- Otrzymane podziękowania: 17
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- Insomnia
-
- Wylogowany
- Moderator
-
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #206499 przez Insomnia
Gorla ja też mam dziwny cykl bo mnie zawsze piersi bolały a w tym nic... Za to jajniki przed owulacją to bolały masakrycznie... A co do testów to ja robiłam apteczne i tylko w jeden dzień były wyraźne dwie krechy, następnego druga była słabiutka
Temat został zablokowany.
- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
- gorla
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
- chłopek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- mesy
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
13 lata 7 miesiąc temu #206539 przez mesy
chłopek no musi Cię udobruchać
a ja się wkurzyłam yhy byłam u dentysty i za plombę policzyli mi 100 zł no masakra zawsze mnie liczyli 60 zł ...
a jak się odezwałam co tak drogo to mi bo wie Pani podrożało od nowego roku a ja jak od nowego jak w tym roku już tu byłam i płaciłam 60 zł .. to tak zaczął kręcić że się wkurwi... i wyszłam z tamtąd

- chłopek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #206545 przez chłopek
o matko ale matoł, ja sie umowilam na kase chorych zeby mi zeby zrobiła bo cieko z kasa no i sie okazalo ze kanałowe leczenie, caly czas mnie umawiala na kase a jak przyszlo do zalozenia plomby to ona z tekstem 200zl, ja takie oczy jak to ,no bo kanałowe jest płatne plombę pokrywa NFZ, głupia baba od razu mogla to powiedziec to bym nie chodzila kilka tygodni tylko od razu poszla prywatnie skoro i tak musialam placic
- mesy
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #206548 przez mesy
No głupi facet a on tam tylko siedzi zapisuje i recepty wypisuje a ja zawsze chodziłam do tej przychodni bo z NFZ i płaciłam tylko za plombę a w Gliwicach jak chodzę prywatnie to płacę 70 zł więc coś nie halo ale niech mi tylko ta plomba odpadnie to będą mi robić za darmo
się wkurzyłam noooo

- gorla
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
13 lata 7 miesiąc temu #206556 przez gorla
ja prywatnie chodzę , rzadko do tego
za plombowanie 70 zł, za chirurgiczne wyrwanie ósemek 150 zł. Ale super robia i bezbolesnie, ja sie strasznie boję dentystów
chłopek mój pól dnia musi chodzic i sie ptzymilać, nie maże boli, a z seksu nici przez 2 dni , bo jak sie wkurzę to mie trzyma i nie w głowie mi barabara. Nigdy po awanturze seksu u na nie ma, ja muszę ok. 2 dni sie ogarnąć, nnooo bo u kobiety seks w głowie sie zaczyna nooo nie ??
lece po kapuchę i grzyby, będę robić krokiety

chłopek mój pól dnia musi chodzic i sie ptzymilać, nie maże boli, a z seksu nici przez 2 dni , bo jak sie wkurzę to mie trzyma i nie w głowie mi barabara. Nigdy po awanturze seksu u na nie ma, ja muszę ok. 2 dni sie ogarnąć, nnooo bo u kobiety seks w głowie sie zaczyna nooo nie ??

lece po kapuchę i grzyby, będę robić krokiety

- mesy
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- agnesssa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
13 lata 7 miesiąc temu #206566 przez agnesssa
Hej dziewczyny, byłam wczoraj u gin zrobiła mi USG i wyszło, że owulacja była ale musiała być szybciej
do tego endometrium mi się poprawiło bo ostatnio miałam 5cm, a teraz było 7cm więc dobrze jest. Tą prolaktyną powiedziała, że nie mam się przejmować tylko zmniejszyć dawkę tego dostinexu. ale za to po kilku miesiącach brania euthyroxu25 moje wyniki tsh się nie poprawiły i zwiększyła mi dawkę do euthyrox50. I tylko się człowiek faszeruje tymi lekami, a ciąży dalej jak nie było tak nie ma
Ten cykl raczej do dupy, bo nawet nie wiem kiedy owulacja była i pewnie się za późno przytulaliśmy
Ja już jestem zrezygnowana, a tak na prawdę zostały mi dwa miesiące na starania

- mesy
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- chłopek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- mesy
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- chłopek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #206580 przez chłopek
no na tacierzynski idzie 10 a ja mam miec wtedy @, no niestety musi teraz wziasc bo mamy duzo załatwień
auto musi zawieźć do mechanika, bo bez auta na tej wiosce ani rusz, a nie bede z dzieckiem autobusem sie tłukła, a tak zawsze z mezem sie pojedzie , no bo ja dalej sie zabieram za to prawko:) pojde jak bede w ciazy
z pierwszym dzieckiem tez tak mówiłam
no mój wczoraj powiedzial jak wrocił do domu ze jestem w ciazy juz dwa razy w ciagu dni to mówił

no mój wczoraj powiedzial jak wrocił do domu ze jestem w ciazy juz dwa razy w ciagu dni to mówił

Ostatnio zmieniany: 13 lata 7 miesiąc temu przez chłopek.
- agnesssa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
13 lata 7 miesiąc temu #206595 przez agnesssa
Mesy ja mam taki problem że już od 4 miesięcy jestem na zwolnieniu chorobowym w jednej pracy (w drugiej pracuję trochę jakby bez umowy ) i za chwile będzie już 6 miesięćy i będę musiała przestać chorować, a za tym idzie przymusowe zwolnienie się z tej pracy, a za tym idzie bankructwo
W drugiej pracy nie mam umowy więc nie będzie żadnych świadczeń związanych z ciążą i będe musiała zrezygnować z macierzyństwa na bardzo długo, a do tego będę miała dużeee problemy finansowe
Jestem wykończona zastanawianiem sie nad tym jak sobie poradzimy i totalnie zrezygnowana