzisiaj dostałam paczkę z częścią kosmetyków i takich tam duperelków i co się okazało? Ze ja zdolna jestem tak bardzo, że zamówiłam butelkę avent antykolkową, a smoczki dodatkowe do avent natural, a 1000 razy sprawdzałam i nie zauważyłam, że to nie ta butelka

- gaguka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 2

Mokka współczuję! Ja bym się nieźle wkurzyła, a nie myślałaś żeby może gdzieś indziej pójść na samo usg? Aż wstyd żeby mieli jedno USG i to niesprawne :/ Nie denerwuj się tylko, bo szkoda Zuzi

Pysiaczek super że szyjka się nie skraca! Leż i odpoczywaj jak najwięcej oby tak było do końca

Asia, Gosiacek super że z dzieciaczkami wszystko ok

- lenartowicz
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

- lenartowicz
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- anitkade
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Anitulka - towar kupiony przez neta można w ciągu 10 dni zwrócić, tylko nierozpakowany czy tam nieużywany. Zgłość dostawcy, że chcesz zwrócić albo wymienić, musi się zgodzić. Tylko pospiesz się, bo masz chyba 10 dni na to. No ale zamieszanie - wiadomo. Ale trudno, takie rzeczy się zdarzają.
Lenartowicz - nam błędy nie przeszkadzają. Raz Mirka chyba wysmarowała taki post, że się nieźle nagłowiłyśmy, o co jej chodziło

- lenartowicz
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

- mokka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3
Anitulka jeśli butelka tez jest z aventu to smoczki powinny pasowac do niej też. W sumie jak masz płacić za wysyłkę znowu to może się nie opłacać wymieniać.
lenartowicz ja mam też z oddychaniem problem. Zadyszkę łapie ciągle, a wejście po schodach na 2 piętro to masakra. Dzisiaj jak z przejścia podziemnego wychodziłam to też na raty bo mi powietrza brakowało. Ze spaniem o dziwo problemu nie mam. Wstaję w nocy 2-3 razy do toalety, ale nawet się tym za bardzo nie rozbudzam bo mam łazienkę blisko sypialni (w takim mikroskopijnym mieszkanku jak nasze to w sumie wszystko jest blisko

- anitkade
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

A ze spaniem też mam kłopot, bo Hania mnie kopie jak szalona ostatnio i nie mogę zasnąć. W ogóle śpię bardzo lekko w ciąży. Ale jeszcze 2 miesiące i kawałeczek

- Anitulka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 4

Ja zasypiam bez problemu, ale tak koło 4 już mi ciężko i się ciągle kręce

A co do oddechu, to sie wleke strasznie po schodach a na drugie pietro wchodze zsapana jakbym maraton przebiegla