BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 6 miesiąc temu #218081 przez mesy
eash no moja znajoma też chciała kopertę a z racji tego że to moja znajoma to jej powiedziałam że dostanie prezenta bo kasę przetrąbi i zapomni a jak dostanie coś to będzie wiedziała i pamiętała że to od nas ;) ;) ;) ;) ;)
Temat został zablokowany.
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #218082 przez Insomnia
No i bardzo dobrze :lol: :lol:
Eash dziękuje Ci że mnie tak uświadomiłaś :) to femibion moge sobie spokojnie łykać? Bo zakupiłam jeszcze jakieś witaminy bo fatalnie wyglądam i się tak tez czuję. Ja zdjęć nigdy nie mam dość :laugh: A Hanulka podobna do Ciebie ale jej tatusia nie widziałam to nie mogę jednoznacznie stwierdzić :silly: :silly:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 6 miesiąc temu #218085 przez eash
tatusia Hanki może wam jutro dodam, ale w sumie to on żadnych niemal zdjęć z dzieciństwa nie ma, najwcześniejsze to takie gdzieś z 1-2 klasy (w jego czasach jeszcze aparatów fotograficznych nie było, buahahaha :lol: )

no, po femibionie nie mam jelit pełnych kamieni, fakt ;)

no właśnie ja też uważam, że prezent pamięta się długo, a forsa ląduje w jednym worku i potem nie wiadomo, kto dał 50, kto 500 i jakoś tak bezpłciowo to wychodzi... np. jak dostałam na I komunie od chrzestnej magnetofon typu "jamnik" to do dzisiaj pamiętam każdy szczegół jego wyglądu i że był od ciotki Tereski, podobnie jak słownik i "Anie z Zielonego Wzgórza" od cioci Marii, a złoty łańcuszek od chrzestnego... no i kalkulator - wtedy to był szał! - od brata mojej mamy :laugh: a kto ile mi dał w kopercie, to już po tygodniu nie wiedziałam i nawet tych gości z imprezy nie pamiętam.
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #218089 przez chłopek
Ksawuś
Załączniki:
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #218093 przez agnesssa
Hej Hej :woohoo: Czy ktoś wie co u MagdyM :unsure:

Eash Hanulka przesłodka, tylko całować :kiss: :kiss: :kiss:

Insomnia a ja ciągle mam @ i to jest już piąty dzień i w cale nie wygląda jak by się kończyło :dry:

Mesy szkoda, że nie zamówiłaś, bo tą co pokazywałaś to wyglądała super :silly: obyś tylko zdążyła :lol:

Gorla ja chce fotencje :ohmy:

Chłopek Ksawcio super :blink:

A ja łykam taki zestaw witamin z finclubu, nawet nie wiem jak się nazywają, ale to są naturalne witaminy. Jest cały zestaw witamin z grupy B i do tego kwas foliowy :woohoo:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 6 miesiąc temu #218095 przez mesy
agnesssa no jakoś tak mi się zapomniało hehe zresztą ja mam czas na wszystko a potem dupaaaa :lol: :lol: :lol:

chłopek Ksawcio piękny hehe a jaki umorusany z jabłka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 6 miesiąc temu #218096 przez eash
ale fajniutki, radosny taki :) a to tatuś go na rękach trzyma? bo wydają się podobni do siebie. nie licząc tego, że Ksawuś jeszcze kruszyna, a tatuś - chłop jak dąb ;) swoją drogą - zawsze chciałam mieć takiego postawnego męża, a trafiło mi się chuchro niewiele większe od twojego Ksawcia, mimo że prawie 40 lat od niego starsze, buah :lol: tylko mam nadzieje, ze sie chlopek nie obrazisz, ze tak tu jade z komplementami dla tego twojego mężula :blink:
13 lata 6 miesiąc temu #218097 przez joweg
chlopek- Ksawcia tylko schrupac ehhehe :) taki z niego slodziak :)
no i dzien dobry :) coraz blizej do weekendu :)
13 lata 6 miesiąc temu #218099 przez chłopek
eash tak to z tatusiem zdjęcie ma :)
ja przy męzu jak Ksawuś :P nie obraże sie może mi męża nie poderwiesz :)
13 lata 6 miesiąc temu #218107 przez mesy
Właśnie słucham radia i wiecie co wymyślili u mnie w mieście dla kobiet rodzących ? haha no masakra- gaz rozweselający :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 6 miesiąc temu #218110 przez Insomnia
Gosiak wieeelkie gratki :woohoo: :woohoo: :woohoo:
Agnesssa Bidol jakie macie długie cykle bo mi się zapomniało :blink:
Bo z Agnesssą ide łeb w łeb z kilkudniowym przesunięciem a Bidolku Ty jak?

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #218113 przez chłopek
mesy już gdzieś coś takiego słyszałam.
nie bedziesz czuć bóli i się cały poród bedziesz chichrać

eash a ja zawsze chciałam mieć wysokiego męża a o takim byku to nie myślałam :P no i że jeszcze będzie młodszy :)
13 lata 6 miesiąc temu #218122 przez Lacrijka
Kryśki - Maryśki sprawe mam :) :) :)

Czy uda mi sie zainstalowac drukarke jezeli nie mam do niej sterów na płycie tylko wygrzebie zaraz z neta ???? Musze wydrukowac sterte papierów a eMon mój zabral laptopa z ktorym drukara gra..Kuźwa, łeb mu urwe :angry: :angry: :angry:
13 lata 6 miesiąc temu #218124 przez chłopek
lacrijka powinno działać, ja całe oprogr sciagalam z neta i działał drukarka
13 lata 6 miesiąc temu #218125 przez mesy
Lacrijka ja nie wiem ja mam tak że jak coś podłączę do kompa to mi się samo szuka i działa ;) ;) ;) brat mi tak zrobił bo nie chciał żebym do niego z każdą pierdołą dzwoniła ;) ;) ;)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia