BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 7 miesiąc temu #214403 przez Mirella
uprzejmie przypominam że na wrześniówkach były cztery staraczki, także nie marudzić tylko testować :lol:
Temat został zablokowany.
13 lata 7 miesiąc temu #214404 przez chłopek
czekamy na agnesskę ona jutro testuje i się okaże
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #214434 przez mesy
Cześć dziewczyny ;)
Agnesssa czekam na wynik ! :lol: :lol:

Insomnia
głowa do góry - następny cykl będzie twój ! :lol: :lol:

chłopek
daj znać co Ci dzisiaj wyszło na tym teście ;) ale to pewnie tylko będzie potwierdzenie :lol: :lol:

Mirella takie coś zdarza się raz na jakiś czas ale fajnie by było jak by tu ze staraczek tak 4 strzeliły :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 6 miesiąc temu #214439 przez agnesssa
Hej dziewczyny, no więc oczywiście I krecha wyszła :dry: @ ciągle nie przyszła. Wolałabym, żeby już się wyjaśniło, już jestem zdołowana, a to czekanie mnie zaczyna wqrzać :angry:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 6 miesiąc temu #214440 przez mesy
agnesssa kurcze :( :( ale nie ma @ to jeszcze nie wszystko przesądzone ;) ściskam Cię mocnooo :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: i sie nie wqrzaj tyle :silly: :silly: :silly:
13 lata 6 miesiąc temu #214443 przez agnesssa
Ej a jak to jest ze śluzem przed @ jest jakiś czy w ogóle nie ma :unsure: W zasadzie powinnam już dostać @ bo jak byłam u gina 3 października to już byłam dawno po owulacji :dry:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #214445 przez mesy
agnesssa na moje oko z suwaczka to masz że masz 2 tygodnie do owulacji to powinnaś dostać @ dziś bo ja mam tak zawsze ze jak po owulacji miną 2 tyg to przychodzi franca :silly: :silly: ale na to nie ma reguły :dry: :dry: :dry: dostań już ten @ i następny cykl jest nasz :lol: :lol: :lol: :lol: a ze śluzem różnie niby powinno być sucho - niby ale ja ostatnio miałam taki biały lepki a nie raz się zdarzało że miałam sucho więc ja się już w tym gubię :silly: :silly: :silly:
13 lata 6 miesiąc temu #214449 przez gorla
bidolku czytałam tego posta, ale nie zdązyłam odpisac, a potem to już full stron było. NOOO mówiam 2 tyg. temu, ze jak sie nie uda to odkładam staranka, ale juz zafasolkowana byłam jak to mówiłam :laugh:

Insomniaściskam mocno, następny cykl będzie twój

Agnessa póki nie ma @ nic nie przesądzone

Mirella ciężko będzie pobic wrześniowki :laugh: :laugh:

mesy ja też nie wiedziałam kiedy owulka, bo krechy ciągle były na owuteście, sprawdz za kilka dni i jak znów bedą II krechy to może może :blink:
13 lata 6 miesiąc temu #214452 przez Lacrijka
chłopek - dawaj, dawaj.. Nie ma to tamto :P :P :P :P :P :P :P

A ja dzis ide do gina na posiew kontrolny :( :( :( Czuje ze nie jest dobrze.. I znów dostane antybiotyk.. No nic.. Zycie :dry: :dry: :dry: No ale kciuki potrzymac mozecie :P :P :P

Boziu jak u nas dzis pizga, ze 5 stopieni moze jest albo i nawet nie.. Mgła taka, ze jak sie obudziłam i zerknęłam za okno to myślałam ze tak naśniegowało :cheer: :cheer: :cheer: Kuwa, prania mam stos, krokiety musze doklejac bo mi farszu zostało a nie kciało mi sie wczoraj juz smażyc nalesników.. Fuck !! nie cierpie tak cierpiec :laugh: :laugh: :laugh:

Agnessa - cos Cie te testy w Qnia robia ;) ;) ;)
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #214453 przez mesy
gorla cześć ;) ;) :kiss:
Sprawdzę dziś bo jestem już drugi dzień po owu i dziś już kreska nie powinna wyjść poza tym cyki mnie zaczęły boleć wczoraj popołudniu więc na pewno jestem po owulacji bo zawsze tak mam :silly:
A ty jak tam ? pojawiły się jakieś objawy ? :woohoo:
Ja mam kurde przeczucie że nici w tym cyklu :silly: :silly: trochę się w nim pogubiłam haha

Lacrijka
to trzymam kciuki w takim razie ;) ;) ;) u mnie też cholerka zimno rano 2 stopnie - mój mówił że skrobał auto haha zimaaaaaa idzie :silly: :silly: :silly:
13 lata 6 miesiąc temu #214455 przez gorla
Lacruś kcikasy są, oby dobrze było. A u mnie tez pizdzi jak na Uralu, do tego deszcz wali.

mesy objawów żadnych prawie, jedyny objaw jak sie pojawił w zwiazku z ciążą, to wystapoł u małża :laugh: wracamy do domu a tam objad- talarki, sałatka i kurczak duszony. No w szoku byłam jak nic :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
13 lata 6 miesiąc temu #214456 przez mesy
gorla i prawidłowo niech dba o Ciebie i bąbla :lol: :lol: :lol:
Hehe szkoda że oni nie są cały czas tacy co nieee :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #214465 przez Lacrijka
Mój maz dba o mnie i o Macka cały czas, wiec nie wiem co to bedzie jak juz jakims cudem uda nam sie zajsc w ciaze.. Armagedon pewnie, a ja nie lubie strasznie tego..Teksty typu "Kochanie moze herbatki, Kochanie moze cos Ci zrobic" tak na mnie źle działaja ze masakra :laugh: :laugh: :laugh: Dostaje piany na pysk i po wszystkiemu !!!no nic, moze zataje ciaze do porodu hahaha

Wiecie jaki mam przed domem meksyk ??? Od wczoraj wzielismy sie za rownanie terenu po tych drzewkach które musielismy wykarczowac i nawożą nam ziemie bo tu same piaski.. Makabra !!! Az mi sie nie chce przez okno patrzec..
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #214468 przez mesy
Lacrijka wiem o czym mówisz haha mój mi też na siłe chce ''dogodzić '' :silly: :silly: :silly: :silly:

Ja też mam maras przed blokiem bo chodniki mi robią :dry: :dry: pełno robotników i co wychodzę z klatki to z bojową miną haha co by mnie nie zaczepiali :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a kurde robią to już 3 tydzień :dry: :dry: :dry: :dry:

Ciekawe gdzie chłopek :woohoo: :woohoo: pewnie szaleje ze szczęścia i popija szampana picolo :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #214481 przez chłopek
hej hej jestem testa nie robiłam bo nie kupiłam mąż pojechał na zakupy to kupi :)
na mnie dzisiaj śniadanko czekało tosty z serem :)
u mie śnieg sypie :( zimno i wogóle z domu sie nie chce wychodzic
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka