BezpiecznaCiaza112023

Styczniówki 2014 =)

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #810250 przez mokka
co do biustonoszy do karmienia to ja mam takie bezszwowe z wkładka usztywniająca która można wyciągać. Ogólnie to takie bez tych wkładek usztywniających mozna kupić nawet w Pepco za chyba 8-10zł. Nie są to co prawda specjalne biustonosze do karmienia, ale takie w typie sportowych bezszwowych z tym, że moim zdaniem będa się super nadawać i do karmienia bo bez problemu można w nich odsłonić mleczarnię ;)

ja mam coś w tym typie:
allegro.pl/biustonosz-stanik-bezszwowy-i...nia-i3782096081.html

na allegro znalazłam też takie:
allegro.pl/biustonosz-stanik-do-karmieni...lna-i3753342617.html

Fasolek [*] 10tc (2016)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #810254 przez niteczka
Dobry wieczor mamuski!
Zalapalam lenia dzisiaj, nic mi sie nie chce. Bylam tez u poloznej dzis.Wszystko jest wporzadku. Do terminu porodu czekaja mnie jeszcze 3 wizyty z polozna. A dzisiaj jeszcze wlepili mi mandate za parkowanie, masakra. Dziewczyny jak u Was przygotowania do swiat? Ja juz troszke mam zrobione, znaczy mam juz pierozki, bigosik,choinka stoi ubrana. Zrobilam to wszystko wczesniej bo nigdy nic nie wiadomo. Jutro moj ostatnidzien w pracy I potem 9 miesiecy macierzynskiego, nie moge sie juz doczekac.

11 lata 6 miesiąc temu #810298 przez kociaczek1610
Boze dziewczyny ja zamiast sie cieszyc ze maly juz nie dlugo moze byc z nami to jestem zla mam dola chce mi sie wyc i wogole masakra jakas... ja mam tyle pacy w domu a samo sie nie zrobi... eh :ohmy: :( :( :(

11 lata 6 miesiąc temu #810307 przez joasia10015
MoNiaa moja kochanaaaaa ale sie cieszęęęęęę nasza kochana ,,majóweczko,,Masz juz swoją Zuzię w objęciach ... :kiss: Trzymam za Was mocno kciuki żeby wszystko było ok. :blush: Pamiętam o Tobie i cały czas trzymałam kciuki a tu taka niespodzianka -najważniejsze że wszystko dobrze :kiss: Buziaki dla ciebie kochana ode mnie i Mikołajka -dla CIebie i Zuzi oczywiście :laugh: Daj znac na priv jak sie czujecie :kiss: bo my pamiętamy o Was :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 6 miesiąc temu #810317 przez joannap1991
Hej od wczoraj leze na patologi z wysokim cisnieniem i bialkiem w moczuu. Od dzisiaj rana leze z cewnikiem z balonikiem zeby rozwarrcie sszlo. Jutro bede z coreczka bo pani doktor rano zddecyduje czy CC czy kroplowka ale jutro musze urodziic.

11 lata 6 miesiąc temu #810329 przez Mag
Joanna ty tez ? :laugh: Ale sie porobilo. To powodzenia życzę bo jutro Twoj wielki dzień, trzymam kciuki i w miare możliwości informuj co u was. A dlaczego musisz jutro urodzić? To ze wzgledu na to ciśnienie i białko? Niebezpieczne to dla dzidzusia?
Do stycznia jeszcze tyle czasu a nam sie tabelka zapelni. Monia bedziesz miala co robić. :P

11 lata 6 miesiąc temu #810341 przez Anis
Jej ale fajnie dzidzius przychodzi na swiat za dzidziusiem :) ja moje kochane juz drugi dzien mecze sie bolem zeba:( osemka mi wychodzi boli jak nie wiem juz nie mam sily poprostu :( spuchlam strasznie a bol niesamowity ;(

11 lata 6 miesiąc temu #810348 przez ulcia78blondi
Remiśleoś gratulacje!!! Dużo zdrówka dla Leosia! Z każdym dniem jest mocniejszy, trzymam kciuki, żeby było wszystko dobrze.

Dorcia ja to samo, dziś mam tak posępny dzień... aż się popłakałam z bólu, bo nie mogę chodzić. Jeszcze mamy trochę do ogarniecia zanim malutka przyjdzie na świat a tu nie ma kiedy, ja sama sily nie mam.

Do tego... od wieczora męczą mnie skurcze co 3 minuty... leżę i staram się przeczekać w nadziei, że się wyciszą. Ze zmęczenia usnęłam na godzinkę, ale ból mnie obudził. Nie są moim zdaniem jeszcze tak mocne, żeby jechać na porodówkę, ale już myśleliśmy jechać przynajmniej sprawdzić na ktg i usg jaka jest sytuacja, bo w każdym szpitalu mają obowiązek o każdej porze mnie przyjąć.
Na razie czekam, ale boję się co będzie przez dzień jak maz pojdzie do pracy. Jest jeszcze synek, któremu trzeba zorganizować opiekę... walizka przywieziona, ale jeszcze nie spakowana. Caly czas żyje w nadziei, że te skurcze jeszcze osłabną...
W pierwszej ciąży tez mnie tak na noc wzielo... przeczekałam tyle, ze po południu pojechaliśmy do szpitala, skurcze miałam mocne, ale czekali lekarze na rozwarcie... nic mi nie podali, żeby postepowalo i po 22.00 podstawili mi papier czy się zgadzam na CC.
A ja chciałabym chociaż do wizyty dotrwać, może mój lekarz mi wypisze jakiś świstek ze wskazaniami do CC...

Motylek, na wszelki wypadek wyślij mi proszę nr na priv.

11 lata 6 miesiąc temu #810355 przez Bella27
Dopiero teraz czytam na spokojnie wszystkie wpisy.
Dziewczyny jestem z Was taka dumna, popłakałam się.Wiem, że z waszymi maluszkami będzie wszystko dobrze i cały czas myślami jestem z Wami!

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Co do biustonoszy to ja zamawiałam na brzuchatkach.pl i mimo, że kosztują grosze to wydają sie naprawdę w porzadku

11 lata 6 miesiąc temu #810361 przez kasiek21
ojojoj to sie porobilo :-)
gratuluje dziewczyny maluchow po drugiej stronie brzuszka. dużo zdrówka dla wszystkich.

akcjie porodowe widzę pełną para :-)
my się jeszcze nie szykujemy. zobaczymy jak to będzie... mam zamiar mocno trzymać nogi aż do stycznia :-P conajmniej do połowy!! wcześniej nie ma nowy o żadnym porodzie :-D

za to czasu nam brakuje na cokolwiek. od poniedziałku człowiek lata że aż nie wie kiedy z poniedziałku zrobił się piątek. i takim o to sposobem zaraz mamy święta...

dziś idę do lekarza... rodzinnego... z moimi wynikami... za wysoki poziom tarczycy... nie wiem czy już wam mówiłam czy nie, w każdym bądź razie stresuje się... zobaczymy co powie pani doktor...

a tym czasem wstaje z łóżka i idę pić kawke... :-) miłego dnia...

11 lata 6 miesiąc temu #810362 przez joannap1991
Ja wlasnie czekam na obchod i dowiem sie co ze mna ;-) ten balonik ma rohic rozwarccie ale nawet skurcze mam miinimalne wiec zaraz mi gp wyjma i wszystko bedzie jasne.

11 lata 6 miesiąc temu #810364 przez motylek19
Joannap trzymam kciuki, żeby wszystko sprawnie i szybko poszło, napisz jak już będziesz coś wiedziec

11 lata 6 miesiąc temu #810366 przez mokka
joanna, to powodzenia życze i dawaj znac jak się sytuacja rozwija :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Fasolek [*] 10tc (2016)

11 lata 6 miesiąc temu #810373 przez Bella27
joannap1991 powodzenia i dawaj znać co i jak!!!!
mokka no to pięknie :P uwazaj na siebie i trzymam kciuki:-)
Widze dziewczyny, że już chcecie się rozpakować:-) ja jak tak czytam to tez bym już chciała :laugh:
Wszystko pięknie tylko ostatnio jestem taka słaba, że chyba nie byłabym w stanie urodzić dzidziusia.

11 lata 6 miesiąc temu #810374 przez krecia88
Joanna trzymam kciuki zeby wszystko poszlo sprawnie i ze spokojem na pewno. Dobrze bedzie :-)

Ja w nocy sie strasznie umeczylam. Mala chyba sie gdzies przepychala, bo bol niesamowity. Skurcze to raczej nie byly, ale kiepsko to znioslam. Cos jakby na wzor kolki, z tym ze najpierw w podbrzuszu, a potem pod mostkiem. Dziwnie jakos.
Wczoraj wpadla do mnie znajoma i ochrzanila ze jeszcze torby nie spakowalam. Po dzisiejszej nocy chyba wkoncu to dzis ogarne. Gorzej ze nie bardzo wiem w co sie spakowac. Powyciagam co chce zabrac i zobacze ile miejsca mi to zajmie. Radziie jedna torbe dla siebie a druga dla maluszka czy wszystko w jedna spakowac?

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka