- Otrzymane podziękowania: 53
- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- meniado
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Powtórka z rozrywki!
A imię Malwinka mi się bardzo podoba i też chciałam mojej dać tak na imię ale mój M się nie zgadzał bo oczywiście z kimś mu się tam źle kojarzy.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Ali
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 39

No tak Cania pewnie odpoczywa po panieńskim! ale jakoś stresa mam o nią. W końcu miałyśmy się spotkać na porodówce

Meniado przecudowne te literki, gdzie Ty je znalazłaś? no pięknie to wygląda! aż mnie zazdrość bierze, ale dla chłopca to nie wiem czy coś takiego pasuje... ale ta Twoja mała wiercipiętka jest! Mam nadzieję, że mój smyk się nie obrócił. Jutro się okaże!
Agnilla, Agnieszka89, Misiana super brzuszki!
Gabi28 dobry pomysł, żeby zrobić jakiś dodatkowy kontakt. Wiem, że z innych miesięcy dziewczyny poprzenosiły się na fb, jak były problemy z forum.. Może u nas by się dało coś fajnego zorganizować.
Misiana miałaś wynik GBS po jednym dniu? wow! mi w diagnostyce mówili, że od 5 do 7 dni, bo to się ponoć hoduje

- Ewa1001
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 18
Ja też wszystko już mam dla maluszka. Nie mam laktatora, ale kupę dopiero jak okaże się, że będzie potrzebny.
Meniado, ale numer z Twoją córeczką

- Ali
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

- meniado
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Powtórka z rozrywki!
- Otrzymane podziękowania: 53

Ewa1001 - no to niefajnie zrobili że nie dali Ci jakoś wcześniej znać, szczególnie że takie upały panują - a tu już tyle tygodni na karku i brzuszek - mam chociaż nadzieję że masz niedaleko do lekarza - mi też tak raz zrobili i to prywatnie a że mam 40km do gin to równi zjechałam później babkę z rejestracji
- Ali
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

- Cania
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "mamo, słyszałaś kiedyś o cierpliwości?"
- Otrzymane podziękowania: 96

przez ten panieński i dzisiejsza rundke po lekarzach mam dużo nadrabiania... spiesze tylko zameldować ze ja wciąż w dwupaku

biore się za czytanie i odezwe się dopiero, jak te 3 dni nadrobię!

- Lyanka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Dzisiaj prawie cały dzień na dworku spędziłam....ale u mnie też jest taka duchota, ze wolałam siedzieć na powietrzu niż kisić się w mieszkaniu w bloku.
Mam o tyle dobrze, że pod domem mam piękny park z fontanną....i tam przesiaduję takie upały

Widziałam się też ze swoją ciężarną koleżanką

Byłam też dzisiaj w aptece kupić trochę rzeczy dla malucha....i powiem wam, że w tej kwestii mam dylemat. Bo jedni radzą jak najmniej kosmetyków używać, inni - że trzeba...a ja biedna nie wiem co kupić

Dziewuszki, prześliczne macie brzucholki....i wszystkie takie zgrabniutkie
To ja się też swoim pochwalę, z dzisiejszego dnia

- elmirka_20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 65

Meniado, ja także trzymam mocno za Was kciucki, by maleństwo ułożyło się jak należy i obeszło się bez cc!

Ewa, no niefajnie Cię potraktowali - Ali ma rację - powinni wszystkich pacjentów powiadomić a nie tak fatygować na darmo.... Ale na szczęście już jutro zobaczysz swojego maluszka

Udanych wizyt Mamusie!

