BezpiecznaCiaza112023

Styczniówki 2014 =)

11 lata 4 miesiąc temu #810048 przez remiśleoś
najgorsze jest to,ze dopiero wczoraj mogłam go chwilke potrzymać,nasze pierwsze 10 minut.a później znowu powrót do inkubatora.moge go przewijać i karmic w tym inkubatorze,dobre i to.i trzyma mnie za palec.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #810053 przez mokka
Dziewczyny gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Remiś, kochana Leoś jest pod dobrą opieką i to jest najważniejsze! Będzie coraz lepiej! Dużo zdrówka dla Was!

Fasolek [*] 10tc (2016)

11 lata 4 miesiąc temu #810054 przez anitkade
Remiś, jesteś taka niesamowicie dzielna i Leoś po mamie też silny chłopak. Gratuluję najmocniej, że jesteście już razem i w końcu je Twoje mleczko i trzyma za palec. Pomodlę się za Was i posyłam do Was duużo ciepłych myśli, dochodźcie oboje do zdrowia jak najszybciej. Ściskam cieplutko i bądź silna :*

11 lata 4 miesiąc temu #810066 przez Zanka1989
Remiś - trzymaj się cieplutko. Będę się modlić za zdrowie Leosia :kiss: :kiss:

11 lata 4 miesiąc temu #810070 przez Iciulinka
Remiśleoś trzymaj się kochana i bądź dobrej myśli. Jesteście pod dobrą opieką, więc teraz będzie coraz lepiej. Gratuluję i życzę dużo zdrowia i siły dla Ciebie i synka!

11 lata 4 miesiąc temu #810074 przez Pipinka
Remiś przede wszystkim Gratulacje !!! i na pewno będzie już teraz wszystko dobrze i coraz lepiej! trzymam kciuki za Leosia i niech rośnie w siły !! :kiss:

11 lata 4 miesiąc temu #810079 przez kociaczek1610
remileos gratulacje :) duzo duzo zdrowka dla Leosia :* bedzie wszystko dobrze.... :* no to sie porobilo...wracam od lekarza. i wiecie co mi powiedzial?? ze nie dotrwam do terminu... tydzien dwa i maly jest na swiecie :D w sumie sie ciesze bardzo bo nie moge sie juz doczekac no ale bardzo bym chciala urodzic w styczniu... no ale taka natura :D

11 lata 4 miesiąc temu #810084 przez Dorciaition
RomiśLeoś trzymkaj się Kochana. Dla Leosia dużo zdrówka, dla Ciebie też. Jestem z Wami myślami :kiss: :kiss: :kiss:

Kociaczek no nie mów, Ty też. Szalejecie :) Ja tam liczę na styczeń, ale kto wie. Najpóżniej jutro musze torbę do końca spakować, bo widzę po Was, że wszystko może się zdarzyć.

Alanek[*] :(

11 lata 4 miesiąc temu #810085 przez anitkade
Dziewczyny, powiem Wam, że ogarnia mnie lekka panika. Mam wizytę o 16.40 dzisiaj, zobaczymy, co powie. Ja absolutnie nie mogę urodzić przed nowym rokiem, nie jesteśmy gotowi, w mieszkaniu będzie remont, moja mama bardzo potrzebuje pomocy na Święta. No po prostu nie ma mowy o wcześniejszym rodzeniu :( Ale co będzie robić, jak się zacznie. Dzisiaj pakuję walizkę, w każdym razie to, co jest gotowe. W ogóle dzisiaj za dużo rzeczy sobie zaplanowałam, właśnie rozmrażam lodówkę i robię bigos jednocześnie. Chyba mam coś z głową normalnie. Dobra, zmiatam myć lodówkę i wekować słoiki. Żebym tylko dotrzymała do nowego roku to wszystko będzie ok, a wcześniej to chyba będę ryczeć z rozpaczy na porodówce, zamiast z bólu. A może nie, może potem już się nie myśli o niczym?

11 lata 4 miesiąc temu #810087 przez mokka
kociacze, no nieźle :) a masz już jakieś rozwarcie? U mnie gin mimo rozwarcia i skróconej szyjki stwierdził że pierworódki lubia rodzic po terminie i nigdy nic nie wiadomo. Jutro mam usg to się dowiem ile młoda waży :)

Fasolek [*] 10tc (2016)

11 lata 4 miesiąc temu #810089 przez Adka94
Gratuluje wam dziewczyny:)

A mi spuchly nogi i rece i az mnie bola. Od trzech dni mi czop wychodzi i nie wiem co bedzie dalej.

Wogole snilo mi sie dzisiaj ze trzymalam malego na rekach:)

11 lata 4 miesiąc temu #810091 przez mokka
Adka aa jak ten czop u Ciebie wygląda?

Fasolek [*] 10tc (2016)

11 lata 4 miesiąc temu #810094 przez Iciulinka
Też mam dziś wizytę, ciekawe co lekarz powie. Dziś mi się śniło że dzidziuś był już z nami, ale okazał się chłopcem a nie dziewczynką jak nam lekarze przez całą ciążę mówią :laugh:

11 lata 4 miesiąc temu #810097 przez Adka94
mokka taka gęsta bezbarwna wydzielina

11 lata 4 miesiąc temu #810098 przez Mag
Remis gratulacje, duuuzo zdrówka życzę, teraz już do przodu. Kurcze niby ładna waga ale jednak wcześniaki potrzebują często pomocy. Na szczęście teraz juz z każdym dniem synuś silniejszy.

Domi tobie tez gratuluje i życzę wam zdrowia i wytrwałości.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka