- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2014 =)
Styczniówki 2014 =)
- mokka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

ja mam coś w tym typie:
allegro.pl/biustonosz-stanik-bezszwowy-i...nia-i3782096081.html
na allegro znalazłam też takie:
allegro.pl/biustonosz-stanik-do-karmieni...lna-i3753342617.html
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- niteczka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 2
Zalapalam lenia dzisiaj, nic mi sie nie chce. Bylam tez u poloznej dzis.Wszystko jest wporzadku. Do terminu porodu czekaja mnie jeszcze 3 wizyty z polozna. A dzisiaj jeszcze wlepili mi mandate za parkowanie, masakra. Dziewczyny jak u Was przygotowania do swiat? Ja juz troszke mam zrobione, znaczy mam juz pierozki, bigosik,choinka stoi ubrana. Zrobilam to wszystko wczesniej bo nigdy nic nie wiadomo. Jutro moj ostatnidzien w pracy I potem 9 miesiecy macierzynskiego, nie moge sie juz doczekac.
- kociaczek1610
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- 08.02.2013 [*] Aniołek

- joasia10015
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0

- joannap1991
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Mag
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Do stycznia jeszcze tyle czasu a nam sie tabelka zapelni. Monia bedziesz miala co robić.

- Anis
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

- ulcia78blondi
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Dorcia ja to samo, dziś mam tak posępny dzień... aż się popłakałam z bólu, bo nie mogę chodzić. Jeszcze mamy trochę do ogarniecia zanim malutka przyjdzie na świat a tu nie ma kiedy, ja sama sily nie mam.
Do tego... od wieczora męczą mnie skurcze co 3 minuty... leżę i staram się przeczekać w nadziei, że się wyciszą. Ze zmęczenia usnęłam na godzinkę, ale ból mnie obudził. Nie są moim zdaniem jeszcze tak mocne, żeby jechać na porodówkę, ale już myśleliśmy jechać przynajmniej sprawdzić na ktg i usg jaka jest sytuacja, bo w każdym szpitalu mają obowiązek o każdej porze mnie przyjąć.
Na razie czekam, ale boję się co będzie przez dzień jak maz pojdzie do pracy. Jest jeszcze synek, któremu trzeba zorganizować opiekę... walizka przywieziona, ale jeszcze nie spakowana. Caly czas żyje w nadziei, że te skurcze jeszcze osłabną...
W pierwszej ciąży tez mnie tak na noc wzielo... przeczekałam tyle, ze po południu pojechaliśmy do szpitala, skurcze miałam mocne, ale czekali lekarze na rozwarcie... nic mi nie podali, żeby postepowalo i po 22.00 podstawili mi papier czy się zgadzam na CC.
A ja chciałabym chociaż do wizyty dotrwać, może mój lekarz mi wypisze jakiś świstek ze wskazaniami do CC...
Motylek, na wszelki wypadek wyślij mi proszę nr na priv.
- Bella27
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Dziewczyny jestem z Was taka dumna, popłakałam się.Wiem, że z waszymi maluszkami będzie wszystko dobrze i cały czas myślami jestem z Wami!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Co do biustonoszy to ja zamawiałam na brzuchatkach.pl i mimo, że kosztują grosze to wydają sie naprawdę w porzadku
- kasiek21
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

gratuluje dziewczyny maluchow po drugiej stronie brzuszka. dużo zdrówka dla wszystkich.
akcjie porodowe widzę pełną para

my się jeszcze nie szykujemy. zobaczymy jak to będzie... mam zamiar mocno trzymać nogi aż do stycznia :-P conajmniej do połowy!! wcześniej nie ma nowy o żadnym porodzie :-D
za to czasu nam brakuje na cokolwiek. od poniedziałku człowiek lata że aż nie wie kiedy z poniedziałku zrobił się piątek. i takim o to sposobem zaraz mamy święta...
dziś idę do lekarza... rodzinnego... z moimi wynikami... za wysoki poziom tarczycy... nie wiem czy już wam mówiłam czy nie, w każdym bądź razie stresuje się... zobaczymy co powie pani doktor...
a tym czasem wstaje z łóżka i idę pić kawke...

- joannap1991
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

- motylek19
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- mokka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Bella27
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
mokka no to pięknie

Widze dziewczyny, że już chcecie się rozpakować

Wszystko pięknie tylko ostatnio jestem taka słaba, że chyba nie byłabym w stanie urodzić dzidziusia.
- krecia88
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Ja w nocy sie strasznie umeczylam. Mala chyba sie gdzies przepychala, bo bol niesamowity. Skurcze to raczej nie byly, ale kiepsko to znioslam. Cos jakby na wzor kolki, z tym ze najpierw w podbrzuszu, a potem pod mostkiem. Dziwnie jakos.
Wczoraj wpadla do mnie znajoma i ochrzanila ze jeszcze torby nie spakowalam. Po dzisiejszej nocy chyba wkoncu to dzis ogarne. Gorzej ze nie bardzo wiem w co sie spakowac. Powyciagam co chce zabrac i zobacze ile miejsca mi to zajmie. Radziie jedna torbe dla siebie a druga dla maluszka czy wszystko w jedna spakowac?