BezpiecznaCiaza112023

LIPCOWKI 2015

10 lata 1 tydzień temu #978461 przez tysiiiak
Agnieszka Napewno sobie poradzicie i pewnie będzie lepiej niz to sobie wyobrażasz :) zobaczysz wszystko się poukłada :)

Żancik jak humorek dziś? :kiss: :kiss: :kiss:

Ja czytałam, że drugi trymestr kończy się z 26 tygodniem zatem 27 to już trzeci :D właśnie dziś w niego wlazłam :D :whistle:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 1 tydzień temu #978462 przez tysiiiak
Nawet tutaj na zapytajpolozna.pl w kalendarzu ciąży 27 tydzień jest już w 3 trymestrze :)

10 lata 1 tydzień temu #978470 przez agge
Agusia super wieści! :)

10 lata 1 tydzień temu #978471 przez ewela007
AgusiaKRK gratulacje z sukcesów laktacyjnych

No to wychodzi na to że już od 2 tygodni jestem w 3 trymestrze, brzmi poważnie.

10 lata 1 tydzień temu - 10 lata 1 tydzień temu #978476 przez Lusek
Witam sie z rana....

AgusiaKRK super wieści, Fajnie że wyszłaś już ale spokojnie zaraz i Franio wyjdzie razem z wam. Pojedziecie po niego niedługo i już w trójkę wyjdziecie. SUPER :cheer: ;) . Widzisz nabiera siły po Twoim jedzonku i silny chłoposek to jest bardzo się Cieszę że wszystko się układa. A bajki to mu czytajcie : Pan Franio był chory i leżał w łóżeczku a mama go pyta jak się masz Franeczku. Tak średnio i łapkę wyciągnął do mamy..... Ślemy duże buziaki z Fasolą ;) :cheer: :kiss:

Ewela007 GRATULACJE 3 trymestru ,no 3 trymestr tak to poważnie brzmi i dziwnie ;) jakby tak coraz bliżej końca hehe :cheer: Troszkę mnie to przeraża ale cóż ;) :unsure:

Tysiiiak również GRATULACJE 3 trymestru :cheer: ;) :P
zancik również GRATULACJE 3 trymestru ;) :cheer: B)

Jeszcze CIĘ nie znam a już CIĘ KOCHAM...

10 lata 1 tydzień temu #978485 przez AgusiaKRK
Tysiiak, na szczęście mieszkamy bardzo blisko szpitala, dosłownie 10 minut autem. W tej sytuacji to super wygodne!

Lusek, dziękuję za uroczy wierszyk :-)

Miłego dnia Wam wszystkim, poglaszczcie ode mnie i Frania Wasze kochane brzuszki! :-)

10 lata 1 tydzień temu - 10 lata 1 tydzień temu #978497 przez ewela007
dziewczyny dziś podjadam migdały i jak na chwilę obecną brak zgagi!! Hurra oby ten stan utrzymał się przez cały dzień. Wczoraj piłam mleko to efekt średni, migdały na chwilę obecną są lepszy

Dziewczyny wcześniej pisałyście ze początkowo używałyście pieluch z firmy pampers jakieś zielone czy coś takiego. Możecie wstawić zdjęcie tych pampersów i napisać gdzie wychodziły najtaniej, w jakich sklepach czy może przez internet?

10 lata 1 tydzień temu #978500 przez zancik
WITAM :)
Dziś już lepszy humor :) wczoraj mama do mnie zadzwoniła i się popłakała bo babcia coś tam się wtrąciła do jej związku(ma innego faceta)bo tata zmarł już 7 lat temu :( zadzwoniła do niego i coś mu nawtykała a potem mama musiała tego słuchać mało tego ostatnio miała czyszczenie bo miałą bardzo obfite i częste miesiączki wczoraj odebrała wyniki i jest niezaciekawie coś jej tam wykryli :( A ja oczywiście już nerwy i płacz taki już mam głupi charakter :( i oczywiście odrazu cały świat wydaje mi się zły :( Tosia w nocy mi tak flaki uciskała że aż bolało łobuziara ;)

Agusia super wieści :) :) dobrze,że szpital blisko :) Brzuszek pogłaskany Tosia podziękowałą i odpukała od nas tez proszę pogłaskać Frania :kiss: :kiss:

Agnieszka życie już jest takie popieprzone jak to się mówi są ludzie i ludziska.Ale prawda jest taka,że do kogoś zło wraca z podwojona siła a dobro zostaje wynagrodzone :) Dacie sobie radę nie może byc inaczej.Jak jest miłość i zrozumienie to już bardzo dużo :kiss: :kiss:

Ewela to super,że nie ma zgagi właśnie mi sie przypomniało,że mi pomagały cukierki miętowe :)

Lusek dzięki za gratki i również gratuluję :) ;) :P

No to już chyba wszystkie jesteśmy w 3 trymestrze ło matko to już ostatnia prosta kiedy to zleciało????? :woohoo: :woohoo: :woohoo:

10 lata 1 tydzień temu - 10 lata 1 tydzień temu #978511 przez Lusek
Brzusio pogłaskany i przekazałam Fasoli od Frania uściska, to kopała ostro ;) :cheer: też pozdrawia :kiss: 3majcie się ciepło. Nie ma za co fajnie że początek wiersza się podobał ;) Może coś jeszcze pomyślimy :P ;)

Wiecie co stałam dziś w kolejce no tak dość długiej i tak mnie w pewnym momencie złapał ból w plecach i pod brzuchem że szok myślałam że nie ustoję. Normalnie się przestraszyłam, pierwszy raz mnie coś takiego spotkało. Może fasola się tam źle ułożyła? Kurde taki ból że szok może przesadzam ale jeśli są takie bóle porodowe to chyba zwariuje. Bez kitu tak bolało.A potem jak wsiadłam już do autka posiedziałam chwilkę przeszło.
Miałyście jakieś takie bóle?

zancik no babcie tak lubią się wcinać i namieszać :unsure: bo wiedzą lepiej, ważne żeby nie dali się skłócić. A ty Kochana wiem że się denerwujesz tym wszystkim ale w twoim stanie to nie wskazane. troszkę można ale nie mocno, bo Tosia też się denerwuje :( . A z wynikami mamy to jak coś wykryli , im szybciej tym lepiej ;) 3maj się i bądź dobrej myśli. :)

10 lata 1 tydzień temu #978530 przez tysiiiak
lusek ja takiego czegos nie mialam ale jak stoję za długo w koelejce to mi sie goraco i słabo robi. Jak za szybko idę to w dole brzucha kolki mnie łapią więc każdego co innego męczy :P

Żancik dobrze, że humorek lepszy :* nie martw sie na zapas wynikami :* będzie dobrze! Moja mama ostatnio robiła cytologie i polozna dzwonila ze wyniki przyszly zle zeby sie stawiła... strachu co nie miara i okazała sie zwykla infekcja ... ;)

U nas dziś pochmurno i brzydko na dworze :( Byłam na zakupkach :) skorzystałam z promocji w rossmanie bo jest -49% na przystkie pudry, podklady, róze, korektory itp do twarzy :) wrocilam do domku, uspałam Kubula i pofarbowałam włosy :) dzien dla mnie :D

10 lata 1 tydzień temu #978549 przez agge
Żancik nie przejmuj się :*
Ja się dziś strasznie wkurzyłam, bo ludzie w busie mają w dupie, że ktoś jest w ciąży i musi stać, i nie mówię o osobach starszych, bo większość siedzących to oosoby w wieku szkolnym... w dodatku musiałam uważać, żeby nie dostać od kogoś w brzuch, bo panował taki ścisk i wszyscy sie rozpychali łokciami -,-

10 lata 1 tydzień temu - 10 lata 1 tydzień temu #978553 przez Lusek
tysiiiak dzięki za odpowiedz ;) trochę mnie uspokoiło. Czyli normalne,ehhhh moja mama mówi że zaczynam panikować :silly: :blink: może ona ma rację. ;)
A to pewnie się obkupiłaś w rossmanie jak takie przeceny fajnie. Ty to masz oko do tych przecen ;) :cheer: .A do tego fach w rekach -sama farbujesz włosy.... SUPER to jakaś fotka jak wyszło:) :cheer:

agge no wiem coś o tym bo stałam dzisiaj w mięsnym bardzo długo i też było duszno ale tu były same starsze babcie :unsure: :angry: więc Cię rozumiem. Po za tym teraz młodzież to rozpieszczone dziadostwo ,wszystko im wolno i rozpuszczone jak dziadowski bicz, więc nie ma co liczyć że Ci jakiś ustąpi. Wina rodziców.

Idę coś przekąsić, może obiadek ;) :cheer:

10 lata 1 tydzień temu #978555 przez agge
No niestety.. Lusek smacznego, ja właśnie jem makaron z serem i frytki :D

10 lata 1 tydzień temu - 10 lata 1 tydzień temu #978560 przez zancik
Dzięki dziewczyny za miłe słowa :kiss: :kiss: :kiss: ja kupiłam dziś dla Tosi Szczotkę i grzebyk :) Jednak jutro jadę na glukozę bo labo jest czynne a M ma wolne to nie będe musiała tłuc się autopkiem :laugh:

Tysiiiak to nie fajna pogoda :( u mnie ciepło a nawet bym powiedziała,że gorąco wyszłam wieszać pranie w swetrze to się zgrzałam jak cholerka :) poka jaki kolor włosów :) Fajne są te promocje w rossmanie jak pracowałam to zawsze przed pracą odwiedzałam rossmana u nas niestety nie ma och tęskno mi za tą pracą choć jak pracowałam to miałam jej dość czasami :)Właśnie jak była ta promocja to zawsze kupowałam podkład ;) I jak na perfumy była duża promo to kupiłam sobie za 120 zł są piękne i oszczedzam je bo teraz to juz mogę zapomnieć o takich drogich :( Ostatnio klienci się pytali mojej koleżanki co ze mna pracowała kiedy my wracamy miło usłyszeć takie coś :lol:

Lusek ja też nic takiego nie miałam tylko wczoraj w nocy Tosia mi flaki uciskała i bolało B) B)

Agge ale połaczenie hehehe :laugh: ja dziś gotowałam fasolke pobretońsku w sumie to dopiero skończyłam.ja dziś byłam w aptece przede mną było 7 osób i co myślisz,że któraś baba mnie przepuściła hahaha dobre nawet siedziały na krzesełkach są dwa i żadna nie zapytała czy chcę usiaść :angry:

10 lata 1 tydzień temu #978568 przez tysiiiak
Masakryczna jest ta znieczulica na ciężarne... mnie się coraz częściej zdarza, że mnie w sklepach przepuszczają ale nie ludzie tylko ekspedientki ;) tylko, że to już pewnie z litości :P nie dość że z wielkim brzuchem to jeszcze z małym dzieckiem :P

Agge ale masz zachciewajki :D ja dziś na obiadek robiłam makaron ze szpinakiem i kurczakiem w sosie śmietanowym :) Kubulek zajadał aż mu się uszy trzęsły i nawet troche kurczaka udało mi się mu przemycić bo ostatnio ma straszną awersje do mięsa. M. jak mu wczoraj powiedziałam co robię to tylko powiedział "kup mi sos słodko kwaśny w słoiku i se zjem z makaronem' nie wie chłop co dobre :P

może potem strzele jakas fotke musze wysuszyc wlosy do końca :P ogolnie nie ma duzej zmiany tylko troszeńke ciemnejszy wyszedł kolor :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka