BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 7 miesiąc temu #206691 przez gorla
mesy zaś wrócę ;) uzależniam sie od foruma już nawet na inne nie zaglądam ;) jestem wierna
Temat został zablokowany.
13 lata 7 miesiąc temu #206692 przez chłopek
w biedrze byly nazuty na łózko i to fajnie :) i cos do tego dokupic
13 lata 7 miesiąc temu #206695 przez mesy
chłopek chętnie bym tam kupiła ale ona w biedronie robi zakupy hehe więc muszę znaleźć inny sklep :silly: :silly: podała mi listę ale niespodzianka niespodzianką - nie może widzieć jaki wzór kupiony :lol: :lol: :lol:
13 lata 7 miesiąc temu #206698 przez chłopek
my na ślub dostaliśmy sama kasę no z wyjątkiem zastawy stołówej i tak jej nie używam :)
13 lata 7 miesiąc temu #206701 przez mesy
chłopek my w większości też :silly: ale to są w sumie nasi znajomi co tylko z nimi na wakacje jeździmy i sama po sobie wiem że jak się coś kupi to im się przyda a kasę przetrąbia i zapomną co od kogo :silly: :silly: a tak coś im się przyda ;)
13 lata 7 miesiąc temu #206702 przez agnesssa
Mesy ta porządna paleta z tefala wcale nie jest tania, więc to nie jest głupie żeby sama patelnię kupić :blink:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #206703 przez mesy
agnesssa no chyba że :lol: :lol: :lol: ja tam nie wiem hehe bo myśmy sobie też patelni garnków itp nie kupowali a jeszcze do patelni nie doszłam oglądam puki co narzuty :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 7 miesiąc temu #206708 przez chłopek
ja mam garczki kohersen dostałam od mamy jak narazie to żadko ich używam :)
13 lata 7 miesiąc temu #206713 przez mesy
Znalazłam narzutę :lol: :lol: :lol:

allegro.pl/rozne-wzory-narzuta-180x220-s...zko-i1846404216.html

Myślałam tą czarno-szaro-biała nr 7072 bo oczywiście kolor mi też napisała jaki chce :lol: :lol: no i nie taka droga więc dokupię pewnie jeszcze coś :woohoo:
13 lata 7 miesiąc temu #206728 przez gosiak
Witam:)

Kurde Mirella ja z tych starszych i o tym triku ze spojlerem nie wiedzialam :blush: i ja chyba nie mam tej opcji, bo nic koło buziek nie widzę :silly: :pinch:
a okres to Ty już chyba dawno powinnaś dostać :unsure:
zrób test mówię Ci :woohoo:

ja jeszcze w łóżku wyobraźcie sobie :lol: w pidżamce :lol: mąż od weekendu chory wczoraj miał mieć wolne, ale zadzwonili po niego :evil: , ale dziś leżymy, waśnie moje gorace dni a my nie działamy :S więc cykl będzie stratny :dry: po za tym leci ze mnie coś brązowe zamiast normalny śluz, eh trzeba się na wizytacje umówić i zobaczyć co z tym moim polipem :dry:

co do dentystów to kanałowo chyba do 21 lat jest refundowany a tak trzeba płacic, ja prywatnie robiłam raz za jednego zębola 650zl zaplaciłam ale ponoć bardziej wzmocnione uzupełnienie mi dał, a standard to 250 zł :S

a jeszcze pisałyście coś o testach owu co ciąże wykrywają, eh ja raz sobie tak nadzieje narobiłam bo w czasie owu wyszły mi dwie kreski potem po jednym dniu znikły i w dniu spodziewanej @ zrobiłam test owu i wyszły dwie wyrazne krech nakręciłam się jak ruski czołg a @ chyba na drugi dzień przyszła :( także, testy owu mogą wykryć ciąże, ale nie muszą :silly: po prostu można w tym czasie jeszcze mieć podwyższone LH :S

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 7 miesiąc temu #206729 przez chłopek
mesy ładna ta narzuta
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #206734 przez mesy
Walnę jeszcze taki tort z ręczników z haftem tzn imię i data ślubu i styknie im hehe ale znając mnie pojadę do sklepu to coś znowu wymyślę :lol:

Takie coś allegro.pl/tort-2-reczniki-prezent-slub-...est-i1833523954.html

Swoją drogą kurde nie cierpię ślubów :silly: :silly: :silly: :silly:
13 lata 7 miesiąc temu #206744 przez mesy
gosiak a bo te testy owu... to są do du... że tak powiem :silly: :silly: niby pokazują kiedy ma być owulacja ale co jak ma się cykl bezowulacyjny to też pokażą dwie krechy więc dla mnie to jest lipa :silly: :silly:
13 lata 7 miesiąc temu #206747 przez gosiak
no zależy mi w sumie pokazały dwie krechy wtedy kiedy miałam bóle owulacyjne, a potem to cholera wie dlaczego pokazały IIkeski skoro po owu znikly, wychodzi na to ze po owu LH spadło a w dzień okresu znów się podniósł ?! heh zagadka :blink:

narzuta i ręczniki to dobry pomysł :blink:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 7 miesiąc temu #206748 przez mesy
gosiak no mi też pokazały jak brzuch bolał :silly: a powiedz mi jak to jest hehe może ty będziesz wiedziała :lol: :lol: jak boli brzuch co nie - wiadome w połowie cyklu :silly: tzn że jajeczko się uwolniło czy dopiero uwolni jak brzuch przestanie boleć ? :silly:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia