- Otrzymane podziękowania: 56
- /
- /
- /
- /
- Lipcówki 2014
Lipcówki 2014
- Agnilla
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Najważniejsza :*

tabelka zaktualizowana, widze ile w niej dziewczyn, ktore przyszly raz i poszly...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Ali
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 39

Misiana piękne imię wybrałaś dla Twojego synka, sama negocjowałam Igorka, ale ostatecznie będzie miał tak na drugie

Agnieszka89 dziękuję! Ale czy taka szczuplutka to nie wiem, mam 13,5 kg na plusie a na linii pępka 98 cm hehe

- Ali
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- misiana
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 34

Ali z naszym malym to bylo tak, ze kiedys z moim M obiecalismy sobie, że jeżeli dziewczynka bedzie to imie wybieram ja, a jezeli chlopiec to Mati

- Agnilla
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56

elmirka a Ty masz imie wybrane?
EDIT:
huhu ja dzis pierwsza?

milego dnia!

- staślubania
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 21
Kinga, gratuluję ogromnie:) jestem taka uradowana, jakbym sama urodziła. A termin mam podobny do Twojego:) Obyście szybko wróciły do formy:)
Pozdrawiam:)

- malgorzatawalak
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 25

Na mnie tez porod kingi wywarl duze wrazenie i stwierdzilam ze chyba nie ma zartow szczegolnie ze coraz czesciej cos pobolewa

Jeszcze torby nie popakowane i ciuszki nie wyprane do konca wiec rzeczywiscie strach mnie oblecial ...
Dziewczyny dzis na wizyte ide i sie martwie czy wszystko bedzie ok...

Przez te upaly nie mam sily chodzic...

Sluchajcie jak ja to uslyszalam to mowie do meza ze na spacery bedziemy chodzic o 21 jak bedzie troche chlodniej

- elmirka_20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 65

Kingga!!!! Najserdeczniejsze GRATULACJE !!!

Jej, no taka wiadomośc, że nie wiem, co chciałam popisać .....

Na pewno chciałam Tobie - Ali - napisać - A NIE MÓWIŁAM ??

Ja też mam 13 kg na plusie a w pasie 110 cm !!!

Rewelka - heh

Musimy o sienie szczególnie teraz dbać Kobietki, rano mówili w TV, żeby nawet będąc w domu w takie temperatury pic więcej (a jeszcze my w ciązy to tym bardziej !!!), bo możemy nie czuć utraty wody z organizmy a jednak bardzo szybko możemy sie odwodnić :/
Acha, i położna w szkole rodzenia mówiła, że z puchnięciem w ciąży to jest taki paradoks: mamy piją mniej, bo nie chcą puchnąć jak organizm zbiera wodę w organizmie a własnie o to chodzi, że organizm nabiera i magazynuje, tą wodę bo czuje się zagrożony, że rychło mu jej zabraknie, dlatego aby tak nie puchnąć należy pić więcej !!!

Wiecie co... Byłam dzisiaj na pobraniu krwi do grupy krwi. Mam wyrobioną lata temu kartę z grupą krwi, ale mam tam panieńskie nazwisko. Pytałam jak ją wymienić na nowe nazwisko po mężu, bo lekarz mi zwrócił na to uwagę, ale okazało się, że procedury w przypadku serologii są tak ściśle określone, że żeby mieć kartę na nowe nazwisko muszę ją wyrobić od nowa czyli znowu dwa pobrania. Lekarz w piątek powiedział, żebym powtórzyła badanie krwi w kierunku przeciwciał RH czy sie jakies u mnie pojawiły w związku z ciążą. Poszłam dzisiaj i sie okazało, że i tak muszę zrobić dwa pobrania, no to już zapłaciłam kilkanaście złotych więcej i od nowa wyrobię kartę na nowe nazwisko. Tylko muszę czekać 10 dni na wynik a jutro jeszcze drugie pobranie. Ciekawe czy wcześniej nie urodzę.... Nigdy nie wiadomo...
Tak samo jak lekarz pobrał w piątek wymaz na gronkowca, to też powiedział, że wynik będzie za 10 dni, ale będzie u niego jak pójdę na następną wizyttę za 3 tygodnie czyli 27 czerwca. A jak urodzę wczesniej to co? Będę dymać rodzic do szpitala bez wyniku na gronkowca, to przec ież będzie znając zycie mega problem............ No i ze względu na te wyniki muszę sie dogadac z moim synkiem by nie wychodził za wcześnie (po wynik za 10 dni do lekarza swojego podjadę i tak, żeby go mieć już przy karcie ciąży - nie będę czekać 21 dni...).
- elmirka_20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 65

- misiana
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
u mnie nad ranem jakos koło 6 padało i grzmiało troszkę. Teraz znowu słońce niemiosiernie praży, jest duszno, parno i wgl

Mój mały tez coraz mniej sie rusza, czasem sie zaczynam martwic ale zaraz kopnie, przypomni o sobie. nad ranem wczoaj i dzisiaj okolo 5 tate kopal po leckach heheh a w dzien chyba ma lenia albo odpoczywa

Miłego dnia ;*
- marzena25
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 9
U mnie duchota niesamowita, wczoraj było tak samo.
Rano mężuś zrobił śniadanko potem zabrał nas na lody i spacerek a później był gril i tak zleciała niedziela.Wreszcie ma nas kto rozpieszczać

No jestem w szoku też że kinga już urodziła, a miał termin taki jak ja czyli wychodzi na to że mnie tez może złapać w każdym momencie

elmirka_20 wiesz co ja też mam grupę krwi wyrobioną na stare nazwisko ale jak pytałam mojej gin to powiedziała że jest tam pesele więc jest ok i nie trzeba robić od nowa. hmm

- Lyanka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

No ja nie mogę.....nie było mnie dwa dni na forum, a tu nam się pojawiła świeżoupiecz0ona mamusia!!!!!!

Jejku, mam tak samo jak wy....cieszę się, jakbym to ja urodziłą hihih

Kingga najserdeczniejsze życzenia dla Ciebie i dla Twojej córci!!! Dużo zdrówka wam życzę, samych cudownych i pełnych miłości i radości chwil i wszystkiego co najlepsze. Obyście szybciutko wrócili do domku i cieszyli się sobą dowoli

No i czekamy na pierwsze zdjęcia maleństwa

A co u mnie....no tak jak i wy męczę się w te upały

Od dwóch nocy mam masakryczne skurcze w łydkach. Nie wiem co z tym zrobić

Co do brzuszków, to tak jak Rewelka i Elmirka z przodu jeszcze jakoś tam wyglądam

A tak poza tym - wczoraj prawie cały dzień na działeczce przesiedzieliśmy, mąż dzisiaj rano pojechał w trasę...i po weekendzie.
A ja już z rana drugą pralkę wstawiłam, bo też trochę się przestraszyłam, że przecież nigdy nic nie wiadomo z tymi naszymi porodami

Jeszcze aptekę muszę zaliczyć i pokupować kosmetyki i inne rzeczy dla maluszka, no i też wybieram się na "wycenę badan" do szpitala, bo tak jak wspominałam robię wszystko od początku ciąży prywatnie.....i wolę się przygotować z kasą.
Buziaki kochane....miłego dzionka :*
- Ali
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Pogoda cudowna!

Lyanka, Elmirka, Cania, Gabi wczoraj Was nie widziałam i już zaczęłam się martwić..

Elmirka dziękuję! Kochana jesteś!

Małgorzatawalak czekamy na wieści po Twojej wizycie! Nie martw się , wszystko będzie ok!

- Ewa1001
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 18

Kinga gratuluję ! :* Życzę Wam wszystkiego dobrego i dużo zdrówka :*
Ja właśnie zajadam się lodami... Na dworze jest upał niesamowity, na szczęście w domu mam w miarę chłodno więc nigdzie nie wychodzę... Dziś wieczorem mam wizytę u ginka... Już nie mogę się doczekać

Misiania mój Maluszek też od soboty jakiś leniwy się zrobił. W dzień praktycznie go nie czuję. Od czasu do czasu tylko się przeciągnie. Wieczorek trochę więcej pokopie. Dziś na wizycie wspomnę o tym lekarzowi, zobaczę co powie...
Miłego dnia :*
- wiolcia1004
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Sens mojemu życiu nadaje moja kochana księżniczka
Moja mała tez juz sie leniwa robi ale z tego comi mowila gin to czym malenstwo wieksze tym mniej sie rusza bo nie ma miejsca wiec nasze maluszki juz sie nie mieszcza hehehe i niedlugo wyjda:)