BezpiecznaCiaza112023

Lipcówki 2014

10 lata 10 miesiąc temu #889200 przez kinngga87

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=68710 [/url]
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #889208 przez Ali
Kinga jaka śliczna jest Twoja córcia! :kiss: :woohoo: kochaniutka jest! dużo zdrówka dla Was, dla niej przede wszystkim, żeby szybciutko wychodziła z tego inkubatora i grzała się w ramionach mamusi :)
aleeee kochana jest, nie mogę się napatrzeć :)

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #889209 przez misiana
Ewa1001 no własnie u mnie jest tak samo, wieczorkiem albo nad ranem pokopie troszke wiecej. Ja mam wizyte w pt dopiero takze daj znac po wizycie co na ten temat powiedzial lekarz ..

Kinga słodziutka ta Twoja mała :* Nie kogę sie na nia napatzrec !! :) Jest taka fajniutka, dużo zdrówka dla niej ! :) i szybkiego wyjścia stamtą :)

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #889214 przez gabi28
Witam się i ja.... :)

Kinga mnie zmotywowała aby wreszcie coś porobić.Własnie włączyłam pralkę z moimi koszulami i rzeczami Olka. Jutro chce się spakować :)
Widzę ,że nie tylko na mnie zrobił wrażenie poród Kingi : )

Też jak którąs z was nie widzę na forum to się zastanawiam czy przypadkiem coś się nie zaczęło.

Cania? a Ty gdzie sie podziewasz?

wczoraj miałam fatalny dzień,płakałam bez powodu,T robił wszystko aby podnieść mnie na duchu,a ja sama nie wiedziałam czego chcę. W końcu się przespałam i mi przeszło.Dzisiaj już od 7 byłam w pracy,ale wróciłam o 10tej. za gorąco jak dla mnie. w domku rolety pozasłaniane więc nie jest tak źle. Na obiadek zrobię naleśniki ze serem,poleję sosem truskawkowym i bedzie.

edit... jest i kruszynka nasza :) to pierwsze dziecie pokaze u nas na lipcówkach,wszystkie czujemy się ciotkami :)

Jeśłi chodzi o kopanie to rzadko czuję,ale ciągle jakieś przeciaganie się Olka i wypinanie.

10 lata 10 miesiąc temu #889220 przez elmirka_20
Ooo! Kobietki! To mamy sporo wizyt u lekarzy teraz ;) No to czekamy na wieści :)

Ja mogę się pisać na następną do porodu, ale najwcześniej za 11 dni dokładnie :) Powinnam juz mieć wynik GBS od lekarza, z grupą krwi będą musieli sobie dać radę na stare nazwisko a i w przyszłym tygodniu w szkole rodzenia przerabiam temat samego porodu, więc potem już mogę rodzić :D :) Tak to sobie zaplanowałam :) Zobaczymy co z tego wyjdzie :D

Marzenka, no wlaśnie dziwna sprawa z tą grupą krwi. Owszem, jest pesel i zawsze ta kartę noszę z dowodem osobistym a tam jest i pesel dla porównania, że ja to ja :) I nazwisko panieńskie. Lekarz teraz kazał mi ponowić badanie, ze względu na przeciwciała RH, przy czym pani z laboratorium powiedziała, że to i tak jest badanie na grupę krwi i tak. Dlatego własnie już postanowiłam zrobić z nową aktualną kartą. Jak zdążą mi ją wyrobić to dobrze a jak nie to trudno :) Muszą sobie dać radę ;)

Ali, mocno trzymam kciuki, żeby wizyta potoczyła się po Twojej myśli - czyli jeśli chcesz już zaczynać rodzić, to niech Cię biorą do szpitala i miej to z głowy - oddam bez żalu miejsce trzecie w kolejce :) Będę stawiać na czwarte :)
Najważniejsze jednak, żeby te nasze wszystkie maluszki rozwijały sie zdrowo i powychodziły kiedy tam im bedzie najlepiej - już my się w końcu doczekamy :) Kiedyś muszą wyjść :) Nie ma innego wyjścia! :)

Lyanka, nic dziwnego, że zrobiło Ci sie tak przyjemnie !!! :) Mój mąż woła na mnie "grubasku" i na "laskę" na pewno nie mam co liczyć :) Już dawno straciłam nadzieję, heh :)

Byłam drugi raz na dworze i teraz jak wyjdę to dopiero pod wieczór: ostre palące słońce było już po 8.00 jak wracałam z badania krwi. Lewdo zipię a byłam po kolejny kilogram truskawek, chlebuś (i pół od razu sobie zamroziłam na "czarną godzinę" jak któregoś dnia nie bedzie mi sie chciało wychodzić w taki skwar) a i odbyłam - juz chyba ostatnią przed porodem - wizytę w Pepco i wyszłam z półśpioszkami i czapeczka niebiesciutką dla synka i trzema bluzeczkami za smieszne ceny, na ramiączkach dla siebie.

Teraz idę do garów :) Mam ich torchę do umycia a potem zabieram się w końcu za prasowanie, bo w sobotę jednak miałam lenia i nic go nie tknęłam :/

Ali, masz całkowitą rację - jak się nam Mamusie nie odzywają, to ja też jestem już pełna obaw i co rusz zerkam, czy już tu coś skrobnęły czy nie..... Zaczyna się robić nieco tajemniczo i jeszcze to napięcie.... :)

Miłego spokojnego dnia Drogie Mamusie! :) Trzymajcie się cieplutko i zdrowo! :) ;***

P.S. Dobrze, że ta moja mała ochlejmordka miewa tak często czkawkę, bo gdyby nie to to też bym sie o niego martwiła bo sie rozleniwia coś z poruszaniem... :)

10 lata 10 miesiąc temu #889225 przez wiolcia1004
Kinga mała jest przesłodka :):):) śliczna tez sie nie moge napatrzec:)
Ja tez mam wizyte u gin w pt:):)

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #889226 przez elmirka_20
Kinga, śliczna córcia! :D I ile włosków! :) Taki mały szkrabek :D No fajniutka... ;) Aż mi się łezka w oku zakręciła....... :)
Wszystkiego, co najlepsze dla Was Dziewczynki ;) ;**

P.S. Tak sobie pomyślałam, że gdyby do anszej tabelki powrzucać jeszcze zdjęcia szkrabków przy imionkach, to już by całkiem wypasiona była..... :)

10 lata 10 miesiąc temu #889235 przez wiolcia1004
No wlasnie ile wloskow ma słodzinka
Elmirka fajny pomysl ale ciekawe czy wykonalny:)

10 lata 10 miesiąc temu #889246 przez Ali
Elmirka powiem tak niech się dzieje co chce, byle dla mojego maluszka lepiej! Szczerze chciałabym już być po, zresztą o wiele spokojniej bym się poczuła, kiedy z wizyty jechałabym na oddział - tak miała ze mną moja mama, poszła na wizytę a doktor mówi, że Pani rodzi ;) wtedy miałabym pewność, że dojadę ;) ale z drugiej strony najważniejszy jest dla mnie mój mały, więc może lepiej poczekać, żeby wszystko było gotowe i nie musiałby trafić do inkubatora. Ale moja gdybanie nic nie da, jutro się okaże.
Czekam na relacje dziewczyn, które dziś mają wizytę :)

10 lata 10 miesiąc temu #889248 przez agnieszka89
Kinga sliczna ta Twoja księżniczka Mam nadzieje ze szybko do domu wyjdziecie :)

10 lata 10 miesiąc temu #889250 przez Ewa1001
Jaka piękna córcia... :)
Aż mnie ciarki przeszły, że to już niedługo... Trudno mi uwierzyć, że takie cuda nosimy w brzuszkach...
Już nie mogę się doczekać mojego Olusia :) Często z mężem rozmawiamy i zastanawiamy się jak będzie wyglądał. Ja mam czarne włosy i ciemnobrązowe oczy. Mąż ma ciemnobrązowe włosy (chociaż jako dziecko był blondynkiem :) ) i niebieskie oczy... Zobaczymy :) :)

10 lata 10 miesiąc temu #889256 przez wiolcia1004
My tez sie caly czas zastanawiamy jak nasze malenstwo bedzie wygladac i do kogo bedzie podobne, juz wiem ze nosek bedzie miala po mnie bo mam lekko zadarty ale reszte bym chciala zeby miala po mezu bo on ma ciemna karnacje i ciemne wlosy i ciemne oczy. Niewiem podobno przewaznie jest tak ze dziewczynki sa podobne do ojców a chlopcy do matek ciekawe... Zreszta jakie bedzie takie bedzie wazne zeby bylo zdrowe :)

10 lata 10 miesiąc temu #889264 przez Ewa1001
Wiolcia, masz rację, najważniejsze żeby nasze dzieciaczki były zdrowe :)

10 lata 10 miesiąc temu #889266 przez ALEX01
Piekna Coreczka, Serdecznie gratuluje malej kruszynki. Buziaki I Pozdrowienia.XXX

10 lata 10 miesiąc temu #889270 przez wiolcia1004
Dziewczyny a wy juz wszystko macie dla malenstw???

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka