BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #214485 przez gorla
eee jak tak dobrze nie mam, małż od święta w domu robi, ale wiem, ze ma full pracy na gospodatrce i nie wyrabia na zakrętach, dlatego cięszę sie nawet z takich wyjątków jak wczoraj. Nooo a tu tez wychownie z domu dużo robi, tym bardziej że nadal w nim mieszka i stara (no teraz juz nie) mu gadała co wypada facetowi a co nie!! :angry: :angry: :angry:

chłopek w euforii i nie zagląda :P

Lacra eee pogrzebia pogrzebia i pięknie potem będie, wyobraz sobie zimą te widoczki :laugh: :laugh: zaprzęgniesz Macka i pojedzieci e z małże na saneczkach po zaspach ;)

a swoją drogą to jakby mi tak małż nadstakiwał, to bym go żywcem zjadła :angry: :P
Temat został zablokowany.
13 lata 6 miesiąc temu #214489 przez chłopek
gorla przeciez jestem:) ja dalej nie mogę uwierzyć że zafasolkowana jestem :)
13 lata 6 miesiąc temu #214498 przez Insomnia
Witam się z rana :)
Ale jestem wściekła, nie wyspałam się bo co godzinę latałam do wc bo mi prawie po nogach cieknie :angry: :angry:
niech ta @ już się kończy

Agnesssa nie ma @ jest nadzieja :lol:
Lacra a co planujesz przed domem jak już wyrównacie teren? Trawka, kostka czy co?
Gorla Chłopek jeszcze raz GRARTULUJE :lol: :lol: :kiss: :kiss: :kiss: Cieszę się jakbym to ja w ciąży była :silly:

Ja w tym cyklu się nie staram. Tzn. staram się nie starając

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 6 miesiąc temu #214501 przez mesy
Insomnia i dobrze takie podejście jest wskazane :lol: :lol: :lol: tylko nie zgub gdzieś owulacji po drodze tak jak ja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

chłopek uwierz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: kurde ja na twoim miejscu już bym chyba z 10 testów zrobiła haha wytrwała jesteś Ci powiem :lol:
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #214502 przez agnesssa
Lacrijka również zaciskam mocno kciuki :kiss: No ja właśnie nie wiem co z tymi testami, jakieś felerne :P A z tym jublem przed domem, to sobie pomyśl tylko, że to po to co by jeszcze ładniej było :blink:

Mesy Przez to, że ostatni cykl miałam dłuższy, to teraz tak na prawdę to nie wiem co się może wydarzyć, nawet nie wiem kiedy owulację dokładnie miałam, bo żadnych objawów nie było, z USG wiem, że była i to przed 3.X, a też mam właśnie taki biały śluz i w ogóle przez niego mam wrażenie że już @ przyszła, a to tylko śluz :ohmy:

Gorla mój mąż tez o mnie dba, ale jak mu akurat pasuje, przynajmniej w weekendy biega po bułeczki i śniadanko robi :lol: Chociaż ja generalnie nie mogę zarzekać na mojego, bo obowiązki sa podzielone równo na pół, więc i sprzata i pranie robi, i gotuje jak ja jestem później od niego w domu, no już nie mówiąc o tym, że żadnych roślinek w domu bym nie miała gdyby on o nie dbał :lol:

Chłopek u mnie też masakrycznie zimno, siedzę w pracy i się trzęsę, a takie grube skarpety założyłam :blush:

Insomnia przytulam mocno :kiss: Ja to bardziej Ciebie byłam pewna, niż siebie :huh: a du doopa :dry: ale Mesy ma racje takie podejście jest wskazane

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 6 miesiąc temu #214505 przez Insomnia
Agnesssa jakoś lajtowo do tego podchodzę, no trochę szkoda ale to dopiero drugi cykl był.
Pytałam wczoraj M. co chce na gwiazdkę to odpowiedział że zdjęcie fasolki :lol: No to mu powiedziałam że musi się bardziej postarać :lol: On się stara i to bardzo tylko czemu w niepłodne? :unsure: :unsure:
Ale zmieniłam sposób i nie wspominam o bejbiku ani słowem :lol: Się biedny zestresuje i dopiero będzię :lol:
Jakoś szybko u mnie te fazy przechodzą co nie?

13 lata 6 miesiąc temu #214511 przez mesy
Insomnia u mnie też te fazy przechodzą jak mam @ haha :lol: :lol: :lol: teraz już wiem że jestem po płodnych to już zaczynam szaleć haha i mi się lampka włacza :silly: :silly: :silly: ale dobrze że mam zajęcie na week i na następny to tak myśleć nie będę :lol: :lol: :lol: hehe tak myślę :lol: :lol: :lol: ja mojemu też jak powiedziałam że olać to to mi powiedział '' ej ty tak nie możesz ja chce dziecko '' no makabra haha chyba ma większe parcie niż ja :silly: :silly:

agnesssa może nie przyjdzie mam nadzieję !!! ;) ;) ;) ;) zgłupieć idzie co nie :silly: :silly: :silly: :silly:
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #214512 przez ilona
Insomnia napisał:
Jakoś szybko u mnie te fazy przechodzą co nie?

Bo siostrę masz mądra :laugh: :laugh: :laugh: która Ci nagada jak potrzeba :P :kiss:
13 lata 6 miesiąc temu #214514 przez Insomnia
To wszystko dlatego że mam taka mądrą siostrę i nagada i wytłumaczy jak potrzeba :lol: :lol: :lol:
To moja Wyrocznia :silly:

13 lata 6 miesiąc temu #214519 przez mesy
Insomnia ja też chcę taką siostrę :lol: :lol: :lol: podziel się coooooooo :lol: :lol: :lol:
Kurde a ja mam brata haha i jeszcze ze mną gadać nie chce :silly: :silly: ma jakąś nową dziewczynę i za cholerę się nie da z niego wyciągnąć kto to :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 6 miesiąc temu #214522 przez Insomnia
Mesy mogę ewentualnie wypożyczyć na trochę :lol: Tylko się nie przyzwyczajaj dobra?

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #214523 przez mesy
Dobra Insomnia to będzie taka nasza tajemnica :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ej a co jak się przyzwyczaję ? hehe oddam Ci brata najwyżej :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 6 miesiąc temu #214527 przez Insomnia
Ale starszego?

13 lata 6 miesiąc temu #214528 przez mesy
Hm... no co ty on ma 22 lata :lol: :lol: :lol: ale poradzisz sobie z nim hahah
13 lata 6 miesiąc temu #214530 przez chłopek
ja się muszę na wizytę umówić do gin , ciekawe jak długo każe mi czekać,
gorla nadal cie brzuch boli? bo mnie tak pobolewa jak na @