- Otrzymane podziękowania: 65
- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- elmirka_20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Gabi28, bardzo fajnie, że Twój synek skontaktował sie wreszcie z Mamusią

Madzia.... Główka do góry! Leżaczek/ krzesełko i na powietrze? ... Z córcią na spacerek? Może lekka drzemka albo zatopienie się wmyślach o nadchodzących wspaniałych wspólnych z córciami świętach pomoże? ...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- rewelka1312
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 23
Dzisiaj jedziemy do miasteczka duzego na zakupy:) musze wkoncu jakies wygodne buty sobie kupic i po karuzele dla malej wczoraj w internecie na ogloszeniach znalazlam z projektorem prawie jak nowa nie uzywana z tego fisher price za 5 euro! Jak za darmo wiec dzis ja przy okazji wezmiemy:) i nie musze obiadu gotowac a pogoda ladna dzis.
A ELMIRKA co do tych firanek to zazdroszcze!!! Bo ja musze moje na 6 metrow szerokosci kupywac:D a teraz nawet sie do tego nie pcham , tato z zona maja do nas przyjechac to juz mi ona nowe zaslonki kupila do nowego wnetrza po remoncie bo z fioletm zrobilam:) lece ja bo mam dobry dzien dzisiaj ( tak mysle) milego dnia!!!!!
- elmirka_20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Wydrukowałam sobie właśnie kalendarz z google - całego miesiąca czerwca i lipca i go wypełniam - to, co pamiętam że muszę jeszcze zrobić - np. w poniedziałek zmienić pościel

Znalazłam coś - wkleję Wam dwa zdjęcia - rysunki koleżanki, z którą kiedyś pracowałam jeszcze w Erze

Nudziło nam sie pewnego dnia, kupiłam pisaki i Gosia mi namalowała:
- my w pracy (ja - blondynka) i przepowiedziała mi ślub - to niby ja

- Lyanka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 39

Nie żebym spała do tej pory...tylko tyyyle rzeczy sobie na dzisiaj zaplanowałam, że nie wiem czy wszystko zdążę zrobić zanim mąż wróci

Wstałam dzisiaj po 5 - standard

Trochę pokręciłam się w wyrku, później śniadanko, zakupy, ciasto zrobiłam, posprzątałam, zrobiłam farsz na pierogi, jeszcze tylko podłogi muszę umyć, zrobić pierogi i luzik

Tylko oby mi kręgosłup nie wysiadł, bo już czuję lekki dyskomfort. Na dodatek mąż powiedział, że mam nic nie robić, a on jak wróci to porobi, bo będę miała lanie na kolanie

Dzisiaj i jutro mamy dni miasta i koncerty mają być, więc pewnie się wybierzemy.... Pogoda jak na razie super i oby się nic nie zmieniło

Trzymajcie się kochane....miłego i spokojnego dzionka :*
ps....ja też dostałam na szkole rodzenia plan porodu, ale jeszcze nie wypełniłam nic a nic. Wiem tylko, że nie każdy szpital honoruje coś takiego - przynajmniej tak nam mówili na szkole rodzenia, ale lepiej być przygotowanym

- MarzenaBZ
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Amor Vincit Omnia
J wlasnie sprawdzalam ceny tych wkladow do pieluch na allegro i w sumie taniej kupie w sklepie lub aptece,bo do 7zl. Mam o tyle dobrze,ze kolezanka pracuje w sklepie z wyprawkami dla dzieci wiec wiekszosc kupuje u niej w promocyjnych cenach. Ale i tak staram sie porownywac ceny i szukac jak najlepszych rzeczy w najtanszej cenie. A ta poduszka sie oplacala. Dobrze wiedziec,ze sprzedawca jest zaufany;)
Ja leze bo slabo mi sie zrobilo i niedobrze. Serce mi wali,jak szalone. Moj ginekolog powiedzial ze to wina anemii... wole sie wiec nie przemeczac i odpoczywac. Pewnie sie jeszcze zdrzemne!
Buziaki:*
- marzena25
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 9

Elmirka no koleżanka ma talent

- gabi28
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 33

- elmirka_20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Fajnie, że masz taką koleżankę w sklepie, który teraz będzie nam baaaardzo potrzebny

Ja właśnie umyłam gruntownie dwa okna - wewnątrz i na zewnątrz - pogoda sprzyja

Zostanie mi tylko okno balkonowe do umycia na zewnątrz, ale to na poniedziałek albo dla męża

Chyba wszyscy sąsiedzi mnie widzieli działającą przy oknach. Mam tu samych emerytów i rencistów, to się kręcą - jak nadadzą mężowi to dostanę łomot, choć mąż wie, że miałam powolutku i z przerwami co chwila robić .... No zobaczymy czy kablują czy nie

Lyanka, ja ja bym chciała umieć piec ciasta i w ogóle mieć taką ........... smykałkę do pichcenia!

Dobra, idę na ten spacer, tylko machnę makijaż na facjatę, żeby ludzi nie straszyć

Miłego, słonecznego dnia Kobietki!

- wiolcia1004
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Sens mojemu życiu nadaje moja kochana księżniczka
- Otrzymane podziękowania: 34
Jaka tu cisza widac ze weekend i ze u niektorych piekna pogoda tak jak u mnie i dlatego i humor lepszy:)
Ja dzis doprowadzam sie do porzadku i wzielam sie wkoncu za swoje paznokcie choc z tymi u stop troche gorzej bo brzuch przeszkadza ale jakies wygibasy zawijasy i dalam rade. Ostatnio maż mi malowal ale jak widzialam jak on to robi to sie nad nim zlitowalam i wymeczylam sama hehehe.
Udanego weekendu dziewczyny dla was i dla waszych rodzinek a w szczegolnosci dla naszych kruszynek:*
- marzena25
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 9

- Magdalen
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Wszystko sie kręci wokół Was moje maleństwa !
- Otrzymane podziękowania: 20
Od rana malowałam pokoj ... skakałam po drabinie , machałam pedzlem... i nie dawno skonczyłam

Eeh, miłego wieczorku kochane paadam

Dooo jutraa :*
- wiolcia1004
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Sens mojemu życiu nadaje moja kochana księżniczka
- Otrzymane podziękowania: 34
Zagoń wkoncu tego swego chlopa do roboty a nie ty wszystko robisz:!!!
- Magdalen
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Wszystko sie kręci wokół Was moje maleństwa !
- Otrzymane podziękowania: 20

Ale on to jest tak jakby go nie było...
A mało czasu zostalo.. bardzo malo... wiec musialam wkoncu to zrobic.. ale nie jest zle... czuje sie ok. tylko wymeczona

DObraaanoc :*
- rewelka1312
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 23
Facet od tego jest a jak nie to popros sasuada to Twoj w 5 min to zrobi duma meska nie pozwoli, nie powiem bo mojego tez ciezko zagonic krolewicza do roboty ale remont zrobil i jak ie za cis wezmie to zrobi duzo:) teraz ma 4 dni wonego to jz 3 dzien lezy na kanapie haha ale bylusmy to na zakupach to pomagal w sprzataniu okurzal nie moge narzekac a pracuje 6 dni w tygodniu to nalezy mu sie odpoczynek, kupilismy la lenki dzis pajacyk i rampersa

- elmirka_20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Ale... Wszystkie okna z dwóch stron mam pomyte, balkon wyszorowany, firanki i zasłonki wszystkie poprane, nawet dwa dodatkowe prania ciuchów pieknie się suszą

Ja dzisiaj własnie wygarnęłam mojemu, że miał mi mieszkanie odświeżyć w kwietniu zeszłego roku a teraz lada moment będzie synek i nawet on się od tatusia nie doczeka odświeżenia mieszkania :/... Wk... mnie tylko.... Aż mi przykro... Tyle czekać a teraz w drodze synek i nadal się nie można doprosić.... Ale ja farb niestety dźwigać nie będę ani z pędzlami/wałkami latać, bo to za ciężkie i zbyt męczące a za dużo do odświeżenia, bo duży pokój, przedpokój i kuchnia. Wiem, że to by się dla mnie źle skończyło, więc nie będę ryzykować. Także niestety ilekroć będę o tym myśleć to będę wkurzona, bo już na pewno się nie doczekam malowania