BezpiecznaCiaza112023

Lipcówki 2014

11 lata 10 miesiąc temu #933579 przez meniado
Agnilla u nas Helena cały czas płakała i bolał ja brzuszek i się jej cofał pokarm mimo zagęszczacza i na twarzy miała takie drobne krosteczki - niektórzy twierdzili że to trądzik noworodkowy ale po zmianie mleka zaraz to zeszło

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #933580 przez meniado
i jeszcze raz :D

11 lata 10 miesiąc temu #933581 przez meniado

11 lata 10 miesiąc temu #933584 przez ggabii
Dzięki Meniado!!!! Ostatnio się o to pospierałam z Marcinem i teraz wiem, że wygrałam!!!!!! :D :evil: Czyli zaś ojciec umywa ręce od roboty i nie ma żadnej funkcji hehe. Chociaż zaraz
on niech zapłaci za imprezę :D

11 lata 10 miesiąc temu #933610 przez hansel
tez jestem za grupa na fejsiei, ale nim się polapiemy z nazwiskami trochę zejdzie, ja to Was rozpoznaje po dzieciaczkach, hehe

11 lata 10 miesiąc temu #933623 przez MarzenaBZ
Kochane ale na Fejsie nie ma suwaczkow, nie bedziemy tez w stanie nadrabiac postow,bo beda sie na glownej mieszac z innymi. Poza tym co z dziewczynami ktore dawno nie pisaly,albo ktore nie chca sie ujawniac?

Ja bym mimo wszystko kontynuowala pisanie tutaj a na Fejsie zalozmy sobie ta swoja grupe o zeby wrzucac zdjecia i zeby sie lepiej poznawac.
A w sumie to tu mozemy pisac i tam. Mi to obojetne bo i od forum i od fejsa juz sie uzaleznilam;)

Ja zapytajpoloznej,pl nie opuszcze bo mi tu sie udaje nagrody zgarniac w konkursach:) musze wiez byc na biezaco:)

Ide spac,buziaki i slodkich snooow:*

11 lata 10 miesiąc temu #933624 przez MarzenaBZ
PS. A jak to jest w grupie zamknietej?
Jesli wrzuce cos na stronie frupy to i tak wyswietla sie u mnie w profilu i moi znajomi to zobacza?

Bo wiecie,my nieraz piszemy rozne rzeczy o krewnych itd.a ja ich mam w znajomych... bylaby kicha...

11 lata 10 miesiąc temu #933636 przez agnieszka89
agnilla my zmieniliśmy po wizycie u lekarza i alergologa bo mały mial problem z kupka i dostawał wysypke (tez myśleliśmy ze to tradzik) tylko mu na recepte mleko kupujemy Jeden plus ze zamiast 33 zl płacimy 17zl (mam zaświadczenie od lekarza na mleko ze znizka) a minus taki ze musimy miec zawsze jakis zapas bo w sklepie sie kupic nie da

11 lata 10 miesiąc temu #933645 przez magduska
Wymiekam po dzisiejszej nocce :blink: wygladam jak zombi :blink: maly budzil sie co troche, marudzil, podkurczal nozki, pewnie brzuszek go bolal, wczoraj nie robil kupy,to pewnie od tego :( Wykapalismy go o 19.00 zjadl i padl, bo wiadomo malo spal w dzien ;) a o 23.00 juz wstal, potem to chyba co 2h, juz nawet nie pammietam, a teraz lezy ze mna na lozku i juz sie kreci ;) a tak cudownie bylo, jedna max 2 pobudki w nocy :laugh:

Ja tam moge przejsc na fb, ale jak tam zadecydujecie ;) pojde za wami,gdzie bedzie trzeba hehe

A tak odnosnie minki Andreska,to ona wymiata w tym konkursie, tamta jakas nie specjalana co prowadzi,ale pewnie ma duza rodzine i wielu znajomych,

nic ide kawe wypic, moze otrzezwieje hihi :P

11 lata 10 miesiąc temu #933651 przez magduska
Jak nic moj maly zrobil mi prezencik na swoje trzy miesiace :laugh: z tym spaniem, kurcze ale czas zlecial. Z kazdym dniem kocham go bardziej :cheer: :kiss:

11 lata 10 miesiąc temu #933657 przez magduska

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Podziękowania: MarzenaBZ

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #933662 przez misiana
Hej ;*
Magduska u nas sytuacja bardzo.podobna do twojej. Mały kiedyś budził.się raz czasem dwa a teraz 3-4:-( poszedł spać o.20 zjadł chcą, potem o 24 się obudził zjadł.znów chcą, potem o 3 i o 4 znów ale wstałam zrobiłam mu mm wypił 120 ml i.spał do.teraz.

Musimy zdecydować gdzie będziemy pisać żeby każda wiedziała co.i.jak :-)

Tak mały spał podczas wczorajszych zakupow

Załącznik nie został znaleziony

11 lata 10 miesiąc temu #933678 przez martyska
Hej :-).

A u nas ksiądz na naukach mówił tak : jeśli jest dziewczynka to trzyma chrzestna a jeśli chłopiec to chrzestny świece odpala ojciec chyba że dziecko nie ma ojca to ojciec chrzestny i szatke przykłada chrzestna :blink:

Mój Igor w nocy nadal jedna pobudka i druga już jakoś o 6 :whistle:

Agnilla nie widać nie widać fajna 20 z ciebie :woohoo:

Jedziemy z małym na 11 do lekarza kaszle kicha smarka a w niedziele chrzciny :angry:

I ja pójdę za wami :-)

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #933682 przez Lyanka
Hej laski :)
Marzena ma trochę rację co do fb, bo tam nie ma suwaczkow i nie wiadomo jak to z wypowiedziami...żeby jakiejś wtopy nie było jak któraś na teściowa czy inną nietopere ponarzeka ;) no i też nie każda z dziewczyn może ma fb...
Najwyżej można i tu i tu pisać. Zawsze jak nam forum zaszwankuje, to będziemy miały kontakt ze sobą :) tylko kto by tym się zajął??

Magduska my też dzisiaj 3 miesiące kończymy ;) ale zleciało.... U mnie w nocy 3 pobudki były, jedna koło pierwszej i dwie nad ranem o 4 i 5, bo gazy młodemu dokuczały...
Agni ja też się zastanawiałam nad tymi rureczkami do odgazowywania Kubusia...ale po przeczytaniu różnych opiniina forum na razie nie zdecydowałam się. Daj znać, czy u ciebie zadziała...

Dziewczyny, swoją drogą to ja was jeszcze wszystkie nie rozkminiłam na FB :)

11 lata 10 miesiąc temu #933684 przez martyska
Suwaczki mi się chyba spsuły :ohmy: Igor ma 3 miechy i tydzień a my mamy zaraz rocznice :blink: omg :pinch:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka