BezpiecznaCiaza112023

Lipcówki 2014

10 lata 10 miesiąc temu #891598 przez Lyanka
Kayowu fajnie, ze się odezwałaś :)
Myślę, ze po urodzeniu naszych maluszków będziemy miały jeszcze więcej tematów do omówienia ;)
Ja planuję poród w Św. Zofii, bo tam mój lekarz pracuje.... ale o szpitalu na Solcu też słyszałam dobre opinie :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #891599 przez polikaaa1
jak donosze do 36 tyg to w otwocku, a jesli wczesniej to na starynkiewicza. no i na pewno chce rodzic bez znieczulenia.
witam nowa osobke tutaj, bedzie mi razniej:)

10 lata 10 miesiąc temu #891601 przez Lyanka
Kayowu pościel kupowałam na Allegro :) Producent pościeli - Ceba Baby.
W razie czego podaję link do sprzedawcy, od którego kupowałam:
allegro.pl/show_item.php?item=4275203812

10 lata 10 miesiąc temu #891602 przez Ali
Witam nowe lipcóweczki! :)
Ale dzisiaj spokój na forum, jak to w weekend :) chociaż zaczynam się zastanawiać czy oby któraś z nieobecnych się nie rozpakowała? :)

10 lata 10 miesiąc temu #891606 przez Agnilla
ja tylko przelotem napisze, ze nadal 2 w1 jestem, milego niedzielnego wieczoru! :)

10 lata 10 miesiąc temu #891608 przez Ali
Agni dobrze, że się odezwałaś, bo właśnie nad Tobą się zastanawiałam :) będziesz miała jutro dużo roboty, bo mamy kilka nowych lipcówek :)

10 lata 10 miesiąc temu #891610 przez marta0488
dzisiaj mam fajny dzień, jakoś w ostatnim tygodniu tak się słabo czułam i bardzo szybko męczyłam, a dzisiaj wróciła mi energia. Byłam już na spacerze i na wyjeździe zakupowym i o dziwo nic mnie nie boli i nawety opuchlizna stóp zniknęła więc szok ;)
Od wczoraj jestem u rodziców i zostaje do wtorku bo jutro mam tutaj spotkanie z położną, popołudniu ginka, a we wtorek okulistę więc już nie będe jezdzić codziennie w tą i z powrotem. Może się uda nawet z koleżankami jakąś kawke ogarnąć (może to już ostatnia szansa do porodu :P )
Elmirka też mam jakies takie białe plamki, mysle że to moga być przebarwienia od słonca...Chociaz za duzo po słońcu nie chodze to mogło mnie złapac troszkę. Nie smarowałam sie żadnymi kremami z filtrem skoro nie wystawiałam się na bezpośrednie słońce-a może powinnam :/
Mam nadzieje ze to nam zniknie......

10 lata 10 miesiąc temu #891611 przez Agnilla
no to niech mi się tu ładnie odmeldują z danymi do tabelki to wrzucę :)
dostalam info, ze kolejna ze szkoly rodzenia rozpakowana :ohmy: jutro jade na drzemke do moich blizniakow ;) a teraz ide zalegac, bo mnie kluje na dole cos :huh:

10 lata 10 miesiąc temu #891614 przez elmirka_20
I ja witam Nową Koleżankę :)
No to większość Mam z forum jest z okolic Warszawy chyba, tak? ...
A nikogo ode mnie z Dolnego Śląska.... No nic - muszę sama reprezentowac region ;)

Ja tez wciąż 2w1, jak nie będę się odzywać dłuższy czas - min. 1x/dziń - to będzie dla Was znak.... Nie bedę miałą internetu w telefonie na 99%, więc nie będę miałą jak Was powiadomić....

Faktycznie dzisiaj bryndza na forum ;) Weekend :)

A kto ma wieści od Naszej Magdy-Magdalen ? ... Jak się czuje? ...
Trzymajcie się ciepło Kobietki! :) Miłego wieczorku! ;)

10 lata 10 miesiąc temu #891615 przez Cania
I ja przylacze sie do przywitania nowej kolezanki :) zapraszamy jak najczesciej :) po urodzeniu dzieciaczkow na pewno bedziemy tu sporo zagladac wiec to nic, ze pozno :)

Zaczelam dostawac telefony od znajomych czy to juz czy jeszcze nie heh... Poki co bardzo milo, ale jesli odpukac mala bylaby przenoszona, to za takie telefony bede zabijac :D

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #891617 przez Ali
Elmirka z tego co kojarzę, to Magda nie ma teraz internetu, ale jedna z dziewczyn ma z nią kontakt i miała nas informować... Meniado albo Misiana chyba. Albo coś pokręciłam ;)

10 lata 10 miesiąc temu #891618 przez Lyanka
Cania, Elmirka, Agni to dobrze, że wasze maluszki grzecznie jeszcze siedzą w brzucholkach :cheer: chociaż jak patrze na wasze suwaczki, to termin już tuż-tuż :cheer:
aż strach człowieka ogarnia jak to będzie :huh: :)

10 lata 10 miesiąc temu #891620 przez magduska
ja rowniez witam nowa kolezanke :laugh:
misinia :) trzymam kciuki

ja dzis jakis dziwny mam dzien, w sumie od wczoraj chodze taka poddenerwowana, a dzisiaj zmierzylam sobie cisnienie i wyszlo mi za pierwszym razem 151/98 :( jak nigdy, zawsze mam 100/60, pozniej niby mi zmalalo,ale dla pewnosci zmierze jeszcze przed snem. jutro mam wizyte u lekarza i rano badania. Mam nadzieje,ze wszystko ok,ale jak dzis zaczal mi sie 9-ty miesiac,to zauwazylam,ze brzuch mi opadl, nawet moja mama to zuwazyla,twierdzi,ze moge i za 2 tygodnie urodzic :P czarodziejka hehe zobaczymy czy sie sprawdzi ;) Wiekszosc osob mowi,ze jak sie dobrze czuje to urodze napewno po terminie

milego wieczorku niedzielnego ciezarowki :)

10 lata 10 miesiąc temu #891629 przez misiana
Wlasnie skonczyl sie obchod i lekarz sie smial ze jutro robi czystki na naszej sali :) lezymy sobie 3 babki i jedna z nas jest w 39tyg mowi ze ona leci na porodowke a my prawdopodobnie do domku :) jak sie ciesze.. Jupi :)

witam kolejna nowa mamusie :* nasze grono coraz bardziej sie powieksza :)

elmirka nie martw sie z mojego regionu tez nikogo nie ma na forum, wiec nie zostalo nam nic innego jak godnie reprezentowac :)

a co do magdalen to ja mam z nia kontakt, u niej wszystko dobrze, nadal w dwupaku :) macie od niej pozdrowienia.

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #891651 przez wiolcia1004
Witam sie i ja:) nadal w dwupaku:):)
Witam nowe kolezanki:):):)
Misiana no widzisz jak szybko zlecialo i juz do domku smigasz :):) Z tego co mi wiadomo to jezeli chodzi o kuj-pom to razem rezprezentujemy:):) czyli nie jest az tak zle.
Meniado nam gdzies znikneła !!!

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka