- Otrzymane podziękowania: 6
- /
- /
- /
- /
- Sierpniówki 2014
Sierpniówki 2014
- nataliaa87
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Aggi śliczny kocyk i ubranka

Asienka to się rozszalało u Ciebie.. Tyle na raz. Oby wszystko jak najszybciej wróciło do normy.
Marsi my na ostatnim spotkaniu w szkole rodzenia dostaliśmy całą torbę jakiś próbek dla dzieci , gazetek, książeczek itp. Więc może u Was będzie podobnie. Nie chce mi się normalnie wierzyć, że kobieta może nie lubić ruchów swojego dziecka. Ja wczoraj do północy siedziałam i gapiłam się w brzuch, bo mały tak pięknie wariował, że szkoda mi było się położyć

A ja byłam wczoraj na spotkaniu z moją położną

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- asienka87
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

b]Ewcia[/b] no ciężko, ciężko leżakować, szczególnie, że za oknem taka piękna pogoda

Marsi z tego, co ja sie orientuje, to mój szpital rozpisuje, co zabrać dla dzieciaczka, a przy n astępnej wizycie u mojego gina zapytam o taka liste

daj znać, co to za niespodzianka Was spotkała

Ann mnie też cały brzuch się rusza od jakiegoś czasu

Missy no dokładnie

co do bólu pachwin, to miałam dokaldnie to samo, jak za dużo chciałam zrobić, bądx za dlugo chodziłam/spacerowałam.. masakra jakaś... ;/ nospa pomagała złagodzić ból.
- Wiki
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1

Znowu upalny dzień nam się zapowiada

marsi - ja też uwielbiam jak brzuszek mi faluje To jest cudowne uczucie i jakoś spokojniejsza jestem. Wczoraj tak się powypinał że miałam dwie półkóle Jedna po prawej druga po lewej stronie pępka ale nie wiem co było czym - czy jedno główka a drugie pupcia

asienka87 to się u Ciebie narobiło z tymi wynikami i w ogóle Oby już tylko ta szyjka się nie skracała. Szczerze Ci współczuję. Sama idę robić w sobotę badania i też czuję że norm to one nie będą trzymać a już napewno żelazo które cały czas mam na granicy. Ale co zrobić trzeba wytrzymać jeszcze te pare tygodni

Inna607 Ja też walkę prowadziałam ze słodyczami i to od początku ciąży Teraz zostały mi już tylko lody i owoce które w nadmiarze też cukru dodają ale inne słodycze odłożyłam bo się wagą przestraszyłam i że potem ciężko bedzie zrzucić. Gratuluję wzorowych wyników badań. A brzuszek wygląda bardzo ładnie

aggi Śliczne te zakupy robisz a kocyk bardzo ładny Ja dostałam podobny z la milou tylko jedna strona jest z bawełny A ta koleżanka to różne kocyki szyje Chodzi mi czy jakieś letnie też? Jeśli można to poproszę na nią namiar

A na zdjęciu wyszłaś super Wszystko poszło Ci chyba tylko w brzuszek bo reszta to widać że chudzinka jesteś

- ann-sunshine
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178

Asieńka faktycznie porobiło się u ciebie :-/
Też uwielbiam jak brzuch mi się rusza, nie lubię tylko dostawać kuksańców tam na dole, bo wtedy cała z sykiem podskakuję hehe
Wiecie co teraz lekarz chce mnie co tydzień widzieć, mam nadzieję, że jak się uspokoi, to znów będę mogła raz na miesiąc chodzić, bo jak tak do końca każe mi co poniedziałek przychodzić to się załamię.
- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 354

Ale dziś znów ciepło , u mnie 25 w cieniu! duchota straszna..
Właśnie wstawiłam kolejne pranie od małego do pralki - tym razem
kolorowe ciuszki

zmęczyć więc wolę to mieć gotowe.
Na obiadek dziś pieczarkowa, ale ja po wczorajszym grillu jakiego sobie zrobiliśmy
wieczorem jakoś nie mam ochoty na jedzenie - dziwnie mi się przez pół nocy odbijało
i do tego te nasze ciążowe flaczki pościskane gdzie się da - ciężko tam coś przechodzi ;/
Wciągnęłam tylko banana i kawkę będę popijać zaraz + śliwki suszone. Takie menu na dziś

Ann napewno tak jest ja właśnie ruchami nóżek/rączek się sugerowałam że coś nie tak
z położeniem małego. A on chyba po prostu ma tak długie rączki czy nóżki że po bokach brzucha śmiga

A co do ubranek to u mnie w szpitalu jest tak że trzeba mieć 3 komplety np. body, śpiochy, kaftanik ,
do tego czapeczki , skarpetki ,rękawiczki niedrapki . Natalka może będzie piłkarką

śmieje że synek będzie bokserem

asienka 45km? szok daleko musisz jeździć ! no nieźle Ci specyfikami różnymi dowalił. Ale to wszystko w imię potomka

Ewcia miałam identycznie jak ty

marsi zazdroszczę że chcesz tak na słonko wychodzić, ja jakoś nie potrafię w tym cieple funkcjonować

missyy

natalia to z łatkami wybrała moja mama, zapłacił brat, a dostałam ja dla malucha

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Wiki czereśnie

Ale się rozpisałam! Ciekawe która doczyta

Idę wieszać maluszkowe ciuszki wyprane

Udanego dnia życzę

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- ann-sunshine
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nieopisana radość

Dziewczyny, od dziś promocje w Lidlu i Biedronce na produkty dla ciężarnych, mam i dzieci

- missyy
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 17

ciesze się na grilla, bo zawsze wszystko szykowałam i pilnowałam. Nawet w ciąży lubie zapach grilla. Jedyna zmora taka, ze tak jak piszesz delikatne istotki się z nas zrobiły. Po ostatnim grillu źle się czułam, a w nocy to pieklo przechodzilam. Także chyba tym razem zrobie sobe wersje wege, szaszłyki i ziemniaczki w foli z masłem czosnkowym. Mniamm, juz dostałam apetyt

A teraz coś za co mi wstyd, ostatnio mnie zapach piwa ciągnie. Heheh juz lepszej zachcianki nie mogłam wymyslic!!
ann dzięki za cynka. W netto też coś tam mieli dla cięźarnych i maluchów. Musiałabym do jakiegoś wiekszego podjechać, zanim się wszyscy rzuca i resztki zostaną

- nataliaa87
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Aggi rzeczywiście już się trochę uwypuklił

- dziulka
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3
- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ostatnio posądzono mnie nawet o bycie już PO

missyy ziemniaczki w folii to chyba dobry pomysł, zaakceptowałam

natalia u mnie w lidlu to jak coś jest to od 7 stoją i czekają baby na otwarcie no jakby mogły to się pozabijają

dziulka kochana mała jest napewno bezpieczna NIC SIĘ NIE MARTW

- missyy
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
nataliaa87 napisał: Dziewczyny nie wiem jak jest u Was, ale jak byłam o 12 w lidlu i już w sumie nic nie było :/ Zostało trochę różowych bodziaków, a dla mam tylko koszulki na ramiączkach. A tak się napaliłam na jakąś sukienkę.. Biedronka też coś właśnie ma, ale nie wiem czy mam już siłę tam iść.. Upał rzeczywiście może wykończyć. Pewnie nie przeszkadzałby mi gdybym leżała pod jakąś palmą, no ale w mieście to jest jakaś tragedia
Aggi rzeczywiście już się trochę uwypuklił
nataliaa87 Nie wiadomo czy akurat w danym sklepie mają dany asortyment. Czasami tak mi się zdarzało, że w jednym czegoś tam nie mieli, ale za to w innym już mieli do wyboru.
Albo powykładali wszystko dzień wcześniej i już poszło

Ja właśnie studiuje gazetkę z biedry.

Tylko muszę przemaglować moja kochaną połowę, żeby pojechać

- nataliaa87
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
missyy w tym lidlu towar był, bo zostało mnóstwo opakowań (?!), kartki z cenami i w ogóle jeden wielki burdel. Ale prawda jest taka, że zawsze jak jest jakiś atrakcyjny towar, to rozchodzi się w pół godziny. Nie raz już jeździłam po wszystkich lidlach we wro żeby coś znaleźć i nic z tego

- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- missyy
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
nataliaa87 napisał: Dziulka bądź silna kochana! zobaczysz, że wszystko będzie dobrze. Tak jak Aggi pisała- Gosi kruszynka jest mniejsza, więc i Twoja w razie czego da radę! Trzymamy za Was kciuki! Pisz częściej jak wygląda sytuacja. Zawsze będzie Ci trochę raźniej jak Cię tu powspieramy chociaż troszkę. :*
missyy w tym lidlu towar był, bo zostało mnóstwo opakowań (?!), kartki z cenami i w ogóle jeden wielki burdel. Ale prawda jest taka, że zawsze jak jest jakiś atrakcyjny towar, to rozchodzi się w pół godziny. Nie raz już jeździłam po wszystkich lidlach we wro żeby coś znaleźć i nic z tegoA pieluchy w biedrze mają tylko Dada?? Czy jest coś innego?
Sama miałam nieraz problem, żeby w lidlu coś dostać, jak była okazja. Jak chodliwy sklep to też odchodziłam z niczym. ;|
Spójrz w gazetkę, może w biedrze coś Ci się spodoba

www.biedronka.pl/front/pages/view/page_id/618/language/pl
- ann-sunshine
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nieopisana radość
Nie lubie lidla wlasnie z tego powodu. W biedronce nie wykladaja wszystkiego na raz tylko co dzien po trochu przez caly okres promocji.
Biedronka ma jeszcze jedna marke pieluch ale ja ich nie znam. A oryginalnych pampkow nie maja.