BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 7 miesiąc temu #206499 przez Insomnia
Gorla ja też mam dziwny cykl bo mnie zawsze piersi bolały a w tym nic... Za to jajniki przed owulacją to bolały masakrycznie... A co do testów to ja robiłam apteczne i tylko w jeden dzień były wyraźne dwie krechy, następnego druga była słabiutka

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

Temat został zablokowany.
13 lata 7 miesiąc temu #206504 przez Lacrijka
Gorla - oj tam, oj tam :P :P :P :P :P :P :P
Ni mom czasu bo odpoczywam ;) ;) ;) Teraz jestem ze wsi to internet mi obcy hahaha ;) ;) ;)
Pogadam, pogadam..ino ze nie teraz bo oglądam Lima&Peru hahaha
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #206518 przez gorla
Lacra net na wsi to okno na świat :laugh: :laugh: :laugh: nie pierdziel tylko gadaj jak okolica ci sie widzi

ja zbuntowanych oglądam jakby co ;) :P :P
13 lata 7 miesiąc temu #206533 przez chłopek
hej mesy no juz mi przeszło ;) chodził i mnie zaczepiał, no jak zawsze po wypiciu a jak mnie straznie kochał :)
13 lata 7 miesiąc temu #206539 przez mesy
chłopek no musi Cię udobruchać :lol: :lol: :lol: a ja się wkurzyłam yhy byłam u dentysty i za plombę policzyli mi 100 zł no masakra zawsze mnie liczyli 60 zł ... :angry: a jak się odezwałam co tak drogo to mi bo wie Pani podrożało od nowego roku a ja jak od nowego jak w tym roku już tu byłam i płaciłam 60 zł .. to tak zaczął kręcić że się wkurwi... i wyszłam z tamtąd :angry: :angry: :angry:
13 lata 7 miesiąc temu #206545 przez chłopek
o matko ale matoł, ja sie umowilam na kase chorych zeby mi zeby zrobiła bo cieko z kasa no i sie okazalo ze kanałowe leczenie, caly czas mnie umawiala na kase a jak przyszlo do zalozenia plomby to ona z tekstem 200zl, ja takie oczy jak to ,no bo kanałowe jest płatne plombę pokrywa NFZ, głupia baba od razu mogla to powiedziec to bym nie chodzila kilka tygodni tylko od razu poszla prywatnie skoro i tak musialam placic
13 lata 7 miesiąc temu #206548 przez mesy
No głupi facet a on tam tylko siedzi zapisuje i recepty wypisuje a ja zawsze chodziłam do tej przychodni bo z NFZ i płaciłam tylko za plombę a w Gliwicach jak chodzę prywatnie to płacę 70 zł więc coś nie halo ale niech mi tylko ta plomba odpadnie to będą mi robić za darmo :silly: :silly: :silly: się wkurzyłam noooo :silly:
13 lata 7 miesiąc temu #206556 przez gorla
ja prywatnie chodzę , rzadko do tego ;) za plombowanie 70 zł, za chirurgiczne wyrwanie ósemek 150 zł. Ale super robia i bezbolesnie, ja sie strasznie boję dentystów

chłopek mój pól dnia musi chodzic i sie ptzymilać, nie maże boli, a z seksu nici przez 2 dni , bo jak sie wkurzę to mie trzyma i nie w głowie mi barabara. Nigdy po awanturze seksu u na nie ma, ja muszę ok. 2 dni sie ogarnąć, nnooo bo u kobiety seks w głowie sie zaczyna nooo nie ?? :laugh:

lece po kapuchę i grzyby, będę robić krokiety :P :P :P
13 lata 7 miesiąc temu #206562 przez mesy
gorla no więc właśnie jednym słowem mówiąc mnie wyciulali :silly: :silly: bo jak się pytałam to ta dentystka się słowem nie odezwała tylko ten pajac kręcił :silly: :silly:

Ulalala krokiety :lol: :lol: przeprowadzaj się do mnie :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 7 miesiąc temu #206566 przez agnesssa
Hej dziewczyny, byłam wczoraj u gin zrobiła mi USG i wyszło, że owulacja była ale musiała być szybciej :huh: do tego endometrium mi się poprawiło bo ostatnio miałam 5cm, a teraz było 7cm więc dobrze jest. Tą prolaktyną powiedziała, że nie mam się przejmować tylko zmniejszyć dawkę tego dostinexu. ale za to po kilku miesiącach brania euthyroxu25 moje wyniki tsh się nie poprawiły i zwiększyła mi dawkę do euthyrox50. I tylko się człowiek faszeruje tymi lekami, a ciąży dalej jak nie było tak nie ma :dry: Ten cykl raczej do dupy, bo nawet nie wiem kiedy owulacja była i pewnie się za późno przytulaliśmy :dry: Ja już jestem zrezygnowana, a tak na prawdę zostały mi dwa miesiące na starania :(

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 7 miesiąc temu #206570 przez mesy
agnesssa głowa do góry ;) ;) widzę masz takie podejście do ciąży już jak ja :silly: :silly: :silly: ale to jesteś w lepszej sytuacji bo bierzesz leki żeby co kolwiek a ja nie :dry: :dry:
13 lata 7 miesiąc temu #206573 przez chłopek
mój mąż bierze tydzień wolnego :)tylko czemu teraz jak juz po płodnych :( bierze tacierzyński bo juz ostatnie momenty żeby wykorzystac
13 lata 7 miesiąc temu #206578 przez mesy
chłopek niech on się wstrzyma z tacierzyńskim do twojego @ :silly: :silly: bo co jak teraz jesteś w ciąży a nie wiesz :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #206580 przez chłopek
no na tacierzynski idzie 10 a ja mam miec wtedy @, no niestety musi teraz wziasc bo mamy duzo załatwień :( auto musi zawieźć do mechanika, bo bez auta na tej wiosce ani rusz, a nie bede z dzieckiem autobusem sie tłukła, a tak zawsze z mezem sie pojedzie , no bo ja dalej sie zabieram za to prawko:) pojde jak bede w ciazy :P z pierwszym dzieckiem tez tak mówiłam

no mój wczoraj powiedzial jak wrocił do domu ze jestem w ciazy juz dwa razy w ciagu dni to mówił :laugh:
13 lata 7 miesiąc temu #206595 przez agnesssa
Mesy ja mam taki problem że już od 4 miesięcy jestem na zwolnieniu chorobowym w jednej pracy (w drugiej pracuję trochę jakby bez umowy ) i za chwile będzie już 6 miesięćy i będę musiała przestać chorować, a za tym idzie przymusowe zwolnienie się z tej pracy, a za tym idzie bankructwo :dry: W drugiej pracy nie mam umowy więc nie będzie żadnych świadczeń związanych z ciążą i będe musiała zrezygnować z macierzyństwa na bardzo długo, a do tego będę miała dużeee problemy finansowe :dry: Jestem wykończona zastanawianiem sie nad tym jak sobie poradzimy i totalnie zrezygnowana :dry:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka