BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 7 miesiąc temu #214148 przez monika1984lodz
Dziekuje :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
13 lata 7 miesiąc temu #214151 przez mesy
monika cudowna ! gratuluję ;) ;) ;) ;)

Chłopek jak masz wątpliwości to jutro rano strzel sobie testa i wtedy będziesz już wiedziała na pewno ;) ;) ;) ale na moje oko jesteś !! :lol: :lol: :lol:
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #214157 przez gorla
chłopek GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja piernicze, są II krechy!!!!!!!!!!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: razem termin będziemy miały, super. Mówiłam rób testa!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: ja tez takie blade miałam, ale co test bo je 4 zrobiłam, bo inne odcienie :P :P masz jakieś objawy?? ja żadnych noo prócz bólu podbrzusza jak na @

monika Emilcia rozkoszna :laugh:

widziałam Majusię słodziak normalnie :lol: pięknie główkę trzyma
13 lata 7 miesiąc temu #214211 przez Asik
Chłopek moje gratulacje :) :) :) :)

Ja tez miałam cień cienia :) i Angellika też miała :) a teraz obie mamy już dzieciątka przy sobie :D :D :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #214217 przez chłopek
gorla mnie też brzuch jak na @ boli, no i jeden cyc :) czasem mi niedobrze a tak to żadnych objawów. jutro testa nie zrobię dla potwierdzenia bo nie kupiłam :)

monika Emilka cudowna
13 lata 7 miesiąc temu #214221 przez Aguska23
Chłopak - GRATULUJĘ :)
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #214223 przez gorla
Asik ale wam fajnie, ze macie bobasy przy sobie :laugh: ja się porodu boje jak ognia ;)

chłopek eee mnie boli tez jedna- lewa, ale jak dotkne, tak to nie :P :P kiedy do gina się wybierasz?? ja za szybko poszłam i teraz mam we wtorek przyjść, już powinno być widać. Dziwne, bo przy drugiej ciąży poszłam zaraz po spodziewanej i już pęcherzyk był. Wtedy to miałam cykle 32 dniowe, a owulka była zaraz po @
13 lata 7 miesiąc temu #214240 przez chłopek
no ja dopiero musze zadzwonić i sie umówić, pewnie troche bede czekac bo teraz nie będę prywatnie chodzić
13 lata 7 miesiąc temu #214245 przez Asik
Gorlaee tamm :) poród jak poród :D 45 min od pierwszego skurczu i po sprawie :D

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #214247 przez gorla
ja też nie chcę prywatnie, ale tak porobili, że szok. Rejestrowałam się wczoraj i zapisała mnie dopiero na połowę listopada, noo oczywiście nie zamierzam tak długo czekać i pójdę prywatnie, ale badania to na nfz. W poprzedniej ciąży chodziłam na nfz, a prywatnie tylko na usg albo jak coś mnie niepokoiło, bo na nfz to tragedia, nieraz 4 godz. siedziałam w kolejce

Asik :laugh: :laugh: fajnie by było, ale moze przy drugim szybciej, z Oliwka 9 godzin sie ciągnęło. A mówią , ze sie zapomina o porodzie i bólu, ja nie zapomniałam niestety :silly: :silly:
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #214251 przez chłopek
goral no ja chodziłam prywatnie bo na NFZ to mnie dopiero za 2 miesiace chciała umówić wiec prywatnie poszłam, no i juz chodziłam i za wszystkie badania płaciłam :( a mam konflikt serologiczny no i dość czesto badania miałam

gorla ja młodego też 9 godz rodziłam i to masakra była :( ale sie wymęczyłam
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #214253 przez mesy
gorla kupiłam testy owulacyjne haha a miałam nie kupować cholerka ;) ;) ;) ;) ale zastanowił mnie dzisiejszy test dlatego dla sprawdzenia sobie jutro walnę i w sobotę ;) bo może faktycznie jestem przed owu sama nie wiem bo nic nie czuja :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #214255 przez Dorciaition
Chłopek moja była też taka słabiutka. Gdzieś na staraczkach jest zdjecie, ale to raczej nie możliwe żeby je znaleźć ;)
Gratuluję! :)

Emilka cudaśna :)

Alanek[*] :(
13 lata 7 miesiąc temu #214283 przez Mirella
Ale czas zapitala, pamiętam jak Monika nam brzuch do głaskania wstawiała a tu już takie cuuuuudo na nas patrzy :lol:

Monika wybuziakuj moooooocno :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 7 miesiąc temu #214298 przez bidol
chłopek ja też ......,:kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
monika - mała śliczna

kurna - to się dzieje - aż poczułam presje :silly: :silly:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama