BezpiecznaCiaza112023

Styczniówki 2014 =)

11 lata 4 miesiąc temu #809848 przez motylek19
Monia powiek Ci tyle, ze jak urodzi się dzisiaj, to będzie super dziewczyna (moje urodziny) ;p trzymam kciuki, wszystko będzie dobrze, pisz do.nas jak najczęściej. Do świat wyjdziecie. Też troszkę Ci zazdroszczę

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #809856 przez MoNiaaa
19 grudnia o 1.05 przyszla na swiat Zuzia - 2900,55cmjest idealnaakcja tak szybko sie rozwinela ze maz nie zdazyl dojechac braklo mu 5 min widzialam po nim ze strasznie byl rozczarowany az lzy mial w oczach ale zobaczyl ja zanim ja ubrali i pomierzyli.z mala wszystko ok ze mna tez choc wszystko boli.nie nacinali mnie troche peklam.

http

]

11 lata 4 miesiąc temu #809858 przez Asia18
Jeju Monia gratulacje !!!!!!!!!!!! :kiss: ale super dużo zdrówka dla małej i dla Ciebie :) :)
ale Ci zazdroszczę masz już swoją mała przy sobie :)

no to zaczęło się widzę :)
ja od wczoraj od 23 miałam takie skurczę że nic nie pomagało 3h mnie trzymały :(brzuch sie twardy robił strasznie i odstępy były co 3 min w ogóle nie spałam tylko takie czuwanie...dzisiaj mam wizytę na 12 zobaczymy co gin powie :)

Dominiczka moja ważyła 2800 w 36 tyg.

Motylek wszystkiego Najlepszego z okazji Urodzin :laugh:

Jeszcze raz wielkie gratulacje Monia :) :) :)

<3b :*

11 lata 4 miesiąc temu #809861 przez Pipinka
Monia!! A właśnie miałam pisać że życzę powodzenia i byś się trzymała a tu już po wszystkim :D GRATULUJE :kiss: !!!! Najważniejsze że wszystko dobrze!! Teraz wypoczywajcie i ucałuj Zuzie od Ciotek ! :) Ale zazdroszcze że masz juz maleństwo !! :) Czyli w sumie poród nie był aż tak bolesny jak pierwszy??

Linka także Gratulacje !! :kiss:

Ja wczoraj po wizycie i według pomiarów na usg małej to powinna wyjść do 29 grudnia ale wiadomo..lekarz powiedział że szyjka nie skrócona i zamknięta zatem moge rodzić za tydzień a i po terminie.. Odeta waży 3400 na usg hehehe mam nadzieje że się sporo myli i jest dopiero ze 3kg bo jak by mi przyszło rodzic po terminie to chyba z ponad 4 będzie miała.. :P

Co do wszystkiej papierologi po porodzie to u mnie jak rodziłam Bianke to wszystko M załatwiał jak ja w szpitalu byłam i teraz tez pewnie tak będzie no plus zaświadczenie o zarobkach do becikowego..no i po wyjściu ze szpitala zawieziemy dokumenty do wybranej przychodni dla Odety i tam mi dadzą namiar na położną i tyle !!

11 lata 4 miesiąc temu #809862 przez motylek19
Monia GRATULUJE!!!
Ale super ze tak łatwo poszło i szybko :) trzymam kciuki, żebyście do świat wyszły. Ekstra, ze w ten dzień :)Zuzia duża babka prawie 3kg.
Jeszcze raz gratuluje :kiss: :kiss:

Asia dziękuje :)

11 lata 4 miesiąc temu #809864 przez dominia
Monia Kochana gratuluje ! :kiss: Zuzia dluga modelka :) dochodz do siebie z Malutka, Julka bedzie miala siostrzyczke jako prezent pod choinke ! :kiss: Nasze maluchy z jednego roku to moze kiedys spotkaja sie szkole :) zdrowka !!!!!!

11 lata 4 miesiąc temu #809876 przez Mag
Wchodze nadrobic, i czytam ze coś sie zaczyna dziać u Moni a tu juz po wszystkim :laugh: Wielkie gratulacje!!! Duzo zdrówka dla was , Zuzia już całkiem spora dziewczynka :) Fajnie ze tak szybko Ci poszło , no i skoro piszesz kilka godzin po to chyba nie było tak źle :silly:

11 lata 4 miesiąc temu #809890 przez Dorciaition
Monia wow, wielkie gratulację! No aż się wzruszyłam :) Zuzia jaka długa :) Ale się cieszę! Dużo zdrówka dla Was. Na święta będziecie już razem w domku. Jak cudnie! Czekamy na zdjęcię Księżniczki. :kiss: :kiss: :kiss:

Alanek[*] :(

11 lata 4 miesiąc temu #809904 przez Dominiczka
Monia, Gratulacje! Szybko urodziłaś, skoro parę godzin wcześniej pisałaś do nas :)
Gratulację dla całej rodzinki!!!

11 lata 4 miesiąc temu #809906 przez krecia88
Gratuluje!!! :D mala modelka Ci sie urodzila

11 lata 4 miesiąc temu #809939 przez Anis
MoNiaaa Gratulacje:) duzo duzo zdroweczka dla ciebie i Zuzi :) ciekawe ktora z nas bedzie nastepna :) ja chcialabym wytrzymac chociaz do wigili i zdazyc sie jeszcz enajesc pysznosciami :) pozniej na celu bede miala sylwestra a po polnocy niech sie dzieje co chce :) :side:

11 lata 4 miesiąc temu #809944 przez MoNiaaa
Porod ekspresowy w sumie od pierwszych wyczuwalnych skurczy. 2,5 godz a od momentu jal po meza zadzwonilam to 20 min a na ktg prawie skurcze nie wychodzily.bolalo cholernie ale dobrze ze juz po moze w sobote wyjdziemy;) czuje sie dobrze tylko spac mi sie chce a mala jal sie jej nie dotyka to placze hehe.
Ja tez tej wigilii nie moge przezalowac...
Motylek wszystkiego najlepszego i szybkiego porodu
Dziekuje wszystkim za gratulacje sama chyba jeszcze nie wierze;)

http

]

11 lata 4 miesiąc temu #809951 przez Iciulinka
Monia gratulacje!!! Dużo zdrówka dla Ciebie i dla córeczki!!! Czekamy na fotki!!!

11 lata 4 miesiąc temu #809957 przez Anitulka
Ojej, ale niespodzianka! :laugh: Monia, kochana duuużo zdówka dla Ciebie i Maleńkiej :kiss: GRATULACJE PRZEOGROMNE!!!! Aż Ci zazdroszczeę, że masz Szkrabika już przy sobie :) Czekamy na jakąś foteczkę, jak już będziesz miała możliwość ;)

11 lata 4 miesiąc temu #809960 przez MoNiaaa
Dostalam rowniez wiadomosc od domi urodzila Tima 17.12 ale miala ciezki porod stracila duzo krwi i jest slaba.Tim mial byc juz przyjety do prokocimia.to tak w skrocie.napiszcie tez na grudniowkach o domi.ide troszke odpoczac bo zaczynam czuc zmeczenie

http

]

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka