- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- Sierpniówki 2014
Sierpniówki 2014
- dziulka
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Inna607
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 5

Ja ma chyba troche lepsze wieści u nas wszystko dobrze brzuszek nie boli tętno dobre nic sie nie dzieje ani skurczy ani wiecej krwi sie nie pojawilo wiec jutro badania i prawdopodobnie idziemy do domku

DZIULKA malutko troche ta twoja malutka waży ... kazdy dzien jest na wage zlota wrecz wiec im dluzej jest tym lepiej, ja dopiero lezac w szpitalu sobie to uswiadomilam

Dziekuje dziewczyny za wsparcie ... hmm u mnie pomyslnie ale nie wiem jak poradze sobie w domu znowu tym bardziej ze mama robila wyniki i wykazaly torbiel

- midnight
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0

w Warszawie od rana pada i ogólnie jest paskudnie, ale przynajmniej temperatura spadła i jest czym oddychać - te upały mnie wykańczają :/ Byłam w poniedziałek na usg i okazało się, że Kacperek przez 2 ostatnie tygodnie przytył 400 gram i waży (początek 28 tygodnia) już 1200 gram

Od wczoraj siedzę nad dłubankami i robię moim rodzinnym dzieciaczkom prezenty na dzień dziecka - w tym roku wszystko "home-made" co mi tam, pochwalę się moim dzisiejszym dziełem

Wczoraj wieczorem młody tak mnie skopał, że łzy mi z oczu poleciały... M. patrzył na mnie z lekkim przerażeniem

dziulka jestem z Tobą i bobasem całym serduchem - napisz koniecznie jak coś będziesz wiedzieć...
inna teraz grzecznie odpoczywaj, a niech inni koło Ciebie poskaczą dla odmiany..

Trzymajcie się ciepło dziewczynki - i starajcie się nie nadwyrężać, bo czasem aż boję się na forum zajrzeć :/
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- ann-sunshine
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Dziulka czekamy na wieści.
Inna świetne dobre wieści. Przykro mi z powodu Twojej mamy, ale musisz nabrać dystansu, choć odrobinę dla Waszego dobra.
Midnight same dobre wieści

Zrobiłam wycieczkę do apteki i odebrałam zamówienie. Muszę tylko mężowi powiedzieć gdzie co leży, tak na wszelki wypadek.
- dziulka
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- ann-sunshine
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nieopisana radość
- nataliaa87
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 6
midnight śliczny Kacperek i laleczka też świetna. Masz talent

- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 354

kupiłam pampersy w rossmanie na próbę też jedną paczkę 1 małą bo akurat byłam.
zobaczymy które najlepiej podpasują - mam dady, pampersy i babydream w rozm 1.
jeszcze się wybieram po dwójki promocyjne do biedronki bo miałam przyczajone pudełka
z tyłu

Ann biedna Martusia.. no ale każdemu się zdarza nawet najlepszemu kolarzowi

natalia ja też się jakoś dziwnie czuję z tą myślą że już niedługo. Choć ja mam raczej takie skrajne myśli: raz że jeszcze tyyyyle czasu te dwa miesiące a z drugiej strony to tak szybko minie i wcale się nie nacieszyłam - dokładnie jak to ujęłaś... ech hormony...

dziulka kochana wszystko będzie dobrze trzymam kciuki za przepływy!! kochana nic się nie martw MODLIMY SIĘ :*
Inna dobrze że możecie wkońcu wyjść do domku

midnight dobrze że cukier masz w normie i wyniki dobre

- ann-sunshine
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nieopisana radość
Juz nie wiem co mam ze soba robic, humor mam taki ze szkoda gadac

- Gosia 2712
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 141
Dziewczyny podczytuje was co jakis czas ale pisze na wrzesniowkac bo pisze z telefonu i mnie powoli przez to szlag trafia

Dziulka badz dobrej mysli i musisz zaufac lekarza oni wiedza co robia. Wiesz czasami lepiej jak malenstwo wyciagna wczesniej tym bardziej jak masz nie wydolne lozysko. Trzymaj sie jakos chociaz wiem ze jest ciezko
- katsi87
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1
U nas wkoncu leje deszcz ogromnie:po tylu dniach ukropu na dworze chlodniej
niz 25stopni: i jest jakies powoetrze!

Dzis jak w dalszym ciagu kolejny juz dzien nie bede mogla
zasnac to wypije ta wstretna neospazmine bo inaczej chyba mnie cos trafi naprawde
Dalej jestem nerwowa bardzo na wszystko ale na B staram sie nie wyzywac. Dzis mielismy bardzo mile popoludnie;)
jestem pozatym przykuta do domu i do hustawki lub lozka.nie mam sily stac na nogaxh za bardzo;(
martwi mnie to. Czuje takie dretwienie wnogach i rekach jak chwile postoje: stresujace to bardzo;/
Dziulka: trzymajcie sie dzielnie. Ja sie modle zeby dotrwacdo tego tygodnia co wy jestescie bo wtedy mamy cc przewidziana wiec i u Wasmoze lekarze wiedza co robia i badz dobrej mysli!!! Wszystkie jestesmy z Toba i dzidzia!
Dzis robilam dla mojego kochanwgo meza obiad jego ulubiony czyli kluski slaskie i sos pieczarkowy.mialam pare podejsc nim sie
napichcilam;)ale zadowolony byl bardzo;) a zupy zrobilam w mwga garze wczoraj- botwinke;)wiec jutro pauzuje z gotowaniem;)
Pamietacie jak w zimie miam na czeresnie ochote? Ddzis mi B kupil pierwszy raz w tym roku;)mniam;)
mam nadzirjr ze te ostatnie nasze tygodnie w ciazy beda jednak okraszone dobrymi wiadomosciami

Zycze Wam.slodkich snow!!!!

taka zlewa u nas ze bobasie niezle kopniaczki mi sprzedawaly jsk grzmialo;) a teraz sa takiw aktywne ze sen graniczylby z cudem;)
- dziulka
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

- Gąska
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1
- nataliaa87
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 6
Katsi ja mam ostatnio podobnie z tym osłabieniem. Czasami też nie mam siły normalnie wstać.. Nogi są jakieś słabe i ból kręgosłupa stał się jakiś silniejszy, bardziej ćmiący i gorzej go wytrzymać. Chyba taki urok tych ostatnich tygodni. Ale co tam, ja się staram o tym nie myśleć i zdążyć się nacieszyć skaczącym brzuszkiem, bo wiem, że za chwilę będę za nim tęsknić

Gosia my cały czas Cię śledzimy na Wrzesniowkach, więc spokojnie możesz pisać tylko tam i się nie męczyć. Trzymajcie się dzielnie!
U nas pada od rana. Niby czuję się senna, a spać nie mogę

Miłego dnia dziewczyny!
- missyy
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 17
ostatnie dni słabo się jakoś czuje ;/ Jednego dnia byłam tak słaba, że nawet oczy same mi się zamykały, a nogi miałam jak z waty.
Dziś jest ciut lepiej, ale chyba muszę się przyzwyczaić, że teraz to samopoczucie nie będzie rewelacyjne. :]
Wieczorami padam na pyszczek i od razu śpie. O ile mnie kręgosłup nie naparza.
Wczoraj nastałam się trochę w kuchni, bo kroiłam z 2h warzywa na sałatkę. Wyszła wieeelka micha, ale z bólem, bo plecki już dały znać o sobie.
Dziś meble przywieziemy, w końcu, z małym poślizgiem czasowym. To będziemy mieć zajęcie na weekend.
Byłam na 3d i niestety doooopaaaaa!! Wyszłam z kwitkiem, parametrami i jeszcze musiałam częściowo zapłacić za badanie ;/ ;/ Malutka jest za blisko ułożona przy łożysku i nie da rady uchwycić.
Kilka dni mi zajęło, żeby przetrawić te stratę kasy. Wkurzeni jesteśmy niesamowicie, bo mogła dr chociaż spróbować zwykłym usg jakieś zdjęcie uchwycić, to nie ;/
Teraz trochę ochłonęłam, parę razy widzieliśmy "tak z góry" jej buźkę na ekranie i to starczy.
Ważne że Maja ma się dobrze, rośnie jak na drożdżach i tylko to się liczy

Dziulka
Trzymaj się kochana :*** Życzę Ci dużo siły i wiary. Lekarze robią wszystko dla waszego dobra, musisz im zaufać.
Gosia 2712
Masz śliczną córeczkę, taka Kruszynka :** Spokojnie nadrobi wagę