BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 7 miesiąc temu #206600 przez mesy
chłopek może on dobra wróżka jest :lol: :lol: :lol: :lol: i oby miał rację :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ale super by było coooo :lol: :lol: :lol:

agnesssa nie martw się jakoś dacie radę - zawsze tak jest tysiąc myśli na minutę jak damy radę a później i tak wychodzi że radę się daje ;) ;)
Temat został zablokowany.
13 lata 7 miesiąc temu #206605 przez chłopek
mesy no super by było, miała bym dziecko w tym samym wieku co moja szwagierka :)
13 lata 7 miesiąc temu #206608 przez mesy
chłopek daj mu fusy żeby mi też powróżył hahaha ale ja trzymam mocno kciuki żeby @ nie przyszedł :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 7 miesiąc temu #206625 przez Mirella
Agnesssa, ja się tu rok temu wypłakiwałam dziewczynom na finanse, no trochę ponad, naprawdę problemy mieliśmy masakryczne, a teraz co? Było minęło :lol: Bogata nie jestem, ale już się o jutro nie boję. Nigdy nie wiesz co los przyniesie i jak się sprawy potoczą.

Dziewczyny poodzywajcie się po dobroci, bom niewyspana dzisiaj i nawet palnąć nie mam siły.
Majówka Ty to już chyba bloga swojego smarujesz, bo nie pamiętam kiedy Cię tu widziałam.... eehhh, masy dziewczyn dawno nie widziałam, strajkujecie czy co?

A tak w ogóle nie wiecie kiedy ja miałam @? Bo sobie za nic skojarzyć nie mogę, a mąż nie zapisał ;)
13 lata 7 miesiąc temu #206629 przez chłopek
mesy powiem mu zeby jak wypije kawe to ci powróżył :)
13 lata 7 miesiąc temu #206638 przez ilona
Mirella jak masz regularnie @ to jakoś koło 12 powinna być bo pamiętam to 100 lecie wioski czy jakoś tak a to było 12 :laugh:

A tak w ogóle to zdradzę Wam sekret :laugh:

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
13 lata 7 miesiąc temu #206651 przez gorla
Mirella mnie sie osobiście o oczy nie obiło kiedy masz @ ;)

mesy to ty do mnie się przeprowadź, chyba, ze masz dużo miejsca na moje zwierzaki ;) ;) właśnie jem domowego hot-doga :P :P

ilona dawaj sekret!!! :laugh:

chłopek mój nwogóle się nie wypowiada i nie pyta o @, nooo może czasem raz na ruski rok, bo ja sama mu gadam :P
13 lata 7 miesiąc temu #206652 przez mesy
gorla pomieścimy się wszyscy :lol: :lol: :lol: będziemy miał mały zwierzyniec hahaha
Ja mojemu też gadam jak mam mieć @ albo czuje że ma przyjść mój to też już nie pamiętam kiedy się mnie pytał o @ :silly: :silly: :silly:
13 lata 7 miesiąc temu #206654 przez gorla
mesy mleko i wołowina za free!!!!!!!!!!!!!!!!!! :laugh: :laugh: ino kto będzie kupy sprzątał????
13 lata 7 miesiąc temu #206655 przez mesy
gorla mój ma wprawę po raszy hahaha dzisiaj mu też niespodziankę zostawiła :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 7 miesiąc temu #206659 przez gorla
mesy no to mamy chętnego !!! :laugh: a doić potrafi? a ile sie cycków namaca!! już na twoje nie będzie miał siły :laugh: :laugh: to może sie lepiej zastanów z ta moja przeprowadzką ;) ;)
13 lata 7 miesiąc temu #206661 przez mesy
gorla co nie umie jak umie haha dobrze se pomaca buhaha moje przynajmniej doceni :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 7 miesiąc temu #206665 przez chłopek
haha
13 lata 7 miesiąc temu #206666 przez Mirella
Ilonka ale ja mam jakoś krócej niż 30 dni, to raczej nie będzie 12, i nie stulecie wioski tylko parafii :lol: masz pamięć swoją drogą :lol:

No to dla Insomni grzeczne musimy być bo nam pani moderator po łapach da, eeehhh, nawet palnać nie wolno jak zasłuży :P
13 lata 7 miesiąc temu #206668 przez mesy
Kurde dziewczyny mam problem 22 października idę na weselę do znajomej i zdecydowałam że jej coś kupie co jej się przyda bo kasę przetrąbią i nic z tego nie będą mieć :silly: :silly: poprosiłam co by chciała bo żyjemy ze sobą dobrze i mi napisała
- patelnia z tefala
- garnek z tefala
- jakaś narzuta na łóżko .... i nie wiem co wybrać :silly: :silly:
Poradzcie coś :silly: :silly: :silly:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby