- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- Sierpniówki 2014
Sierpniówki 2014
- Gąska
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- MAniula
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- 15.12.2012 {*}
- Otrzymane podziękowania: 5
A co do forum to bardzo się cieszę, że wróciło bo naprawdę jakoś pusto było..., u mnie raczej oki. Choć miałam takie trzy dni deszczowe, że mała bardzo słabiutko kopała, 1 i 2 dzień ok, ale 3ciego już schizowałam. Tyle, że jak przykładałam dloń to ją czułam więc ruchy były. Wczoraj już ok więc może ma takie cykle, że rozrabia a potem odpoczywa? Zapytam moją gin za tydzien.
Życze miłego i słonecznego dnia

- ann-sunshine
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Gosia wy tez sie trzymajcie.
Maniula moze zalezy z ktorej strony kopie i jak sie uklada.
Podjelam decyzje ze nie ma co ryzykowac i leze póki moge i mam pomoc w domu.
Calusy dla was
- nataliaa87
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 6
Dziulka bądź silna! Dobrze, że malutka ma już swoje tygodnie. Wszystko będzie dobrze. Musisz w to wierzyć. Jesteśmy z Tobą i mocno trzymamy kciuki!
Maniula ja też ostatnio bardzo słabo ruchy czuję. Ostatnim razem jak tak było, to okazało się, że zależało to od ułożenia. Niestety maluszki już tak często nie zmieniają pozycji i takie słabsze okresy kilka dni. Mi się teraz wydaje, że moje dziecko leży teraz w poprzek i na dodatek buzią do kręgosłupa, więc jak się nie przewróci, to nici będą z oglądania za 2 tygodnie buziuni w 4d.
Ann bardzo dobrze zrobiłaś. W końcu skrócona szyjka, to nie żarty. A dwóch lekarzy mówi Ci co innego, więc lepiej nie ryzykować. Korzystaj i odpoczywaj póki możesz

Ale dzisiaj pięknie! Upały nas czekają.
Ja mam dzisiaj jakiś dobry dzień. Wczoraj miałam ostatnią wizytę u dentysty. Wszystkie zęby poprawione i w końcu skończą się wydatki z tym związane.
Czekam też dzisiaj na dwie przesyłki. Jedną z ubrankami (Znalazłam tani sklep internetowy. Jak się okaże, że ubranka rzeczywiście ładne i dobrej jakości, to Wam podam link), a drugą z mebelkami

Miłego dnia!
I oby to forum wróciło do normy, bo dni są takie dziwne bez Was!
- asienka87
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Dziewczyny dziękuję za miłe komentarze odnośnie zdjęć naszego syneczka

Ann trzymaj się Kochana- musisz dużo odpoczywać, zeby się nie skracała

Dziulka Słońce, jesteśmy z Tobą :* na pewno wszystko będzie dobrze

Kakadu Morze.. zazdroszcze

jak dobrze, że forum już działa

- nataliaa87
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
A morze mi się też marzy. Z resztą marzy mi się jakikolwiek wyjazd jeszcze we dwójkę.. Muszę chyba pomarudzić mężowi

Dziewczyny orientujecie się jak to tak naprawdę w tym naszym kraju jest ze ZZO?? Bo ja od kilku dni ciągle o tym myślę. Wiem, że nie poradzę sobie bez niego i niby każda ma do tego prawo, a prawdopodobnie dostać jest je trudno.
- missyy
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 17
witajcie, ale mi Was brakowało ;D
Dziulka trzymam kciuki! Bądź silna

Maniula Mam podobny problem od kilku dni, też mała coś markotna się zrobiła

ann-sunshine decyzja prawidłowa

Zapowiadają teraz upały, ciekawe jak je zniosę

Ogólnie czujemy się dobrze, trochę kręgosłup słaby, bo wieczorami padam z nóg. Ale ujdzie.
Ubranek na razie już nie kupuje, z trudem mi to przychodzi, bo takie słodziaki co rusz oglądam. Skupiam się dalej na pozostałej wyprawce.
W weekend przypadkiem zamówiłam meble do pokoju

- ann-sunshine
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nieopisana radość
Bedac na ip uslyszalam historie malzenstwa ktore w 30 tygodniu przyjechalo do kolobrzegu na urlop i kobieta urodzila. Przeniesli ich do koszalina bo tu jest oddzial neonatologiczny i siedzieli tu miesiac.
Tak wiec zartow nie ma. Nasze dzieci najwazniejsze
Missy ale ci sie trafilo

A ja czekam na ochraniacz do lozeczka

- katsi87
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1

Na początku bardzo dziękuje za info Natalce i Aggi że forum już hula, bo bez Was dziwnie, też jak Asieńka się martwiłam że nie będzie już forum wcale!!!
Nastraszyli Nas, miejmy nadzieje, że już skończyli całkiem te swoje,, roboty"
Zacznę od tego, że zdjęcia bobasiów i Waszych brzuszków piękne!
Ann-sunshine i Dziulka, oraz Gosia: trzymajcie się wszystkie dzielnie i słuchajcie lekarzy. Tak jak mówisz Ann zdrowie dzidziusiów najważniejsze! Ślę w Waszym kierunku dużo dobrych myśli:********
Dziewczynki!!! Aggi, Ann sunshine, natalia87 i missy: jesteście KOCHANE!!!Jak napisałam na swoim fb: DZIĘKUJE WAM, sprawiłyście mi ogromną niespodziankę naprawdę. Banan na buzi był i nie schodził już do wieczora. KOCHANE jesteście: List był cudowny przez to chyba, że taki z serca prosto i taki szczery: uwielbiam:*** Bobasie też są bardzo wdzięczne i zaprezentuje ich Wam aby będą

Ja piszę też ze szpitala: zrobili mi ten zastrzyk sterydowy: przeżyłam i żyję dalej. Najgorsze, że do 14 aż mam czekać na łóżko ;/ i siedzę na krześle niewygodnym mega:plecy mi odpadną bo już od 8 30 nic innego nie robię tylko siedzę na krzesłach brr
Mam tu być niby tylko do jutra a potem lekarz kazał mi jechać z mężem na Majówkę

CZekam teraz na USG: zbawienne by było to aż godzina leżenia:P
Myślę tak samo jak Natalia że teraz już każda z Nas będzie miała większość dolegliwości: chociaż też miałam ostatnio fajny dzien, ze sie nawet dobrze czulam przez kilka godzin hihi, a tak to raczej kiepsko: tez mnie meczy bezsennosc tak jak was: ostatnio od 1 w nocy do 4 nie moge zasnac a okolo 5 juz budza mnie Fasolki/ chodzę jak zombie. ale moze to tak sie tym szpitalem przejmowalam.
Mam tez ciaglego kaca@!!!!! Macie tez? jeju Ja to bez wody: katastrofa;/ naprawdę. Do tego brzuszek ciąży mi bardzo już. Jestem 10 kg na plusie: wszystko chyba w brzuchu i biuscie wiec srodek ciezkosci i rownowaga hehe zapominam co to znaczy:D
Kochane dowiedzialam sie, ze Fasolki mogą wyjąć za miesiąc lub 5 tygodni. Moze dzis dowiem sie jakiegos terminu. Dam znac:D
Tym co sledza bloga lub FB dziekuje bardzo. Jestescie kochane:*
- missyy
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

- ann-sunshine
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nieopisana radość

a powiem wam że dobro wraca. Wczoraj moja mama poszła po martę do żłobka i pani poprosiła ją do dyrektorki. Mama w strachu, bo dyrektorka do niej, że to delikatna sprawa. A tu się okazało, że inna mama przyniosła torbę ciuchów ciążowych i w żłobku pomyśleli o mnie. Kij, że ciuchy są w rozmiarze 40/42, to co dam radę to wykorzystam, a resztę spróbuję oddać innym ciężarnym za free.
- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 354

w końcu można się tu dostać ! Choć wcale a wcale mi się ta wersja forum nie podoba

Zabieram się za nadrabianie bo mam aż trzy strony!
asienka ja ten laktator kupiłam za 85 z przesyłką, a byłam w sobotę w SMYKu i identyczny 149zł ! szok

Gąska ja to samo mi gin tylko mówi że długa i zamknięta
natalia no szefowa Ci nieźle pojechała

dziulka zaciskamy kciuki by wszystko było jednak OK

Ann najważniejsze że wszystko OK u Was i możesz odpoczywać w domu a nie w szpitalu w stresie żyć

missyy to remoncik pełną parą super

katsi jak dobrze że jesteś

A ja weekend miałam tak zawalony że szok, w sobotę cały dzień spędziliśmy rodzinnie z moimi rodzicami i bratem i jeździliśmy po muzeach i w ogóle - w CH wpadły dwa ciuszki dla malucha i zabawka

jak tylko się nauczę to wrzucę Wam zdjęcia jakieś

która wie jak tu coś wrzucić teraz?

- nataliaa87
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Kurcze już tak mało czasu zostało do przyjścia fasolek na świat! Ciekawe czy jedna dzidzia zostanie do końca niespodzianką

Hmmm.. a co do kaca, to chciałabym mieć! Wlewam w siebie wodę na siłę żeby tylko wypić chociaż te 1,5 litra i nie zawsze mi to wychodzi..
Ann miło z ich strony

Aggi pokażę ubranka jak dojdą

hmm.. ja na 22 czerwca dostałam zaproszenie na chrzest (34 tydzień), więc sugerujesz, że raczej ciężko będzie wytrzymać?

- missyy
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Potem sobie jeszcze kupie pościel z tej serii

- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 354