BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 6 miesiąc temu #218062 przez mesy
Jak tam Insomnia ;) @ się od Ciebie odczepił ? :lol: :lol:
Temat został zablokowany.
13 lata 6 miesiąc temu #218063 przez eash
dzieki. po mamusi. buahahahaha :lol: a tak na serio - podobna raczej do meza, chociaz ostatnio wydaje sie taka bardziej... pomieszana. ma bombową grzywkę po Adamie i jego ząbki a'la Chip i Dale :laugh: ale brodę i usta - jakby bardziej po mnie, a nos - chyba po sąsiedzie, buah :lol:

joweq, ja biorę femibion 1, to ma tyle kwasu foliowego, że folika już nie trzeba (uwaga mojego gina) no i całą górę innych witaminek. w pierwszej ciąży brałam prenatal (wychodzi dużo taniej), ale miałam po tym... zaparcia :blush: a przed ciążą - folik, który odstawiłam, jak zaczęłam łykać ten prenatal.
13 lata 6 miesiąc temu #218065 przez Insomnia
Hej Mesy :) @ się odczepiła ale M. się przyczepił :blink: :blink:
Taki sajgon miałam w pracy że padłam po powrocie... Nawet zapalic nie miałam siły :ohmy: :ohmy:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 6 miesiąc temu #218066 przez madziaska
Ja rowniez polecam Femibion 1, a zafasolkowanym Femibion 2 (po 13 tyg), wyniki do tej pory mam dobre ;) Sa drogie, ale warto. Mozna znalezc duzo tansze na allegro... :)
13 lata 6 miesiąc temu #218067 przez mesy
Insomnia mój też ostatnio do mnie kiedy my się ten teges haha a ja mu że jak on się nie upomina to wykorzystuję sytuację :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kurde a ja coś czuję że ten @ będzie makabron... ;/ mam dostać za tydzień a już mnie jajka bolą i krzyż :dry: :dry: :dry: :dry: normalnie żyć nie umierać :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja też biorę Femibion natal calssic :) madziaska ma rację lepiej zainwestować ponieważ jest tam więcej witamin :)
13 lata 6 miesiąc temu #218069 przez Insomnia
Ja łykam folik... jak mi sie przypomni, bo zdarza się że zapominam i biorę o różnych porach
Mesy to Ci współczuję, a w weekend tańcujesz tak?

13 lata 6 miesiąc temu #218070 przez eash
podobno femibion jest najlepszy na rynku wśród witaminek dla staraczek/zafasolkowanych, chociaz ostatnio sie nad tym zastanawiam, bo w pierwszej ciazy, nie liczac paru tyg. na poczatku, wygladalam i czulam sie swietnie, a teraz ciagle jestem blada, senna, zmeczona, opryszczona, z przetluszczonymi wlosami... i tak sie zastanawiam, czy ta ciąża jest po prostu inna, czy może witaminy mam do kitu, bo niespecjalnie czuje ich działanie na mój organizm... ale femibion ma na pewno jedna przewage nad prenatalem - moja kupa nie wygląda jak czarny węgiel kamienny i załatwiam się normalnie, średnio raz na dzień ;) przy prenatalu rodziłam głazy narzutowe raz w tygodniu, heh...
13 lata 6 miesiąc temu #218071 przez mesy
Insomnia oczywiście że tak :lol: ale jakoś nie mam weny iść ;) no zobaczymy :lol: jeszcze muszę jechać po prezenta haha miałam zamawiać na allegro ale jakoś tak to zeszło że w końcu nie zamówiłam :lol: :lol: :lol:
13 lata 6 miesiąc temu #218073 przez Insomnia
A zdecydowałaś juz co kupisz? Bo zastanawiałaś się nad patelnią i narzuta o ile mnie memory nie zwodzi?

13 lata 6 miesiąc temu #218074 przez mesy
Insomnia mam w planie narzutę widziałam że są w JYSK-u :silly: :silly: ale jak nie będzie to w najgorszym wypadku kupie patelnie i gara :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 6 miesiąc temu #218075 przez eash
przyrzekam, ze to juz ostatnie foty dzisiaj :) ocencie same, czy podobna do mamusi:
Załączniki:
13 lata 6 miesiąc temu #218076 przez eash
a tu mamusia:
Załączniki:
13 lata 6 miesiąc temu #218077 przez chłopek
witam z rana
eash Hnulka śliczności.
Ja w pierwszej ciązy brałam falvit mama,i teraz tez tak pewnie bedzie :)
13 lata 6 miesiąc temu #218078 przez mesy
eash na moje oko to Hanulka pomieszaniec ;) ;) ;) ;)
13 lata 6 miesiąc temu #218079 przez eash
a rozmawiacie o prezencie na wesele? u nas przyjęło się, że pieniądze w kopercie... ale gdyby ode mnie to zależało, to wolałabym dać (lub dostać) jakiś prezent, forsa jest jakaś taka... na odwal :dry:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia