- Otrzymane podziękowania: 10
- /
- /
- /
- /
- LIPCOWKI 2015
LIPCOWKI 2015
- agge
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Lusek też tak mam z tym rozpychaniem, a Mała uwielbia mi się rozpychać pod żebrami

w pęcherz też często obrywam, no ale niech sobie kopie..

za 3 tygodnie wizyta

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Lusek
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 9

agge pewnie ważne że maluchy szaleją w brzusiach hehe

- agge
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

wybawiłam się dziś z rocznym sąsiadem, kochany jest. Też już bym chciała takiego bobaska mieć

- agnieszka1
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1
Agusia i kiedy ten tydzień zleciał? nie obejrzysz się a już będzie miał miesiąc a my dopiero będziemy Ci stękać

Dziewczyny dziś znów był upał ukrop,masakra,pot po dupie cieknie,ale najgorsze jest to jak się z podwórka wejdzie do domu i jeszcze dziecko trzeba rozebrać.
Już kilka osób mi powiedziało,że mam mały brzuch,jak dziś spotkałam koleżankę,ona pyta ile mi zostało mówię,że za 2mies ponad rodzę a ona co? już? to mały masz brzuch,albo takie ubrania zakładam,że mały haha

Co do skurczy to którejś nowy chciałam strzelić kostki chyba i skurcz mnie złapał i do tej pory łydki mi bolą.
O kurka a my mamy chrzciny 10maja a tak mi się nie chce,nie wiem w co się ubrać. Najlepiej bym poszła w jakichś alladynach luźnych i bluzce luźnej.
Nie wiem co Wy tak narzekacie ja ostatnio takie maratony robię,że masakra

- tysiiiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33

My robimy 17 maja 2 urodzinki Kubusia

- Lizzy
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3
A ja po wizycie. Wszystko ok. Młodsza całe szczęście obróciła się głową w dół. Główne zalecenie to bardziej się oszczędzać.. ha ha ha

Kolejna wizyta 25.05.2015.
Agniesia - sto lat dla Frania z okazji ukończenia tygodnia!!
Tyssiak - u mnie szykuje się roczek 8.07.2015 hahaha Wyprawimy raczej z poślizgiem i chyba razem z chrzcinami. Nie wyobrażam sobie na ostatnich nogach albo tuż po porodzie robić imprezy
- paulinkaaa2202
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mieć dziecko to największa nagroda od życia
- Otrzymane podziękowania: 2

Widzę dziewczyny że wszystkie macie jakieś plany na weekend majowy ja niestety nie a mój M wraca dopiero 5 maja :/
A mnie coś złapało boli mnie gardło, głowa nos zatkany a te tabletki ma gardło i woda morska nic pomagają dla mnie te wszystkie leki dla ciężarnych są do dupy nic nie pomagają

No ja też nie wiem jak z 5 urodzinami Judyty ma 7.08 więc powinnam być tydzień po porodzie i jakoś też mi się nie uśmiecha poza tym mam straszną ochotę na torta a przy karmieniu raczej odpada ale zobaczymy. Ciężko w końcówce ciąży i ciężko zaraz po porodzie

- ewela007
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1

Paulinkaaa ja nie mam planów na majówkę, pewnie w gronie rodzinnym odwiedzę rodzeństwo i tak zleci ten krótki majowy weekend. Co do karmienia piersią i dietą to ostatnio położna w szkole rodzenia mówiła żeby jeść wszystko tak jak przed porodem poza rzeczami wzdymającymi typu kapusta, groch czy fasola. Inne rzeczy podejrzane wprowadzać pojedynczo i obserwować np. mleko. Ja jeszcze na ten temat za bardzo nic nie wiem. Wiem że kiedyś czekolady kobiety się wystrzegały. Nie wiem...
- paulinkaaa2202
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mieć dziecko to największa nagroda od życia
- Otrzymane podziękowania: 2
Pamiętam jak w szpitalu po porodzie serwowali jajka i kiełbasę ja miałam wrażenie że ta kiełbasa jest strasznie tłusta z taką skórką a jajko ugotowane chyba z 3 dni temu i z taką dziewczyną z sali tego nie zjadłyśmy a obok w drugiej sali dzieci się darły całą noc bo dziewczyny to zjadły. Ja wolę uważać na początku co jem

- tysiiiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33

U nas dziś szarówka

- agge
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
A mój humor dziś taki do dupy...

W dodatku od niedzieli znowu rzygam CODZIENNIE, no dajcie mi siły bo nie wytrzymam :<
Dziś już dwa razy, a dalej mnie naciąga co chwilę.. a nawet nic nie jadłam. Siedzę nad tym kiblem i beczę

- zancik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114

Agge o to ładne lata 90

Agnieszka Tobie mówią,że masz mały brzuś a mnie się pytają czy to nie blizniaki bo jest już duży

Tysiiiak ja też lubię burzę

Lizzy super,że z mała wszystko ok

Paulinkaaa ja tez nie mam żadnych planów na weekend majowy będe sie kisiła w domu no chyba,że uda mi się M wyciagnąć do zoo do Płocka już byłam ale fajnie bo jest duże

Ewela to czekamy na relację z wizyty

- Lusek
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 9
Strasznie dzisiaj buro i ponuro i lekko kropi...
Byłam wczoraj na szkole rodzenia ,na razie wykłady są ale całkiem spoko. Uśmiałam się niesamowicie z moim M., taki gość zadaje tak oczywiste pytania i się coś pogubił.(Chodziło o: położna mówi że po urodzeniu dziecko kładzie się mamie na piersiach, kontakt skóra do skóry żeby się uspokoiło a on pyta jej że po co a nie wkłada się od razu dziecka do inkubatora? I jeszcze tam coś dyskutował bo nie mógł skumać nawet jego partnerka mówiła że coś tam się myli ale cała sytuacja byłą niezła- dostał ksywkę inkubator). Nie no jest sporo ludzi którzy uważają że znieczulenie się należy i koniec,zapewnia to nam Państwo, ehhh aż nie chce się ich słuchać.Nie wiem skąd się oni biorą

agge no oki to kreacja każualowa hehe

agnieszka1 mi tez mówią że mam mały brzuszek i że zaczął się 28 tyg (chyba 7 m.) to nie wierzą. Ale nic damy radę.

Lizzy o to super że się dobrze czujecie i że się obróciła mała. Takkkkk oszczędzaj się w miarę możliwości

paulinkaaa kuruj się i wracaj do formy hehe

ewela007 hymmm z tą dietą to też słyszałam ale jeszcze się nad tym nie zastanawiałam, cholerka to będzie trochę trudno z tą dietą żeby maluszek nie miał kolek... co tu jeść ?

tysiiak mówisz że wszystko gotowane łooooo masakra

zancik TY nasza forumowa pogodynko mówiłaś że będzie brzydko i jest ehhh, to teraz zrób dobrą pogodę na weekend majowy

A no widzisz masz okazały brzuszek a mała ma dużo miejsca hehe do mnie tez mówią że mam mały hymmm chyba każda babeczka jest inna i dlatego ale powiem Ci że każdy jest różny i za to bardzo piękny. A fajnie ma ta koleżanka już rodzi niedługo

- agge
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

- zancik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114

Lusek uśmiałąm się z tych sytuacji ze szkoły rodzenia

U mnie własnie grzmi ale fajowo uwielbiam burze