BezpiecznaCiaza112023

LIPCOWKI 2015

10 lata 10 miesiąc temu #985038 przez agnieszka1
Zancik Ty juz uwazaj na siebie. A lody wcale sie nie dziwie bo trzeba za kazdym razem myc ten sprzet ta maszyne a moze i tych lodow nie wyrzucaja aby sie nie zmarnowalo i takie skutki,ze ktos sie zatruje.

Lusek a dawalas ten proszek bezposrednio na plame i pocieralas? U nas nistety nie ma tego sklepu. Moze gdzie i on lepszy jak mowisz,ze plamy z marchewki schodzily.

Malej dzieki Bogu nic nie jest,ale mimo to jestem na nich wsiekla. Jeszcze dla siostr nagadala,aby mi nic nie wspominaly bo jeszcze ja ja obwinie. Ze my w meza rodzinie mozemy gadac. Pojebana jest. To ona nas obsiera. Ja nawet sie balam jego rodzinie mowic,bo i tak oni sa juz cieci na moich. Przeciez nir dosc,ze nas chcieli rozdzielic to ich syn przez moich znalazl sie w szpitalu.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #985041 przez paulinkaaa2202
Lusek wóz super :) fajnie że już go odebraliście wywietrzy się i w ogole :) ja pamietam w I ciąży myślałam że wózek nie dojedzie tyle na niego czekałam i przyszedł dopiero 2 tygodnie przez porodem :P a teraz wolę mieć wszystko wcześniej :P

Agnieszka dobrze że się nic małej nie stało i gratuluję kredytu wreszcie będziecie na swoim i zaczniecie nowe
życie :) jak myślisz zdążycie z przeprowadzką przed rozwiązaniem?

A ja muszę się pochwalic że dostałam kosmetyki dla malutkiej od teściowej :) jestem szoku bo zawsze obiecywała a nie dotrzymywała słowa. Ja kupiłam płyn i mleczko do ciała ale przecież się nie zmarnuję wszystko użyję :)
Załączniki:

10 lata 10 miesiąc temu #985046 przez agnieszka1
Lusek fura super dla malutkiej

Paulinka mam taka nadzieję. Ale wkurzyłam się,bo wczoraj trafem natknęłam się na tą babkę i ona do mnie,że nie wywiozła jeszcze wszystkiego. ej no sorry kurcze miała tyle czasu toż ja u niej zarezerwowałam od początku kwietnia jakoś to za tyle czasu nie wywieść mebli?
Koleżanka mówiła,że od podpisania umowy z bankiem w ciągu 3dni przelewają a ja cały czas myślałam,że 2 tyg się czeka. Tylko nie wiem czy oni czekają aż załatwimy z notariuszem itp czy od razu przelew robią. Bo w środę jedziemy podpisywać.
Mam nadzieję,że się wyrobimy. Nie wiem czy już się pakować.

10 lata 10 miesiąc temu #985047 przez agnieszka1
Znów siedzę i szukam gdzie co jak najtaniej i dobre jest tego mnóstwo. Teraz najbardziej mi chodzi o agd

10 lata 10 miesiąc temu #985050 przez agge
Lusek fajny ten wózek ;) ja swój będę miała w domu po 13 czerwca, czyli też już lada chwila.
Agnieszka całe szczęście, że małej nic się nie stało... a czemu znalazł się w szpitalu przez nich?
Paulinka no to Cię teściowa zaopatrzyła, fajnie ;)

A ja się chyba będę musiała do dentysty wybrać, bo od kilku dni mnie dziąsła bolą na dole przy końcach zębów, z obu stron... nie wiem o co chodzi :/ jak jem to masakra.

10 lata 10 miesiąc temu #985054 przez zancik
Hey Mamuski znowu u mnie gorąco :( Zmotowałam sobie wentylator bo inaczej bym padła chyba najgorsze,że u mnie jest słońce od rana do 12 i nie da się nic zrobić :( W dodatku wody nie ma bo jakaś rura im pekła :angry: :angry: :angry: Mam zamiar zrobić sernik na zimno :) :) Wczoraj dostałam tyle kopów w pęcherz,że aż krzyczałąm z bólu czasem tak zabolało :( :( Jajku dziewczyny ja juz chcę lipiec i byc po a tu jeszcze tyle czsu :( :( :(

Tysiiiak zazdroszczę wyjazdu ja się kisze w domu chociaż nad wodę jakąs bym pojechałą,ale nie ma gdzie :( :( :(

Lusek super wózek i bujaczek tez :) :) Jescze nic nie wiadomo w sprawie mieszkania :( :( nie zdała chyba jeszcze bo miała przyjść mi powiedzieć jak będzie szła a jej nie było :( :( Tak bym chciałą żeby się udało.

Agnieszka1 super,ze dostaniecie kredyt :) Dobrze,ze nic sie nie stało :kiss: :kiss: Współczuje Ci tej atmosfery ale już nie długo będziesz miałą spokój :kiss: :kiss: :kiss: A ta babato niech się buja i zabiera graty ;)

Agge mnie nie bola,ale strasznie krwawia przy myciu :(

Paulinkaaa no super,ze tesciowa kupila kosmetyki :)

10 lata 10 miesiąc temu #985056 przez agge
zancik mi też krwawią strasznie, ale te z tyłu tak mnie okropnie bolą, że przeżuwać nie mogę :/ nie wiem, czy ósemki nie wychodzą..?
Też mnie boli, jak mała mnie okłada.. no wytrzymamy jakoś do tego końca ;)

10 lata 10 miesiąc temu #985062 przez Lusek
Hejko dziewczyny z rana w sumie przed południa :)
Domek posprzątany kolejne pranie zrobione :P ;) teraz trochę leżing a potem z rodzicami jedziemy na rybkę na kaszuby hehe ;) :) ładna pogoda trzeba korzystać hehe ;) :)
Kupiłam wczoraj też takie coś małego dla córci : w końcu :silly:

agnieszka1 tak bez pośrednio na plamę, tym pocierałam a potem zamaczał jak to było na białej koszuli i tak stało trochę a potem wkładałam do pralki i normalnie prałam w płynie do prania . Nic się nie zniszczyło. Robię cały czas tak ...nawet przed wczoraj od truskawek spierałam z bluzki kropki i bez śladu a bluzka nie uszkodzona. Wiesz widać produkt produktowi nie równy :angry:
Przykro mi że zniszczyłaś rzeczy ...cholera :angry: :dry:
Nie przejmuj się kochana, ale lipa jak tak się dzieje :unsure: ważne że z małą nic nie jest :)
Gratulacje kredytu ;) w końcu wyprowadzisz się i kogo będziesz chciała zaprosić to będziesz zapraszać ale będziesz u siebie :cheer: to najważniejsze :) super super B)
Dzięki :)

paulinka2202 Dzięki :) No tak samo jak ja wolę mieć wszystko szybciej niż na ostatnią chwilę, a i dobrze bo śmierdzi i niech trochę się powietrzy :) Mój mąż mówi że ja mam farta z tym czekaniem bo była przed nami para zapytać o wózek ,a Pani do nich mówi że jeszcze jakieś 3 tyg. :unsure: a oni ze już czekają 3 tyg :huh: a ona że no tak niestety jest ,a kobita w ciąży mówi dobrze że mam termin na sierpień :) a teraz zobacz jak na ostatnią chwilkę zamawiasz to dupa nic nie masz :dry: . No można iść kupić od ręki ale to nie zawsze trafisz na to co Ci się podoba ;) :)
Ale fajnie że Ci teściowa zrobiła niespodziankę :) :cheer: super super na prawdę miło z jej strony ;) Słuchaj zawsze się przyda nie będziesz musiała kupować kolejnych :)

agge Dzięki :) to pochwalisz się waszą fura :) No jest duży hehe ;) :) ale powiem szczerze że super mała będzie miała dużo miejsca i mega zwrotny jest ;) :P na razie jestem zadowolona, a mężowi też się podoba więc spoko ;) :)
Uuuu to idź do dentysty zobacz co się dzieje :unsure: bo to różnie może być :huh:
Weż kup elmex żel - myje się nim zęby raz w tygodniu (po normalnym myciu zębów) inną szczoteczką i na nią się odrobinkę żelu nakłada trochę się szczotkuje a potem wypluwa i nie płucze . Pomaga na zęby w ciąży mi od początku poleciła moja dentystka i korzystam i nie mam na razie żadnych dolegliwości ;)
Polecam :)

zancik Dzięki :) na pewno się uda spokojnie ;) :) myślałam że może dała znać już coś ;) ale spokojnie powoli i się uda :) zobaczysz.
No super ciepło jest ale na dwórku jest taki wiatr, ale rano o 8:00 było już 20 stopni :)
O matko rura wam pękła ehhhh jak nie urok to sraczka a jak nie sraczka to przemarsz wojsk radzieckich :dry: a dowożą wam wodę ??? :dry:
Może uda im się naprawić :) Fajnie że się chłodzisz przy wiatraczku :)
Weż kup elmex żel - myje się nim zęby raz w tygodniu (po normalnym myciu zębów) inną szczoteczką i na nią się odrobinkę żelu nakłada trochę się szczotkuje a potem wypluwa i nie płucze . Pomaga na zęby w ciąży mi od początku poleciła moja dentystka i korzystam i nie mam na razie żadnych dolegliwości ;)
Polecam :)

Miłego weekendu :cheer: ;)

Jeszcze CIĘ nie znam a już CIĘ KOCHAM...

Załączniki:

10 lata 10 miesiąc temu #985067 przez paulinkaaa2202
Lusek ubranko śliczne i takie słodkie :). Zancik rozumiem cię i tez bym chciała żeby był już lipiec i mam w ogole nadzieje ze urodzę szybciej już w połowie lipca. Teraz mam taki okres ze żyć mi sie nie chce :( ten katar i kichanie mnie wykończy a chce na chwile wyjsć na dwór i wtedy jest Meksyk :( mała sie kapie w basenie na ogrodzie a ja za bardzo nie moge z nią posiedzieć ehhhh niech już to sie wszystko skończy :(

10 lata 10 miesiąc temu #985068 przez agge
Lusek śliczne to ubranko :) Tylko właśnie nie wiem kiedy znaleźć czas na tego dentystę, bo mam teraz mega zawalony grafik haha :D Spróbuję z tym żelem ;)
Jestem u rodziców i odpoczywam jak nigdy, normalnie wszystko za mnie chcą robić :D a ja mogę leżeć i pachnieć.

10 lata 10 miesiąc temu #985070 przez zancik
Lusek super to ubranko :) :) Ej zabierz mbie ze sobą nie chce mi się siedzieć w domu w dodatku sama :( :( Mam nadzieję,że ta rurę naprawia ta dowożą wode cos Ty musiałam kupić w sklepie 4 butelki wody :( w całej naszej wsi nie ma wody ludzie wkurwieni jak cholera :( :( Spróbuje ta pastę :)

Agge to leż i odpoczywaj póki możesz bo nie długo nie będziemy miały tak dobrze ;)

Paulinkaa tez bym chciała urodzic chociaż w połowie lipca bo jak jeszcze mam np.przenosić dwa tyg to ja oszaleje nienawidzę takich upałów :( :( Współczuję Ci tych dolegliwości :kiss: :kiss: :kiss: Sama bym wskoczyła do basenu i sobie w nim posiedziała :)

10 lata 10 miesiąc temu #985073 przez agge
zancik racja :D
też bym chciała sobie posiedzieć w basenie, wczoraj się u sąsiadów dzieci kąpały a ja zazdrościłam :D ja to bym chciała już pod koniec czerwca urodzić :)

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #985093 przez ewela007
hej dziewczyny, ja już wysprzątałam domek i zrobiłam obiad, teraz odpoczywam.
Lusek wózek rewelacyjny, pięknie się prezentuje, ubranko dla córki także. Ja pranie zrobiłam szybko bo nie ma co tego odkładać, a póki dam rade wszystko robić to się nie obijam tylko działam.
Agge Paulinka współczuje z tymi uderzeniami dziecka w brzuchu. Ja swojego praktycznie nie czuje no chyba że delikatnie kopnie. Jeszcze ani razu nie czułam bólu z tego powodu więc spokojnie mogę chodzić aż do terminowego porodu.
Zancik w ogóle pasta zielona elmex jest dobra jak coś się dzieje przy dziąsłach, mogą się opuszczać i odsłaniać szyjkę. Ja już od kilku lat jej używam i w ciąży nic z zębami sie nie dzieje. Rozmawiałam z dentysta mówił że jakieś krwawienie dziąseł to też nic złego, najważniejsze to aby kobieta w ciąży nadal codziennie myła zęby bo wiele kobiet zaprzestaje tego i robi sobie jeszcze gorzej.

10 lata 10 miesiąc temu #985102 przez agge
Ewela strasznie dziwnie masz z tymi ruchami :) jak siedzę przy stole np. z rodziną to wszyscy podziwiają, jak mi brzuch lata na wszystkie strony, bo nie da się tego nie zauważyć ^^

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #985114 przez Lizzy
Zancik - super że jesteś w domu :)

Agge, Ewela - nie ma co się przejmować tymi ruchami bo to zależy m.in. od łożyska. Z Hanią też słabiej czułam (no przy końcu to już b. mocno), a teraz mam tak jak Agge -brzuch skacze jak chce a mnie wszystko boli..

Lusek- bajerancki wózek!!! No i mam takiego samego rampersa ;) Chyba bardzo podobny gust mamy..

EDIT:
Agniesia - super, że Franio już wyszedł do domku? Jak tam mijają Wam pierwsze dni we 3???

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka