- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- Sierpniówki 2014
Sierpniówki 2014
- dziulka
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- marsi
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0

Załapałam się na promocję w biedronce i 3 sztuki bodziaków kupiłam za 19,99zł. kupiłam rozmiar 68 z ufo, teraz żałuje że nie wzięłam jeszcze jednych takich morskich. Może jutro jeszcze będą.
Co do koloru mebli to tak jak większość preferuje jasne. Dlatego nie bez przyczyny mamy w mieszkanku białe mebelki. Nawet Antkowi udało nam się kupić białą szafę IKEA i łóżeczko Wójcik. Trochę zazdroszczę tym z was które moga cały pokoik urządzić pod maluszka

Od przeszło miesiąca mój obwód brzucha stał w miejscu, równa 100cm. W zeszłym tygodniu jeszcze też trzymałam fason, a dzisiaj nagle 3 cm na plusie. A jak u was?
Dzisiaj mamy z mężem 2 rocznicę ślubu. Zjedliśmy sobie smaczny obiadek i mąż śmignął do pracy

W niedziele mieliśmy iśc na komunię chrześniaka mojego męża, ale niestety musiałam zostać w domu. Mały dostał ospę. Mimo że miałam już ospę bałam się że złapię półpaśca, albo drugi raz ospę. Słyszałam o takich przypadkach. Mąż był oby nie przyniósł wirusa do domu.
- marsi
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0

To już 30 tydzien więc głowa do góry.
- missyy
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 17

Najlepszego z okazji rocznicy

dziulka bądź dobrej myśli

ann-sunshine Niektórych rzeczy nie przeskoczysz, grzecznie słuchaj lekarza.

aggi Ja jutro idę na 3d

Też ubóstwiam te koniaczki. Wczoraj dostałam w żebro, tak solidnie, że aż zabolało i zakłuło:P
Rozpychać się nogami to ostatnio lubi, wierci sie i wierci

Czekam za telefonem, bo mają zadzwonić, gdy meble będą do odbioru. Jak dziecko już się cieszę, najchętniej sama bym je składała, by tylko je zobaczyć w całości

- ann-sunshine
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
A teraz czytam książkę "Projekt matka" i rozśmieszyło mnie że autorka gdzieś wyczytała radę, że w późnej ciąży warto jest skorzystać i wymyć sobie dno pępka jak już nie jest wklęsły hahaha.
Aggi daj tej kawy i jeszcze bitej śmietany możesz mi dołożyć bo lubię
Aggi nic nie mów o samochodzie, ledwo ze szkoły rodzenia wróciłam i następnego dnia mężu już nie odpalił :-/
Eeee tam ja szalona, to same potrzebne rzeczy z tej apteki: majtki, podpaski, wkłady poporodowe, maść na sutki, emolient, nożyczki do paznokci bo te co mam to już mało ostre i ponoć każde dziecko powinno mieć swoje itp.
Oj Katsi wiemy jak się czujesz, bo czujemy się podobnie. Ja ostatnio czuję się jak mors zalegający na sofie.
Dziulka trzymajcie się dzielnie. Nie mówią pozytywów, bo tak to w naszej służbie zdrowia jest, zachowawczo, żeby nie obiecać przypadkiem czegoś co może się nie ziścić i być podstawą do zaskarżenia. Bądź silna bo masz dla kogo.
Marsi najlepsze życzenia rocznicowe

Missy poznasz się, składanie mebli nie jest trudne, jak już się instrukcję rozgryzie co jest co i do czego
- asienka87
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 6

chyba przez weekend za bardzo się namęczyłam chodzeniem, bo w nocy strasznie mnie pachwiny bolały i podbrzusze

u nas dziś troszke chłodniej, chociaz burzy nadal nie ma.. a przydałaby sie

Missyy czekamy na foto

Honka widziałam wlasnie na allegro takie pokrowce, nie sa drogie, wiec sie zaopatrze

Katsi też robilam meilone w sobote na dwa dni

Wiki też zauważyłam, że mi stopy puchną od tego upału ;/ sandały zapinam na kolejną dziurkę, niż normalnie... ale dla mnie też najwygodniejsze sa japonki..

Ann no to już chyba takie mamy humory

całe szczęście, że chociaż szyjka Ci sie nie skraca.. no ale skoro masz nadal duzo odpoczywać, to trzeba trzymac sie zaleceń lekarza.. ja sie dowiem w środe, jak tam mja szyjka..
Aggi życze powodzenia przy zdjeciach 4d

co do podkąłdu, to właśnie szukałam na all i właśnie taki znalazłam

A mój mąz zapytał kacperka czy ma iść zrobić obiad, a Kacperek na potwierdzenie go kopnąl

Dziulka Kochana trzymaj sie ! nie poddawaj sie ! trzymamy tu wszystkie za Was mocno kciuki :*
Marsi my też mamy 2- pokoojowe mieszkanie i bedziemy dzielić sypialnie z małym

Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy !

- nataliaa87
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Matko, ja na szczęście nie zauważyłam żeby cokolwiek oprócz brzucha mi puchło

Za to dzisiaj jestem wypompowana z sił. Nawet obiadu nie zrobiłam, bo nie miałam siły stać. Pospałam trochę w dzień, co mi się w ogóle nie zdarza, zjadłam trochę lodów i jakoś zaczynam żyć.
Dziulka bądź silna kochana! Pisz tu częściej jeśli masz siłę. Martwimy się o Ciebie. Obyście wytrzymały w dwupaku jak najdłużej! :*
Ann, Aggi Wam się auta psują, a my mam wrażenie mamy jeszcze gorzej, bo musimy kupić inne :/ Już mamy dość tego szukania, a czasu coraz mniej. Gdyby tak człowiek nie musiał liczyć się z kasą, to już dawno by się jakieś znalazło.
Aggi czekamy na zdjęcia

Marsi kolejnych wielu lat w miłości. Też mi się wizualnie podobały te bodziaki, ale ja w sumie nie kupuję żadnych które nie są rozpinane na całej długości, a te chyba nie były.
- Inna607
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 5
Mój pierwszy dzien matki zakonczylam wizyta w szpitalu.
I poki co zostaje na obserwacji .. hmm po spacerku przyszlam do domku i na bieliznie dostrzeglam plame krwii i to wcale nie maciupka

Jak bede cos wiecej wiedziec dam znac

Trzymajcie sie cieplo

- ann-sunshine
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Asienka widze ze ciebie tak samo zatrzymac w pozycji lezacej jak i mnie. Ale nie szalej tak, to jeszcze troszke za wczesnie na poród.
Aggi pewnie dopiero jutro kolo poludnia zda relacje.
Natalia nam tez przydaloby sie wymienic auto ale nowego szukamy bez presji. Jak znajdzie sie to co chcemy to wtedy bedziemy dzialac. A z tym wiedzialam ze to rozrusznik i mialam racje.
Dobrej nocy, nie szalec i przynosic same dobre wiesci na forum
- nataliaa87
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Rzeczywiście, jak od początku wszystko u wszystkich było dobrze, to teraz kiedy powinnyśmy być spokojniejsze, takie rzeczy się dzieją :/ Ja i tak wierzę, że wszystkie wytrwamy i wszystko się ułoży!
Ann zazdroszczę braku presji na kupno auta.. Nasze jest niestety zbyt małe i 3-drzwiowe, co najgorsze.
Wrocław dzisiaj trochę chłodniejszy i pochmurny. Jak dla mnie bardzo dobrze. Może będę miała dzisiaj siły coś w końcu porobić.
Miłego dnia wszystkim.
- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 354

Byłam wczoraj na tym usg 4d - maluch ślicznie pokazał buźkę i mamy dwa zdjęcia gdzie ładnie ją widać

Jestem zachwycona! Lekarz świetny, przemiły. Co prawda jechaliśmy godzinę drogi niemal do tego centrum medycznego
ale naprawdę się opłacało tymbardziej że załapałam się na darmowe podglądanie malucha

no i znów potwierdzony chłopak

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- dziulka
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3

- Inna607
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 5

U nas pogoda sie zepsula i dzis pada a raczej kropi i jest niezbyt ciekawie ale mi i tak goraco z tego wszystkiego

Dziulka jestesmy z Toba. Dacie rade i ty i malutka. Jeszcze wszystko bedzie dobrze :*
Aggi super fotki pozazdraszczam

Trzymajcie sie dziewczyny cieplo

- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 354

marsi mi coś teściowa wczoraj mówiła że kupiła dla nas niebieskie body w biedronce, ale dostaniemy jak się urodzi maluch. My z mężem mieszkamy z moimi rodzicami i też mamy swoje dwa pokoje, ale jeden to salon taki bardziej a drugi sypialnia i też maluch będzie z nami spał itd. więc też tylko łóżeczko kupiliśmy.
missyy ja też dawno nie widziałam malucha i teraz wkońcu udało się zaspokoić moją ciekawość. I ten fakt że możesz sobie zobrazować do kogo mówisz

Ann dobre z tym pępkiem hahaha

asienka nasz z początku się zakrywał rączkami tak jakby tarł oczka

natalia my kupiliśmy w lutym samochód, zaczęliśmy szukać nowego jak tylko się o ciąży dowiedzieliśmy

Inna oj kochana to pewnie nieźle się nastraszyłaś!

I która mi powie czy używała któregoś z tych kremów na odparzenia? HIPP, babydream, linomag, bepanthen. Chcę wybrać jeden z nich, najbardziej skłaniam się ku firmie Linomag ale nie mam porównania

- Wiki
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1

Witam się z Wami z pochmurnej Wawy. Wczoraj jak wracałam z pracy to złapał mnie taki deszcz z gradem że aż zjechałam na pobocze bo nie dało się jechać tak waliło Ja się wystraszyłam i mały chyba też bo zaczął kopać

Inna607 Kochana trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze i wypuścili Cię z tego szpitala ale sama wiesz że to nie żarty i musisz przystopować tępo.
dziulka modlę się za Was żeby dzidzia jeszcze troszkę w brzuszku wytrzymała Musisz być silna i wierzę że nawet jak tą cc będziesz miała to wszystko będzie dobrze Najważniejsze że to już 31 tydz
aggi Synuś śliczny Pięknie Wam zapozował Masz cudną pamiątkę. Jeśli chodzi o krem na odparzenia to żadnego z tych nie używałam bo kiedyś to sudocrem miałam. Więc sama nie wiem co jeszcze kupię
Ann też sie w tym tygodniu wybieram na takie apteczne zakupy jak Ty Muszę sobe wszystko na liście spisać i do dzieła bo czas leci i jak zobaczyłam że zostało już tylko 70 dni to się przeraziłam że jestem w polu A tu może już trzeba na wszelki wypadek torbę zacząć powoli szykować do szpitala