Nie wiem czemu mam czekać na wynik GBS az 10 dni, lekarz mówił, że musi gdzieś to wysłać, no cóż... Będę dzwonic i dowiadywac sie czy jest już wynik wcześniej. Wolę jednak mieć go w karcie ciąży na wszelki wypadek a nie czekać na wizytę za 3 tygodnie by go odebrać...
Marzenka25, Ja mój wynik HBs miałam na drugi dzień po pobraniu krwi - także szybciutko

Wyprawka - do wyprawki brakuje mi tylko wanienki, ale to już zadanie dla męża żeby synkowi przytargać

Tak, koniecznie musimy dopracować kontakt poza forum, bo jednak zaczniemy trafiac do szpitali, nie bedzie zasięgu czy czasu na logowanie na forum przez tel. (ja wiem, ze mój internet może szwankować) a jednak chciałoby się mieć z Wami kontakt

Miłego wieczoru Kobietki, trzymajcie się ciepło a Ty, Cania, odezwij się, bo już chyba wszystkie się o Ciebie martwimy!!!!!!!
No Cania! Farciaro!

- Cania
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ali, Agni, gabi28, wiolcia! Dziewczyny dziekuje Wam za troske! obiecuje już tak nie przepadać

Agnieszka, Rewelka mam podobnie jak Ty, co nie zaloze na siebie to dramat... ale pocieszam się ze już niedługo

Elmirka ja dziś tez w akcie desperacji kupiłam getry

gabi28, Agnieszka, misiana Agni, Lyanka sliczne brzuszki

meniado trzymam kciuki żeby mala się jednak odwrocila jak trzeba

Ali letnia sukienka pierwsza klasa

Agni ja tez chce nad morze! ostatni raz bylam rok temu, jakos pod koniec czerwca. daj tej plazy troszkę!

dziś po wazeniu mam prawie jak Elmirka, +12kg, oczywiście mam bana na słodycze. cos ten mój lekarz przewrażliwiony

ja na GBS czekałam ponad tydzień. tylko jednak cos u mnie wyszlo, czego tak

ale mala rozrabia, bardzo jest ruchliwa

my już chyba wszystko mamy

na te upaly tez tak puchniecie? kurcze pierwszy raz mi się tak zdarzylo, leze wlasnie na lozku z nogami w gorze, kostki owinelam zimnymi recznikami...
a wieczor panieński był po prostu mega

- malgorzatawalak
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 25

Ja juz po wizycie, jeszcze w sklepie po drobne zakupy i kolacyjke dla meza przygotowalam i mam chwile by napisac

Gin powiedziala ze wszystko z maluszkiem jest ok

Dziewczyny i tu szok lekarz powiedziala ze za dwa tygodnie moge juz rodzic

Mamuski ale z was laseczki i brzuszki takie zgrabniutkie

Ogladala ktoras dzis fakty? Slyszalyscie o tej dziewczynie co lekarz odmowil jej aborcji jak okazalo sie ze ma smiertelnie chore dziecko...dziecko nie ma wyksztalconej czaszki i bardzo slabo wyksztalcony mozg...sorry ze o tym pisze bo wiem ze my teraz nie powinnysmy sie denerwowac ale laski co za okrutnik z tego lekarza...dziecko albo umrze po porodzie albo bedzie warzywkiem do konca zycia....

- Cania
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- misiana
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 34

Ali to nie wiem dlaczego ja ten wynik tak szybko miałam ;( ehh teraz bede sie nad tym zastanawiać..
Gabi też uważam ze trzebaby sie gdzies przenieść, gdzie szybciej bedzie nam sie zalogować i dać znać co sie dzieje

Ja naszczescie na jakąkolwiek opuchlizne nie narzekam.. ale juz bym chciala zeby troszke popadalo, zachmurzylo sie, powiało .. ehh
- ggabii
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 41

Ale przede wszystkim chciałam pogratulować Kindze. Wspaniale, że wszystko ok. A maleńka jest przeurocza!!!! Taka kochaniutka

Kurcze chyba się przeziębiłam klimą w samochodzie. A już miałam nadzieję, że do porodu mnie nie dotknie coś takiego. Maluszek mi się tak przeciąga słodko

- agnieszka89
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 23