BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Luty 2014 !

11 lata 9 miesiąc temu #705724 przez wola82
Ja jak na razie nie mam konta na Fb.
Kasiek odpocznij sobie moze sie przemeczylas , mnie tez tak niespodziewanie lapia mdlosci :S

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #705730 przez kasiek21
wola
odpocznij?? ja od czwartku prawie w ogole z lozka nie wychodze. wczoraj wstalam o 13 zrobilam obiad, zjadlam i dalej do lozka :-P ostatnim czasem 3/4 doby spedzam w lozku :-)

11 lata 9 miesiąc temu #705741 przez wola82
Askato Ci fajnie ze mozesz spac w aucie, no ale ja tez bede sie musiala zawziac i zasnac, jak Lukas mi pozwoli spac. Czekamy nan tabelke :laugh:

Lece dziewczyny po malego do przedszkola i do okulisty na kontrole, jak dam rade to wieczoremm zagladne.
Milego popoludnia

11 lata 9 miesiąc temu #705784 przez mariczka
Asiu zaprosilam cie ;).

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #706062 przez aska27
Wola do tej pory się ze mnie śmieją,ze tak szybko potrafię zasnąć.. ale za to droga jak szybko mija :blink:

Mariczka Lasencjo witaj w gronie znajomych! :) A Twój synek przystojniak mały!

11 lata 9 miesiąc temu #706136 przez mariczka
Kto tu jest lasencja ten jest- oczywiscie ze ty ;)
mialam ochote dzis na krokiety i poszlam do sklepu kupic bo samej sie oczywiscie nie chce :lol: te krokiety okazaly sie jak guma fuuuj juz od dzis nie lubie ich !! A tak wogole to nie moge patrzec na mieso , jak mam je na obiad to jem tylko ziemniaki z sosem :)

11 lata 9 miesiąc temu #706312 przez wola82
Dobry wieczor ale pewnie juz spicie :)
Jak sie okazalo Lukas jest krotkowidzem, pod koniec sierpnia nastepna wizyta, a wczesniej musze mu oczka zapuszczac kropelkami :(
MariczkaW jeden dzien robisz farsz do krokietow na drugi nalesniki a na trzeci wszystko zwijasz razem i masz krokiety, ze te ze sklepu sie chowaja, a do tego jeszcze barszczyk czerwony... Ale mi smaka nrobilas :laugh:

A mieso teraz tez nie musi dla mnie istniec.
CAly wieczor ucze sie tego Angielskiego i na prawde dzisiaj jestem wybita z rytmu nic nie kumam.

11 lata 9 miesiąc temu #706380 przez kasiek21
dzien dobry kobietaki :-)

tak jak spalam ostatnio do 13 tak dzis wstalam o 3.30 na sisiu i juz spac nie moglam. a wiec wyprawilam faceta do pracy, posprzatalam w domu, zrobilam juz zakupy, usmazylam nalesniki, spakowalam sie i juz jestem gotowa do wyjazdu :-) wyjazd 11.30( jest godzina 8 :-D ) a w dodatku mdlosci dzis dokuczaja niesamowicie :-( boje sie troche jej jazdy. ale prezenty jak zawsze tez juz gotowe, dzieciory dostana po siatce slodyczy, zegarku dla dzieci i pluszowej maskotce, dla siostry martini biale, dla szwagra jeck daniels, dla mamy komplet nozy ze stali nierdzewnej firmy thomas. a wiec w torbie wiecej prezentow nic moich ubran heh :-D

a wy jak tam? :-)

11 lata 9 miesiąc temu #706558 przez aska27
Załączniki:

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #706564 przez aska27
Kasiu spokojnej podróży! Prezenty piękne... zapraszam do mnie :silly:

aaa Kasiu kupiłam sobie ten BIO- OIL ale mozna stosować dopiero od drugiego trymestru.
Póki co "wykończę" balsam który kupiłam wcześniej SEXY MAMA :side: :blink:
bielenda.pl/produkty/sexy-mama-skuteczna...ja-przeciw-rozstepom

Dodałam wreszcie tą tablekę co widac,duzo informacji brakuje, wiec porszę napiszcie mi co tam mam dopisac jeszcze.Ewentualnie moge zmienic,jesli macie jakies propozycje czy zastrzeżenia piszcie.

11 lata 9 miesiąc temu #706629 przez kasiek21
asienko
tabelka jest cudna :-D
a co do tego bio oil to tak wiem, ale ja stosuje przde wszystkim na warz. fajnie wyrownuje koloryt i nawilza. ja jestem zadowolona :-)

jesli chodzi o podroz, nie jest tak zle ale wolalam jezdzic jak nie bylam w ciazy. teraz to a to mnie tu cos boli a to nie wygodnie a to siku i mdli mnie potwornie. eh. ja chce moje lozko!!!!

siostra zamowila mi taksowke bo do niej z gdanska kawalek mam a szwagier na treningu. wiec nie ma mnie jak odebrac.

co do polskiego busa, nie wiem czy ktoras z was jezdzila ale ja ich uwielbiam. bilet z wawy do gdanska kosztowal mnie 31 zl a w busie, wlasnie zjadlam bule maslana, kawke wypilam a teraz lody i ciastka :-D

11 lata 9 miesiąc temu #706659 przez wola82
Czesc dziewczyny.
Kasiekpo takich prezentach, dzieci siostry sa Twoje :laugh:
Ja tez zawsze jezdze do Polski obladowana prezentami. Sokojnej podrozy, jak daleko jeszcze masz :unsure:

A ja swoj wyjazd do Polski bede musiala przelozyc na 30 lipca, takze z wesela nici, :( chyba ze cos sie da zalatwic z tutejszym urzedem pracy. Jestem wsciekla :angry:

AskaTabelka super, mam termin razemm z Mariczka, ciekawe ktora z nas pierwsza urodzi :)

11 lata 9 miesiąc temu #706681 przez wola82

11 lata 9 miesiąc temu #706695 przez kasiek21
wola

kawalek jeszcze niestety mam. planowo o 16.25 powinnam byc w gdansku. na chwile obecna opuznien nie ma, okaze sie pozniej. :-)

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #706902 przez Paula525252
Dziewczynki ja na chwilę obecna pod prysznicem używam oliwki dla dzieci w zelu johnsona i kremu z bielendy sexy mama ... Myślałam o tym bip oil ale tam nigdzie nie jest napisane czy można go stosować na początku ciąży. Co do mojego samopoczucia 80% dnia czuję sie fatalnie :( często mnie mdli jest mi nie dobrze. Co do wymiotow bywają rano choć nie zawsze bo znalazłam chyba na nie sposób mam na nocnej szawve banana lub kanapeczke żeby jak wstane zaraz ja zjeść, bo jak mnie dopadnie głód to wymiotuje. Mam jadlowstret do słodyczy także nimi nie poszukam jak to nie raz bywało ze zjadlo sie batonika i przeczekalo do obiadu:) teraz niestety co 2-3 godz muszę coś przegrysc.. powiedzcie mi kochane jak poradzić sobie z tymi mdlosciami w ciągu dnia???

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka