- Otrzymane podziękowania: 8
- /
- /
- /
- /
- Mamusie LUTY 2017
Mamusie LUTY 2017
- Justyna_1709
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Ja mam przeczucie na dziewczynkę, ale nie wiem, czy nie wolałabym drugiego urwisa

A co do imion, nam przy synu już było ciężko coś wybrać... A teraz przy drugim to w ogóle kosmos będzie, ale o tym Jeszcze nie myślimy. Teraz skupiam się na tym, żeby do wyjazdu wakacyjnego dotrwać, a po powrocie od razu kokejne usg

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- olcia1989a
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 3

- lejdy
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 0

Ja dziś od rana wyłam jak bóbr. Nie wiem dlaczego, więc to chyba te słynne huśtawki nastrojów

I strasznie podziwiam dziewczyny, które mają już dziecko i będą rodzić następne! Przecież to trzeba być chyba mistrzem logistyki, nie wyobrażam sobie

Co do imienia, to szczerze mówiąc my jeszcze nie rozmawiamy o takich rzeczach. Chyba jeszcze za wcześnie, chyba nie chcemy zapeszać. Chyba się boimy, że jak już stworzymy sobie obraz małego człowieka i coś się nie daj Boże stanie, to trudno będzie nam sobie poradzić (chyba ja tak mam po prostu).
Co nie zmienia faktu, że myślę iż będzie chłopak

- Justyna_1709
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Jeżeli teraz będzie znowu syn to tym razem nie poszaleję z zakupami... Tyle tego jest po Miłku, że chyba nawet nie wszystko zdążyłam mu założyć.
A co do drugiego dziecka - pewnie sielanki nie będzie, niektórzy mają po tym traumę, dla mnie to niezaprzeczalnie kolejne cudowne doświadczenie. I nie my pierwsze, nie ostatnie to przeżywamy

- Mena
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Ja po wizycie wszystko okay fasolka rośnie i "staje na głowie" jak to lekarz powiedział "starszy syn chyba też wiecznie na głowie stał z tego co pamiętam"

A na dole moja fasolka

- Kejt
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 7

Mena super zdjęcie, lubie takie pierwsze zdjęcia

- masuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 11

Lejdy dlatego ja czekałam aż 5 lat, też mi ciężko było to wszystko ogarnąć, na trzecie raczej już się nie zdecyduję.
A ja troszeczkę kupuję, a co. Mam szwagierkę w ciąży, rodzi w listopadzie to biorę pod pretekstem że dla niej:)Ale tylko taką drobnicę typu skarpetki. Zamówiłam też muślinowy kocyk, buciki i chusteczkę na szyję. Po Piotrze mam sporo rzeczy, ubranka, łóżeczko. trochę zabawek. A wózek sprzedałam w lutym i tak się kurzył, a mnie sę x-landery już nie podobają. Wolę camarelo, albo adamex barletta. Szwagierka ogląda, więc jestem na bieżąco:)
Załącznik nie został znaleziony
- Kejt
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 7
- dodi
-
Autor
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 16
u...widzę że tu już zakupy śliczne te małe skarpetusie ja z racji że handluje ciuszkami co fajnie sobie odkładałam już planując ciąże i trochę tego mam szczególnie pajacyki jakoś tak większość dla chłopczyka jakieś przeczucie czy cuś.. nie wiem
jak mam i chłopaka i dziewczynę wiec obojętnie mi co się urodzi byle zdrowe
wczoraj byłam na badaniach..2stówki nie moje

a poza tym to chyba dziś pierwszy dzień gdy czuje się ok ostatni czas to ciągłe zmęczenie mdłości zawroty głowy dziś na razie jest dobrze oby już tak zostało
a wy jak się czujecie
co do ogarnięcia dzieciaków to u mnie nie było problemu moja córcia miała niecałe 2 latka jak urodziłam syna nie miałam nikogo do pomocy bo moja mama daleko mieszkała a teściowa nie żyje i dałam radę nie było tak źle

co do wózków to kompletnie nie jestem w temacie jak kupowałam dla syna wózek to na topie było maxi-cosi a teraz jest tak wybór że szok muszę się doszkolić
Lejdy z tą huśtawką nastrojów to mam tak samo byle powód a ja wyje byle co mnie wzrusza a moje dzieciaki patrzą matka wariatka

wieczorem zdam relacje z wizyty
- Sander
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Nic nie dzieje się bez przyczyny
- Otrzymane podziękowania: 6
Masuska jestem tego samego zdania co do x-landera. Moja koleżanka miała, dziecko w gondoli każdy wstrząs czuło... Ja szukam na pompowanych dużych kołach. Miałam taką gondole i też w lutym sprzedałem.
Mena śliczny maluszek

Wczoraj leże z Isia u niej w łóżku, pyta się czy może się przytulic do dzidzi. Położyła się na brzuch i mówi do niego: siostrzyczko, siostrzyczko... Ja aż się wzruszyłam. Cudowne to!! Oby tak zawsze było <3
- Megi
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 16

Moja córka jest też taka szczęśliwa, że będzie dzidzia- dojrzała do rodzeństwa i jest gotowa. Mówi: mamusiu będę Ci we wszystkim pomagać, obojętnie czy będzie siostra czy braciszek będę kochać...
Mena cudne..

Dodi dawaj znać po wizycie- my lubimy zdjęcia i opowieści "Byłam u lekarza"

U nas kolejny pochmurny dzień...nic się nie chce. A w pracy dziś mam kocioł ech...
- masuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Dodi to masz ekstra z tymi ciuszkami, chociaż może ja bym zgłupiała

Sander, jaki to urocze:) jeszcze ta foteczka na koniec mnie rozbroiła

U mnie też czarne chmury nadchodzą, syn się martwi bo na rowery nie pójdą z tatą, a już tak się chłopakom spodobały męskie wycieczki. Od wczoraj wałkujemy gry różnego rodzaju, już mi brzydną...
- olcia1989a
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

- olcia1989a
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- masuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
A co na brzuch, przeciw rozstępom?