BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 10 miesiąc temu #185663 przez gorla
Suari :) czyli jakieś światełko w tunelu jest.. powiem ci że ja się też tak czuję... muszę termometra sobie zapodać...
Temat został zablokowany.
14 lata 10 miesiąc temu #185666 przez gorla
kurde non stop mi się ta subskrypcja włącza i skrzynkę mi zawala, jak to diabelstwo wyłączyć!!!!!! usuwam wątek z subskrypcji na profili ale on wraca jak bumerang
14 lata 10 miesiąc temu #185668 przez madziaska
dziewczyny przed @ temperatura jest wyzsza, spaad na chwile przed @ gorla trzymam kciuki, ale na test to chyba za wczesnie, pewnie i tak by nie wyszedl, nawet jesli fasolka juz jest,a Tobie bedzie przykro...
14 lata 10 miesiąc temu #185669 przez mesy
A ja np. mam stała temp. 37.2 i nie chce zejść niż he ..;/
14 lata 10 miesiąc temu #185670 przez gorla
madzisku wiem wiem , ale mnie kusi żeby zrobić .. chwilowa słabość.. wytrzymam do poniedziałku albo niedzieli wieczorem ;)
14 lata 10 miesiąc temu #185672 przez mesy
gorla wytrzymaj wytrzymaj ;) choć powiem Ci że mojej znajomej do 5 tyg testy nie wychodziły..;/ dopiero przy 6 tyg ciąży zrobiła test i masz dwie kreseczki :)
14 lata 10 miesiąc temu #185673 przez gorla
mesy mój mąż znowu ma obniżoną temperaturę 36 st., jak chory to nigdy nie ma gorączki, od czego to uzależnione?
14 lata 10 miesiąc temu #185674 przez mesy
gorla ja nie wiem mnie nie pytaj;p pytałam mojego lekarza czemu tak ale ostatnio on ma dziwne podejście za każdym razem jak jestem u niego to muszę mu przypominać że staramy się o dziecko ;/ teraz po @ idę do innego więc mam nadzieję że się dowiem co jest tego przyczyną ;)
14 lata 10 miesiąc temu #185676 przez gorla
mesy to ja już bym była na hcg i u gina i gdzie by mnie diabli zanieśli , zeby sprawdzić czy nie zafasolkowana jestem :) w gorącej wodzie kąpana jestem, choć wiem że i tak nie przyspieszę wydarzeń
14 lata 10 miesiąc temu #185677 przez mesy
gorla hehe skąd ja to znam;p też jestem w gorącej wodzie kąpana;p tylko wiesz w tym miesiącu nie zauważyłam śluzu płodnego poszłam do lekarza to mnie wyśmiał ..;/ aż mi się głupio zrobiło bo wiem że przy staraniach taki śluz jest potrzebny ja go zawsze miałam a w tym miesiącu nie mam;/ i właśnie po tej wizycie moja cierpliwość do tego lekarza się skończyła .. ;p stwierdził że w ciąży nie jestem ;p choć byłam u niego w poniedziałek a pod koniec przyszłego tyg mam dostać @ ;p
14 lata 10 miesiąc temu #185684 przez Suari
madziaska napisał:

dziewczyny przed @ temperatura jest wyzsza, spaad na chwile przed @ gorla trzymam kciuki, ale na test to chyba za wczesnie, pewnie i tak by nie wyszedl, nawet jesli fasolka juz jest,a Tobie bedzie przykro...

masz rację, ja mówię o sobie, bo ja to zawsze miałam niską temperaturę :) dlatego tą podwyższoną aż (u mnie) do 37 i wyżej to poznałam :)
14 lata 10 miesiąc temu #185703 przez gosiak
dziewczyny temka potrafi spaść dopiero 1-2 dni a czasem z dwie godzinki przed @, oczywiście mówię o mierzonej dopochwowo :blink:

gorla wytrzymaj z tym testem bo na bank jest za wcześniej, nawet test z krwi by Ci tak szybko nie wyszedł także cierpliwości :blink:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 10 miesiąc temu - 14 lata 10 miesiąc temu #185705 przez saiko
Mnie tez nosi,

szczególnie, że jestem osłabiona, rozkojarzona, boli mnie głowa od wczoraj, wczoraj brzuch mnie lekko bolał jak przed okresem, senna jestem od 3 dni. Dziś na przykład wypiłam 2 kawy mokki i 2 małe czekolady na gorąco a jakbym położyła się na łóżku no na bak bym zasnęła mimo, że wczoraj drzemałam po powrocie do domu godzinę a potem spałam prawie 9 godzin :/

Ale to dopiero 21 z prawdopodobnie 31 dni więc muszę jeszcze te 10 dni wstrzymać się z testem :/
14 lata 10 miesiąc temu #185719 przez Grudniowa Jagoda 79
na poczatku witam wszystkie brzuszki i maluszki muuaaa od ciotki

kurde ile mam nadrobienia znow

Dzis wazny dzien dla moich dzieci, kuba pierwszy dzien w przedszkolu ma juz za soba, a Paula swiezo upieczona uczennica. Oboje zadowoleni, kuba wszystko chce robic sam.Wydoroslało mi dziecko w jeden dzien.

A co do testow, ja mialam tak ze mi dopiero w 2 miesiacu wychodziły.Takze najlepiej bete zrobic jest najczulsza.

Edyta gratuluje slicznej córci!!!!!!
Silviu witaj na swieci kruszynko malenka

Vifi tulę mocno..

martusia ciekawie ma w tym szpitalu, opowiesc o babce 150 kg jest niezła

ja pamietam jak lezałam na patologii jak bylam z kuba w ciazy, mi podpinali ktg sychac było bicie serduszka młodego o obok na łozku lezała dziewczyna ktora kilka godzin wczesniej miala poronienie..

sylka masz slicznego synusia i widze ze ten Kubus.Ich wszedzie pełno..Ale tak pozytywnie

Ajłona potwierdzone ????????// ZAJEBISCIE!!!!!!! Gratuluje!!!

Asik bardzo fajnie ze mały juz po operacji , widac ze jestes szczesliwa jejku jak ja bym wziela takie malenstwo na rece!!! A ty dziewczyno wygladasz rewelecyjnie figurka widac wrocila do normy.

Lacrijka zdjecie tego chinka jak mowisz niezle ło matko on jakby nos wsysniety mial i oczy a usta jak kaczuszka

eash GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!

mnie w ten weekend znow nie bedzie znow jedziemy w gory to chyba taki juz ostatni raz.
14 lata 10 miesiąc temu #185808 przez Majowka
dzieki Gorla! Poszlo calkiem niezle ;)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży