BezpiecznaCiaza112023

Styczniówki 2014 =)

11 lata 4 miesiąc temu #810485 przez Zanka1989

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Nie wiem jak to jest ze zwierzętami, bo ja to od zwierząt na dystans :P

My chcemy dać drugie imię po chrzestnej, ale chrzestna jeszcze nie wybrana :P mi też się podobało Lena Wiktoria :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #810486 przez Bella27
Nasz będzie chyba Jan Gabriel.Na pierwsze miał być Gabryś ale o ile mały gabrys jest słodki to juz duży Gabrys trochę podejrzane :laugh: (tak uważał mój T)
Mój dziś ostatni dzien w pracy i dopiero 2 stycznia idzie wiec będę spokojniejsza:)Czekają mnie jeszcze grubsze zakupy świateczne i to mnie przeraża :( mam nadzieje, ze dziś wszystko załatwimy.Na wigilie i pierwszy dzień świat jedziemy do moich rodziców, a na drugi do T więc ominie mnie grubsze gotowanie.Jeszcze w poniedziałek mam lekarza i tak sobie myślę, że jak mi tam pogrzebie to może coś będzie :P i wynik z wymazu będzie...mam nadzieję, że żadnego paciorkowca nie ma :angry:

11 lata 4 miesiąc temu #810496 przez Bella27

11 lata 4 miesiąc temu #810514 przez MoNiaaa
My z drugim imieniem tez mamy straszny problem w pon maz idzie do usc wiec musimy cos wybrac
Byla dzis julka i w koncu zobaczyla zuzie! W kolko mowila ze ja lubi i jej sie podoba;)
Zuzka spi odkad ja wykapalo a ja jakos nie moge usnac.
Zanka wspolczuje sytuacji a szef to kawal h...jak nawet mozna tak kogos wyrolowac? Oby maz szybko znalazl cos nowego a ty postaraj sie nie denerwowac

http

]

11 lata 4 miesiąc temu #810519 przez Adka94
Ja w ogóle mam zabronione od lekarza więc my działać nie możemy na celibacie od sierpnia jesteśmy. Nie tylko ja ale mój też stwierdziliśmy że nie chcemy ryzykować i jak tyle wytrzymaliśmy to jeszcze trochę damy rady no ale nie powiem ciężko jest :)

11 lata 4 miesiąc temu #810524 przez Bella27

11 lata 4 miesiąc temu #810532 przez kasiek21

zwierzatka... hmmm nie wiem dokładnie jak to jest... mam co prawda i psa i kota, ale chyba nie zauważyłam jakiś specjalnych zmian... moja psinka od zawsze była taka przylepa no i teraz w sumie nic sie nie zmieniło :D co prawda od kilku dni leży przy mnie, ale to nic nowego heh :D a kot... poza tym że najchętniej to spędzałby cale dnie w wózku dla młodego no to nic innego nie zauważyłam :D

11 lata 4 miesiąc temu #810537 przez Zanka1989

11 lata 4 miesiąc temu #810545 przez kasiek21

11 lata 4 miesiąc temu #810573 przez mokka
ja po usg :) młoda waży już 3300g i prawdę mówiąc jak nie wyjdzie w najbliższym czasie i jeszcze przytyje to nie wiem jak ją wypchnę z siebie ;)

Fasolek [*] 10tc (2016)

11 lata 4 miesiąc temu #810574 przez Iciulinka

My chcemy dać tylko jedno imię, myślę że wystarczy. Sama mam dwa i z tego drugiego wcale nie korzystam, tylko mam problem przy wypisywaniu jakiś formularzy czy wpisywać dwa czy jedno czy to bez róznicy :)

11 lata 4 miesiąc temu #810581 przez Iciulinka
Zapomniałam napisać że wczoraj miałam wizytę :) więc tak, z Malenką wszystko idealnie (tak mówił lekarz :laugh: ) ma 2700, przepływy w porządku, łożysko daje radę, wody w normie, ktg też wyszło dobrze. No i lekarz znowu mówił że szyjka twarda zamknięta i przez następne 2 tyg nie powinno się nic wydarzyć, wierzę mu bo chcę dotrzymać do stycznia :laugh:
No i rano miałam obronę, dostałam 5 i już mam z głowy :laugh: Cieszę się bo jedna sprawa mniej na głowie przed porodem :)

11 lata 4 miesiąc temu #810583 przez krecia88
My drugie imie dajemy po mojej mamie,bo ja sama mam po swojej babci i chce te podtrzymac.

Widzialyscie dzidwczyny dokument Bobasy ? Nie ma zadnego lektora, bo nie wymaga tlumaczenia. Ogolnie przedstawiony jest pierwszy rok z zycia czworki roznych dzieciakow- jedno z plemienia w afryce, drugie ze stepow w mongoli, trzecie z tokio i czwarte z san francisco. Smiesznie sobie poparzec jak rozne,ale i bardzo podobne potrafia byc dzieci

11 lata 4 miesiąc temu #810585 przez Bella27
Iciulinka Gratulacje Pani Mgr:-)
Cieszcie się, że Wasze bobaski takie duże:-) Jasiek w 32 tyg wazył 1824 więc malutko i bardzo bym się cieszyła jakby już przekroczył 3000.

11 lata 4 miesiąc temu #810589 przez Bella27
krecia88 obejrzałam teraz zwiastun pl Bobasów.Świetny uśmiałam się i wzruszyłam za razem :laugh: na pewno obejrzę cały:)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka