BezpiecznaCiaza112023

Mamy kwietniowe 2016

10 lata 4 miesiąc temu #1031075 przez Karii
Według OM u mnie jest 37 i4 dzień ale ostatnio jak byłam w szpitalu to powiedzieli ze oni muszą patrzeć na termin według pierwszego usg i tak wychodzi 36 i 1 dzień. Termin z OM na 31 marca a z USG na 10 kwietnia mimo ze wszystkie późniejsze badanie a usg wskazywały bardziej na termin z miesiączki. Tak więc sama nie bardzo wiem

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 4 miesiąc temu #1031077 przez Heathera
Karii a to dziwne że biorą termin z usg, u nas wszędzie biorą termin z OM. Ale nawet jak patrzeć na usg to już prawie można rodzić :)

Cywilny: 21.01.12 Kościelny: 06.06.15

10 lata 4 miesiąc temu #1031078 przez Karii
No właśnie mój lekarz cały czas brak termin z OM tym bardziej ze kolejne usg sie pokrywały z tym terminem a w szpitalu powiedzieli ze najbardziej pewny jest termin z pierwszego usg. No nic tak czy inaczej już ciąża prawie donoszona.

10 lata 4 miesiąc temu #1031085 przez Pumcia
Kari u mnie tez w klinice liczą z OM ale . . . Mój lekarz powiedział że między 8-12 tyg ciąży dzieci sa wszystie takie same i jeśli miałaś wtedy robione Usg to jest najbardziej prawdopodobny termin porodu - Kurde to ja mam tydz wcześniej :)

10 lata 4 miesiąc temu #1031086 przez Karii
No właśnie dlatego ja mam termin albo 31 marca albo 10 kwietnia a Franio i tak wyjdzie kiedy uzna to za stosowne

10 lata 4 miesiąc temu #1031088 przez Mamusia
A u mnie z OM wychodzi na 01.04 a z tego USG w 9 tygodniu wychodzi na 4.04 więc w sumie bliskie te terminy.... Ale taka prawda ze dzieci będą chciały wyjść kiedy już będą gotowe... :)
A wiZytę mam jutro o 14:15 zobacZymy co tam urosła dziewczynka... A na razie mecze się strasznie ze wszystkim..... czy Was też tak wszystko wkurza??????? Bo ja już chyba wariuje.....

10 lata 4 miesiąc temu #1031096 przez Mikulinka
cześć dziewczyny U nas bez zmian lezymy .

10 lata 4 miesiąc temu #1031098 przez Mamusia
mikulinka to dobrze..... zaciskaj nogi dzidzia ma jeszcze czas.... :)

10 lata 4 miesiąc temu #1031101 przez JoanaG
Hallo jestem i ja :) odżyłam trochę już, więc wracam do żywych :) bo od ubiegłego tygodnia zdychałam z powodu jakiegoś przeziębienia wirusowego i chyba też przez to jakaś deprecha mnie złapała ;/ ale już ok :)

Pumcia mam do Ciebie postulat :P, żebyś jeszcze raz na chwilkę wrzuciła swoje fotki, bo ja piczka jestem oczywiście zagapiłam się i dupa nie widziałam ;/

Moje dane do tabelki ur.1985, ciąża 2 iiiii nie wiem co tam jeszcze miałam podać :P pierwsze ruchy jakoś w 18tc poczułam o ile dobrze pamiętam :)

Dziewczyny zaciskajcie nogi, bo to jeszcze nie czas :) zaraz święta to trzeba się będzie nafutrować tego i owego hyhy :) miłego dnia :) ja zabieram się za ogarnianie tego armagedonu co się nawarstwił przez tydzień mojego zgonu ;)

Aniołek 9tc 27.09.2013

10 lata 4 miesiąc temu #1031116 przez Heathera
Mamusia oj to chyba przez te hormony, ja też czasem mam dzień że jest ok, a czasem wkurza mnie dosłownie wszystko :/

My zaczynamy dzisiaj 36 tydzień :) I czekam na wyniki prób wątrobowych na tą cholestazę :/

10 lata 4 miesiąc temu #1031117 przez Mamusia
heathera mam taką nadzieję bo zaczyna mnie nawet wkurzac to ze jestem taka nerwowa hehe

Ja się szykuje do wizyty..... :)

10 lata 4 miesiąc temu #1031119 przez Heathera
Mamusia mnie tak samo, a wczoraj nawet na synka nie potrzebnie się wydarłam :/
To daj znać po wizycie jak tam :)

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #1031122 przez Pumcia
Hej Ja już po wizycie :side:
Na szczęście fałszywy alarm, Gin zrobił mi USG, spojenie na swoim miejscu, nie rozchodzi się dzięki Bogu, a te bóle mam niestety z tego, że mam wąską miednicę, więzadła się luzuja, do tego ból w pachwinach i ucisk małego . . . kazał jak najwięcej odpoczywać z uniesionymi nogami do góry . . . ulżyło mi, kamień z serca - a mnie tak nastraszyli. Od razu miałam robiony posiew, za tydz wyniki. Wyniki krwi, moczu, toxo i odczyn Coombsa - wszystko ok więc nic tylko sie cieszyć :woohoo:
Mały waży 2100 :D duży byk :P

Joana ołkej ale tylko na chwilę :P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

10 lata 4 miesiąc temu #1031124 przez Mamusia
pumpcia to Ci współczuję co za cham.... dobrze ze u lekarza wszystko ok... dzwoniła do mnie położna i za godzinę mam przyjść bo lekarz się spozni....

Boże jak ja chce już urodzić....

heathera właśnie to jest najgorsze A potem mam wyrzuty sumienia ze wybuchlam.....

10 lata 4 miesiąc temu #1031142 przez Mamusia
A ja po wizycie z Jagodka wszystko dobrze waży 2900g klocek :) szyjka długa i malutkie rozwarcie.... :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka