- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2014 =)
Styczniówki 2014 =)
- niteczka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mokka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3

kociaczek, Monia może spróbujcie pogadać na spokojnie z Waszymi facetami i powiedzcie wprost co Was gryzie bo oni niestety nie domyślają się często i potem te nieporozumienia niepotrzebne są.
Lenartowicz, faktycznie masz dosyć wysoko brzuch i w porównaniu z moim to wydaje sie on niewielki i zgrabny

- lenartowicz
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0
Brzuch faktycznie podoba mi się

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Mag
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Remisoles dobrze, że wszystko trzyma. Do stycznia pociagniemy w dwupakach

I kawal chłopaka już nosisz.
Domi moze warto jeszcze rozważyć te Katowice, jednak tutaj jedt inna rzeczywistość niż w Krakowie wiec może było by łatwiej znaleźć niedrogie spanie. Tylko że z tego co pamiętam wysłali was z Katowic do Krakowa. Nie chcieli robić tej operacji w Katowicach? Może jeszcze warto by podzwonic zapytać jak wyglada sprawa z noclegami, jeśli oczywiście jest możliwość wykonania tej operacji w Katowicach.
Co do M to ja też większością sama sie zajmuję tzn kupowaniem wyprawki bo wiem, że jego to nie interesuje więc nawet nie proszę. Mam nadzieje, że później będzie pomagał.
- MoNiaaa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
Ja mam duzo nizej ale ostatnio ciezko mi sie oddycha:(
Z M ogolnie sie malo klucimy ale jak wchodzi temat pieniedzy to jest koszmar.nie chodzi o wyprawke czy cos bo na to ja mialam odlozone i go nie prosilam a on nie mowil ze za wczesnie.chodzi o kase na zycie...jak bylam w domu to glownie ja robilam zakupy a teraz on i kasa mu idzie jak woda przez weekend ponad 100 zl wydal i przychodzi do szpitala zebym mu dala kase bo on przed wyplata a ja tez juz gotowki nie mialam i karty powiedzialam ze mu nie dam no i obraza...ja jakos ogarniam wysatki mimo ze mniej zarabiam a jemu zawsze brakuje...sory musialam sie wygadac!!! Po za tym jest dobrym mezem w domu robi wszystko teraz julka tez super sie opiekuje tylko te pieniadze wszystko rujnuje!
- gosiacek
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1
DoMi a może zapytaj w jakiś fundacjach? Jest taka stronka siepomaga, nie wiem co prawda na jakiej zasadzie oni wybierają komu pomóc komu nie, ale opisz im wszystko, że jesteś w ciąży, że maluszek ma chore serduszko i po porodzie będzie operowany, opisz całą swoją sytuację, może będą Ci w stanie pomóc, w końcu nie potrzeba dużo. Myślę, że 2 tys by wystarczyły. Spróbuj jak się nie uda, to trudno, ale może akurat da radę

- DoMI*
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
monia nie pociesze cie ale bedzie czasem jeszcze gorzej sie oddychało.
u mnie czasem jak Mały wypnie co nieco to mi sie az goraco robi i nie umiem tchu złapac wtedy go zaczepia i klepie delikatnie smiejac sie aby zmienił pozycje.
mag no ja juz mam dosc dzwonieniea i dzwonienie i albo maja w dupce to ze dzwonisz albo niechca jednej osoby w pokoju jak moga miec 4 .i odmawiaja mi.bede sie martwic jak juz urodze i beda mnie wyrzucali ze szpitala.
a dzis sie obudziłam i widze snieg za oknem

- Pipinka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Jesteście całym moim światem :*

Dziewczyny też jak tak czytam ..no związki są różne i podejścia ludzi..ja akurat nie uważam mojego małżeństwa za jakiś ideał ale wiem że to ja jestem niecierpliwa i wymagająca i ciągle płaczę że musi wyjeżdżać w delegacje ale on to robi tylko dlatego by nas było stać na wiele rzeczy a inaczej pewnie bym mu płakała że nie mamy na nic pieniędzy ;/ i kółko sie zamyka..Zakupami może też się tak nie "jara" ale jak już coś wybieramy to on chce by to było najlepsze dla naszej dzidzi ..czy z malowaniem łóżeczka.. sam wszystko chce robic a jak by nie chciał to ja pewnie sama bym to zrobiła bez żadnych wyrzutów

Domi jak bym mieszkała bliżej to bym Cie bez problemu przygarnęła ale z Tychów jednak kawałek drogi jeszcze do Krakowa

- Anitulka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 4

- mokka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Poprasowałam resztę ubranek i musze powiedzieć, że Zuzka jeszcze się nie urodziła, ale juz ma więcej ciuchów niż ja

- anitkade
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

Co do związków - każdy jest inny, nie ma co porównywać. Nie ma jednej metody na udany związek, ani jednego ideału, który pasuje każdemu. Grunt to się kochać i szanować, a cała reszta jest drugorzędna. A teraz przecież nie tylko my jesteśmy w stresie, tatusiowie też to przeżywają, chociaż inaczej. Trzeba czasem przymknąć oko. Poza tym prawdopodobnie większość z nich czuje ogromną presję, żeby utrzymać rodzinę, taki jest model, że mężczyzna jest żywicielem i to też nie zawsze jest łatwe dla nich, szczególnie jak z jakichś powodów tej kasy brakuje. Mogą czuć się strasznie niemęsko i potrzebować wyrozumiałości. Tak jak my czujemy się czasem niekobieco w naszych wielorybich ciałach

Ale z drugiej strony wygadać się trzeba i wygadujcie się dziewczyny do woli, ja też będę

Wczoraj wyrżnęłam pod prysznicem. Nie jakoś bardzo, po prostu wstawałam z siedzenia i niestety moje ciało odmówiło współpracy i plasnęłam na tyłek z powrotem

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- mokka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- anitkade
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
- Adka94
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Dawno nie pisałam ale teraz nie mam jak bo nie mogę się z łóżka ruszyć miałam dziś wizytę myślałam ze będzie coś lepiej ale jednak nie nadal przez następne 2 tygodnie muszę leżeć przepisała mi luteinę dzisiaj :/
Za 2 tygodnie mam do niej przyjść znowu. Chciałabym mieć ta ciąże już za sobą żeby się tak już tym wszystkim nie martwić.
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- Otrzymane podziękowania: 1