BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #218127 przez Lacrijka
To dawaj mi tego brata..pamietam ze ostatnio nim handlowałas hahaha Oddam za niego pajaka z sufitu (straszny jest) i kota spod łóżka (nie myslic z Mackiem :laugh: :laugh: :laugh: )

Coś mi sie juz sciaga a le z tym wiejskim netem to mi sie to sciagnie na Wielkanoc :angry: :angry: :angry:
Temat został zablokowany.
13 lata 6 miesiąc temu #218132 przez mesy
Lacrijka nie chce pająka haha a kota rasza zje to co mi o nim :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ej a siostrę albo kuzynkę masz ? bo wiesz jak wymiana to wolałabym za płeć żeńska haha
13 lata 6 miesiąc temu #218135 przez Lacrijka
Brata mam, ale całkiem całkiem :P :P :P No i jego córke potocznie moja bratanice.. gimnazjalistka, jeszcze nie pyskuje i w miare normalna jest hahaha
13 lata 6 miesiąc temu #218137 przez mesy
Dobra dawaj bratanicę :lol: :lol: :lol: :lol: lepszy rydz niż niż hahah :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 6 miesiąc temu #218139 przez Insomnia
Mesy bierz i nie wydziwiaj :lol: wiesz jak trudno teraz o normalną gimnazjalistkę?? :lol: :lol:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #218141 przez gorla
Witam ;)

Lacra słaby net? uroki życia na wsi. Wez tam podłącz Mackowi antene do ogona, polata moze znajdzie lepszejszego zasiega :P :P a sterowniki to ja zawsze z neta ściagam i działa

Kto wie co z Magdą M?????????????????????????????

chłopek masz kawał chłopa w domu :laugh: mój tez chucherko, ale ja lubie miec wszystko pod kontrolą w razie co go palnę, a takeigo chłopa to wiesz, głupio by wyglądało jakbym lała

wrzucam fote wczorajszą

nooo i wcale mnie nie uspokoiła wizyta bo sie nerwuje, ze taki mały ten pęcherzyk, już miałam 5 teorii zanim do chaty dojechałam :silly: :silly: dobzre za tydzień idę
Załączniki:
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #218142 przez agnesssa
Insomnia napisał:

Gosiak wieeelkie gratki :woohoo: :woohoo: :woohoo:
Agnesssa Bidol jakie macie długie cykle bo mi się zapomniało :blink:
Bo z Agnesssą ide łeb w łeb z kilkudniowym przesunięciem a Bidolku Ty jak?

Insomnia ja miałam 29 dniowe, a teraz mi się poprzesuwało, ostatni był 34, a teraz 30 dni więc już sama nie wiem :huh:

Gorla no i super, taka maleńka fasolka :lol: Ile bym dała, żeby też już mieć takie zdjęcie :silly:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 6 miesiąc temu #218144 przez mesy
gorla ale ta fasolinda maleńka ;) ;) ;) ;) ;)
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #218146 przez gorla
noo właśnie młoda , nie wiem co jest grane, mam nadzieje, ze przesadzam, jak to możliwe żeby mi test taką wczesną ciąże wykrył cooo ???? ale tydzień temu nie było nic, a teraz jest taka, to już jakiś postęp. Na nfz ta pójdę to zobacze ile urośnie przez tydzień
13 lata 6 miesiąc temu #218149 przez chłopek
gorla fasolka jest i widac wiec sie nie stresuj, ja jeszcze 2 tydznie i bede moja fasolke widziec
13 lata 6 miesiąc temu #218151 przez Insomnia
No co wy :lol: :lol: nie umiecie zdjęć interpretować?? Toż to BYK jest :lol: :lol:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 6 miesiąc temu #218160 przez mesy
gorla będzie dobrze w końcu to początki ;) ;) dla mnie maleńka bo ja zawsze ja widziałam to takie 5-6 tygodniowe ;) ;) ;)
13 lata 6 miesiąc temu #218161 przez Lacrijka
Się udało..ide drukowac :) :) :)

Gorla, fasolinka piękna podobna do sąsiada ale jest :P :P :P :P
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #218162 przez chłopek
gorla moja fasolka tez pewnie taka mała jest, albo jej nie widać bo jak z Ksawciem byłam t w 6 tygodniu nie było nic widać a w 7 juz była duza fasolka
13 lata 6 miesiąc temu #218164 przez bidol
eash napisał:

przyrzekam, ze to juz ostatnie foty dzisiaj :) ocencie same, czy podobna do mamusi:

moim zdaniam toćka w toćkę

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka