- Otrzymane podziękowania: 153
- /
- /
- /
- /
- Mamy kwietniowe 2016
Mamy kwietniowe 2016
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
wietrzyca szczerze Fizycznie padam po tych 2 dniach pracy, spałam dziś od 21 do 8 rano i potem w dzień prawie 2 h :/ szok taka jestem padniętA...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Piękne te komplety zrobiłaś masz talent ja się w to nie bawię heh nie mam czasu no i umiejętności
Pamiętajcie my możemy czuć się kiepsko, ale najważniejsze jest zdrowie maluszków
mamusia a na tym zdjęciu jest kręgosłup tak? Ciesze się, że wszystko ok
Karii daj znać koniecznie jak po wizycie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 131
- Wietrzyca
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 18
- NatiK
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
Mikulinka ja się mam dobrze leżę i staram się odpoczywać
Pumcia chyba lepiej wcześniej urodzić niż tydzień po i mieć zielone wody...znam takie przypadki co przenosił A później tydzień z dzieckiem w szpitalu siedziały na obserwacji wrrr ...daj znać jak będzie po
natB dziadkowie nie słuchają a później się mamuski męczą można mówić prosić i tak zrobią po swojemu...chyba taki ich urok hehe daj znać jak po wizycie!trzyma kciuki
Karii daj znać
- lena20
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 3
- Mikulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 5
- Wietrzyca
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 18
Lenka, no sama widzisz, że nie ma paniki. Wszystko będzie dobrze
NatiK, nowy jest ok. Dużo dobrego słyszałam
A z tym Krakowem, w przypadku czegoś poważnego, to głównie na Kopernika wioza. Ale tak się dzieje nawet z innych krakowskich szpitali. On ma trzeci stopień referencyjnosci, dlatego.
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
Szczerze ja tam bym się nie ruszala..
wietrzyca co do chustowania to wiesz nie idę zq trendem,, eko,, mamy, bo fanatyczka nie jestem ..qle dla mnie byłaby to duża wygoda, głównie spacery będziemy mieli na miejscu ogród, podwórko itp. Bo nawet auta nie będziemy mieli do dyspozycji, a więc nie opłaca mi sir targac na dwór wózek ...zobaczymy w ogóle, jak to będzie..
lena no i widzisz strach ma tylko wielkie oczy... Także spokojnie, nie stresuj się nam więcej heh
mikulinka powodzenia! Jesteś twarda heh
A ja mam of kilku dni znowu okropne bóle bioder, pośladków i kości ogonowej, budzę się kilkanaście razy w nocy :/ coś okropnego, wszystko mnie boli i nie ma dobrej pozycji do spania jakieś porady co zrobić?
- Mikulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Glukoza naczczo 106 ( sporo ) zobaczymy bo dalej
- Heathera
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 19
lena20 będzie dobrze na pewno
natB oj znam ten ból co do dziadków a właściwie moich teściów...pamiętam jak się wkurzałam bo ja wiktora usypiałam tak że do łóżeczka i zasypiał a teściowa oczywiście bujała wrrr nawet raz ostro się pokłóciłyśmy o to ale przynajmniej op tym zrozumiała i tak nie robiła.
Pumcia no faktycznie trochę kiepsko z tą siostrą, trzymam kciuki żeby jej akcja porodowa niedługo się zaczęła i urodziła. Może niech po schodach pochodzić, żeby przyśpieszyć
Mikulinka oj faktycznie trochę dużo, daj znać jak kolejne wyniki
U nas w miarę ok. Cieszę się, że z samochodem wszystko ok, ale z kolei pralka coś zaczęła odwalać...nie wiem ostatnio wszystkie sprzęty nam się psują :/ A z kasa w tym miesiącu ciężko...
Mąż na urlopie więc trochę mi pomaga w domu i sprawy załatwia np z przemeldowaniem. Dzisiaj idę z koleżanką na zakupy na ciucha bo muszę jakieś przebranie synkowi kupić na bal do przedszkola. I jeszcze z psem do weta na szczepienie.
A co do zdrowia to w miarę chociaż bolą mnie wszystkie kości tam na dole bo już się wszystko rozchodzi i co raz częściej miewam zgagi
A u Was jak tam dzionek się zapowiada ?
- lena20
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 3
- Mamusia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Mikulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Z resztą zrobiłam nie raz ... I wyszło na moje .
Porozmawiaj z tą babą i przedstaw sprawę . A później z córką. "Często opiekunowie w placówkach typu przedszkole kl. 0-3 mówią tekst że nie wolno skarżyć .... I dzieci milczą bo przecież Pani mówiła ... " Ale od tego jesteś Ty rodzic i Ty musisz czuwać i reagować. Bo dziecko będzie dusić W sobie aż w końcu skończy się na chodzeniu po psychologach ..
Mówię poważnie .... Pindy w przedszkolu myślą ze im wszystko wolno.. moja zmuszały do jedzenia paskudnej zupy wpychaly lyzki do buzi ... moja córka 4 l przed wyjsciem do przedszkola dostawala spazm wymioty itp. Po 4 miesiącach wyszło najaw o co szło A ja już miałam skierowanie w ręku do psychologa ....
- Heathera
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 19
A u mnie też już 5 kg na plusie, ale w pierwszej ciąży na tym etapie tez tyle było
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 131
Wietrzyca a widzisz jednak coś w tym jest - człowiek jednaksię uczy całe życie a co u Ciebie ? szyjesz coś jeszcze ? Czy tylko te słodziaki co do tej pory ?
Nat - moje siostra już zostanie do porodu bo cały czas plami na brązowo-czerwono i słabo jej wytłumaczyli o co chodzi. Dobrze niech leży, przynajmniej jest pod stałą opieką Kochana Ty lepiej powiedz co u Ciebie ? Jak wizyta ? A te Twoje bóle pewnie są od powiekszającejsię macicy ;/ nie zazdroszę bo czasem mnie w pracy tez tak łapało, że nawet siedzieć nie dałam rady - parę razy wracałam taxówką do domu bo autobusem bym nie dojechała. Mi pomagały kompiele, oczywiście nie za ciepłe ale proponuję poleżeć w wannie.
Heathera - kurcze zawsze tak jest ze jak na złość wszystko na raz się psuję a zgagi to i ja mam czesciej ostatnio - nie wiem czy to prawda ale ponoc za to odpowiada jakiś hormon ze maleństwu włosy rosną a my mamy wtedy objaw zgagi.
Mamusia - porozmawiaj z córka, niech Ci powie dlaczego tak jest, Jak to wina tamtej dziewczynki to powiedz w prost wychowawczyni niech przeprowadzi z tamta rozmowę. A swojej wytłumacz, że to się wiecej nie powtórzy bo juz porozmawiałąś z wychowawczynia. Oo po napisaniu postu zauważyłam że Mikulinka miała to samo na myśli