- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- Sierpniówki 2014
Sierpniówki 2014
- Inna607
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Z moim snem też już coś nie tak zasnąć nie mogę, śpię z przerwami a później musze w dzień odsypiac :/ bo chodzę ledwo tomna.
No ale są i plusy wczesnego wstawania tak jak dziś pójdę sobie na rynek przed upałami bo ma być niemiłosiernie gorąco

No paczka w końcu rozpakowana, ostatnie ubranka poprane teraz przydalo by sie zebrać sily na prasowanie

Wiki fantastycznie wygladasz

MAniula tak tak jutro zielone świątki i sklepy pozamykane

Ann pierwsza stona zrobiła sie tak ładnie kolorowa

Asienka super brzusio

Katsi87 śledzę Twoj blog, mam na fb

Bólu współczuję ale chyba czeka każda z nas chociaż ty masz go razy trzy

Ja koszule do szpitala mam dwie na krotki rekaw spodziewam sie że może być trochę ciepło ale takie najfajniejsze do karmienia znalazlam i nie drogie jakos dam rade

No to ja uciekam na ryneczek

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- nataliaa87
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 6

MAniula dobrze, że przypomniałaś o tych sklepach, bo z głowy mi wyleciało! A jutro idziemy na urodziny i planowaliśmy prezent kupić jutro, bo męża nadal nie ma.. Ehhh..chyba będę musiała zrobić to dzisiaj sama

Ja dzisiaj nawet okien nie otwieram i zasłon nie odsłaniam. Może zachowam trochę chłodu w mieszkaniu.
No i chyba nie mam dzisiaj weny na więcej

Miłego dnia!
- asienka87
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Natalia cieszę się , że wyniki dobre

Ann no mnie dopadł wystający pępęk

Maniula też dziś źle spałam;/ nie moglam zasnąć, potem budziłam się cały czas... ehh, koszmar..
Miłego weekendu życzę

- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 354

missyy ja też dłuuugo obserwowałam te koszule, nic innego nie znalazłam więc zamówiłam.
asienka dokładnie L4 jest 70 albo 80% płatne.. no ale jeśli wielkiej różnicy finansowo to nie zrobi to można tak to rozegrać - najpierw tydzień l4 a później na ojcowskie

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Śliczny brzuś zgrabniutki

natalia no ja mam dwie na krótki rękaw rozpinane z przodu i dwie na ramiączkach bo ja nie znoszę nadmiernego ciepła - wtedy szybko mdleję

Ann hmm to może rzeczywiście to te skurcze przepowiadające mnie ostatnio dręczą.. mi z mojego pępka się zrobił 'nosek' nie wystaje tylko kawałek skóry z góry się napina i śmiesznie wygląda

MAniula jakie święto w niedzielę że sklepy pozamykane ?

Inna u mnie to samo siły by nawet były ale leń jednak wygrywa

udanego weekendu kochane !

ja pewnie przyjdę tutaj w poniedziałek dopiero także nie szalejcie ze wpisami

- missyy
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 17

Byłam zrobić badanie ogólne moczu.
Białka w moczu już nie ma. Za to przypałętał mi się aceton 15mg/dl :| :| Jak nie jedno, to drugie.
erytrocyty 1-2, nieznacznie podwyższone, więc jest o niebo lepiej, leukocyty w normie, bakterie nieliczne, nabłonki.
Także antybiotyk mi pomógł, tylko skąd ten aceton teraz mi się wział ;] Tydzień temu go nie było.
- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 354
- missyy
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Może za dużo słodkości wcinałam w tym tygodniu. Teraz się pohamuje i duuuużo wody będę pić i się okaże.
- nataliaa87
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Chyba na Antarktydę się wyniosę jak tak ciągle będzie.
Ja zaliczyła, galerię i dwa supermarkety i dziękuję na dzisiaj

Już bym sobie zaległa na łóżeczku, gdyby ktoś mi tak w domu posprzątał

- asienka87
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

u nas też dziś slonecznie i gorąco.. więc póki co rolety zasunięte, aby się zbytnio nie nagrzalo

Dziś mamy gości, znajomi i siostry mojego Ł nas odwiedzają- taka nasza paczka

Aggi Dziękuję za komplement

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dzisiaj Zielone Światki

Missy dobrze, ze antybiotyk pomógł... ale nie wiem, skad ten aceton... może po tym leku ? ja , jak czegos nie wiem w wynikach, to zawsze pytam w laboratorium

Natalia ja wczoraj mojego Ł zaciągnęłam do sprzątania

Pozdrawiam niedzielnie i pewnie do jutra

- Gąska
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1

my po wczorajszym dniu pełnym emocji padliśmy z synkiem przed 22

teraz śniadanko, rumianek i relaks. Mamy w planie grillować, mam nadzieje,że nie będzie strasznej duchoty dziś, bo kolejna impreza mnie ominie

Wczorajszy egzamin znośnie, mam nadzieje, że wyniki to odzwierciedlą

Pozdrawiam a synek przesyła kopniaczki

P.S. Dziś mi się śniło,że urodziłam wcześniaka i nie umiałam się nim zajmować, a to chyba tylko dlatego,że mój powiększający się brzuch robi na uczelni furorę i każdy o niego pyta

- ann-sunshine
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
wczoraj chciałam wam jeszcze coś napisać, ale mnie wylogowało i wywaliło na stronę główną i się podałam.
A która mnie pobije? Spałam od 22 do 8 rano! Z przerwami na siku, ale to jednak 10 godzin.
Nastawiam dziś pierwsze pranie: koszule nocne i najmniejsze ciuszki, tak aby móc spakować torbę do szpitala.
Maniula dzięki za cynka o zielonych świątkach, nikt u mnie w domu o tym nie pamiętał.
- midnight
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0

Jak gorąco... umieram... wczoraj kupiliśmy wiatrak i stoi sobie i na mnie dmucha - bez tego topiłam się jak smalec na patelni

missyy Aceton, czyli inaczej ciała ketonowe/ketony pojawiają się w moczu w momencie, kiedy organizm ma za mało węglowodanów i zaczyna trawić tłuszcze. taka mała ilość jaką Ty masz nic złego nie zrobi (to bardzo niski poziom) więc nic się nie przejmuj i pamiętaj o jedzeniu potraw zawierających węglowodany

Dzisiaj śniło mi się, że urodziłam Kacperka (4600 g!) i jak się urodził, to tylko chciał spać i nie chciał jeść z cycka

btw, super brzuszki macie wszystkie

Katsi wczoraj oglądałam, chyba na Tvn Style, program o przedwcześnie urodzonych dzieciaczkach i pokazywali kobietę, która w 31 tygodni trafiła do szpitala z zatruciem ciążowym i miała właśnie trojaczki! i bobasy urodziły się 1800 gram największy a najmniejsza 1300 gram i po dwóch tygodniach wyszły zdrowe do domku

Miłej niedzieli dla wszystkich wielopaków

- Inna607
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 5

W nocy bylo tak duszno ze nie szło wyrobic otwarte okno i zero wiatru yhhh nie lubie
Budzilam sie praktycznie co dwie godziny

A i jeszcze stracha sobie napedzilam bo zjadlam wczoraj eklera ktory okazal sie nie świeży( tak czulam ze z nim cos nie tak ale tak mi sie go chciało ze zbytnio uwagi nie zwrocilam ) i jeszcze mala jakos miej sie ruszala i nie wiem czy nie zaszkodzilo jej to :/
Dzisiaj sie rusza ale tez bez szalu ostatnio dala mi tak "popalic" ze sama nie wiem czy odpoczywa czy to ten nieszczęsny ekler ehh
Jutro wizyta u ginka ciekawe co ten mi powie ...
No nic nudy jak cholera, gorąco że na dwor nawet nie wylaze wiec nie wiem co tu robić

W ogóle to ja juz zakoncze ta moja marudna litanie

- missyy
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
ale masz sny ;D hihiih Dzięki za wyjaśnienie, bo coś mi nie pasowało. Mogło tak być z tym jedzeniem, bo ostatni posiłek chyba dość wcześnie zjadłam. Zbadam mocz innym razem i porównam.
Piekło takie dziś za oknem, że nie wychodzę nigdzie

W domku najbezpieczniej

Inna Moja mała też dziś spokojna, oszczędza siły. Nie dziwie się, energii brak

- katsi87
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1
Zazdroszvze Wam spania: czemu Ja akurat spac nie moge i sie tak mecze ze to brak slow;(
czuje ze brzuch mi rozsadzi niedlugo.jak dziewczynki sie wypinaja to mam taka deformacje ze szok!!!!
Co doupalow to: Koszmar i tyle. U nas do 12 tylko ukrop i slonce na balkonie a pozniej chlodniej.ale nie wychodze bo odrazu szpital zapewne.
Tez zainspirowana Ann ide wstawic ciuszki i torbe do szpitala naszykuje,) chyba zaczne depilacje nog;) pazurki zrobilam sobie u rak i nog;) i kupilam sukienke wczoraj w lidlu ale chyba after cc;)
Atakuje te nogi;))))