BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 6 miesiąc temu #221961 przez chłopek
no gorla dzieki :)
Temat został zablokowany.
13 lata 6 miesiąc temu #221966 przez Insomnia
Witam się z Wami :)
Chłopek współczuję i przytulam mocno :kiss:
Eash super że Hania zdrowa :) Z tymi meblami to zaszalałaś :lol: Ale pokażesz zdjęcia? :silly:
Mesy jak po weselu?

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 6 miesiąc temu #221968 przez chłopek
włąsnie mesy jak po weselu wyszalałaś się? :)
13 lata 6 miesiąc temu #221969 przez mesy
Insomnia chłopek po weselu fajnie hehe o dziwo ;) tak się wyszalałam że dziś chodzić nie mogę haha coś mi w kolanie strzykło i makabra :silly: :silly: mam nadzieję że mi to przejdzie hehe

chłopek a ty się nie smutaj :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 6 miesiąc temu #221970 przez gorla
mesy dawaj jakąś fotę :laugh: :laugh: chce zobaczyć kreację !!!!!
13 lata 6 miesiąc temu #221972 przez mesy
gorla nieeeeee :lol: :lol: :lol: mam taki brzuch że aż mi wstyd było buhahaha mój mi powiedział że mnie od dziś pilnuje z ćwiczeniami :silly: ale ma racje ledwo się w kieckę zmieściłam haha a cycki to myślałam że mi wypłyną hahaha
13 lata 6 miesiąc temu #221973 przez eash
chlopek, przykro mi.
13 lata 6 miesiąc temu #221974 przez Insomnia
Mesy przecież Ty to szczypiorek jesteś więc nie rozumiem jaki brzuch??

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 6 miesiąc temu #221975 przez eash
mesy, fote dawaj. grubsza ode mnie na 100% nie jestes :( zdjecia mebli chcecie? wysle, jak dojada, ale to nic nadzwyczajnego. taka niby mebloscianka do saloniku, plus pare pojedynczych do Hanki pokoju (czesc juz mamy). zaraz w necie tego poszukam, to wam pokaze...
13 lata 6 miesiąc temu #221976 przez mesy
Insomnia może dwa miesiące tamu tak hahah nie no ale brzuch mam :silly: nie wrzucę tu na foruma zdjęcia nie namówicie mnie :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #221977 przez chłopek
dzieki dziewcznyny, ja to jakoś sie trzymam. jeszcze mi dzisiaj siostry tesciowa powiedziala ze jak w ciazy jestem to nie mogę iść do trumny sie z dziadkiem pożegnać , ale ja raczej nie będę szła wolę go zapamiętać takiego jaki był
mesy wrzuć na chwilę zdjęcie
13 lata 6 miesiąc temu #221984 przez eash
chlopek mi podobnie mowili jak w ciazy bylam i siostra mojej babci zmarla... ale wiesz, ja nigdy nie zegnam sie poprzez podchodzenie do trumny, wlasnie dlatego, ze chce tych ludzi zapamietac zywych - nie martwych. tak jest lepiej, przynajmniej dla mnie. moj maz swoja mame pamieta wciąż głownie umierajaca, bo przez caly miesiac jaki spedzila w szpitalu przed smiercia, byl przy niej non stop, sam sie nia opiekowal... a minelo juz prawie 6 lat.
13 lata 6 miesiąc temu #221986 przez eash
do saloniku zamówiłam komplet margrit brw.com.pl/pl/produkt/14835/8 i stolik brw.com.pl/pl/produkt/14096-stolik+okoli...%B3j+dzienny/v/15233 , kanape mamy stara, planuje tylko obicie zmienic.

do Hanki pokoju wybralam takie tanie mebelki: brw.com.pl/pl/kolekcja/8-Pok%C3%B3j+dzienny/46-Pop , oczywiscie nie wszystkie, tylko pare z nich i w kolorze buk (te jasniejsze). lozeczko ma narazie takie dino.sklep.pl/nowy/drewex-Lozeczko-maly-...e2bfa887f8a5f08508a0 i chyba drugie bliźniacze dokupimy maluszkowi. dodatkowo mam jeszcze jakąś małą rozkładaną sofę, któa tam wstawie.
13 lata 6 miesiąc temu #221992 przez chłopek
eash meble fajne, ja dopiero bede kupowac jak swoj dom bede miec bo tu juz były meble a zreszta nie wiadomo jak długo bedziemy tu siedzieć,
13 lata 6 miesiąc temu #222000 przez agnesssa
Chołpek Przytulam mocno :kiss: :kiss: :kiss: Nie smuć sie :kiss: :kiss: :kiss:
Mesy to chociaż zdjęcie kiecy wrzuć :silly:
Eash mebelki fajne, ale i tak najlepiej podoba mi się łóżeczko :blink:

A ja robie postępy wczoraj sama zainicjowałam przytulanko i było 1000 razy lepiej :woohoo: Tylko martwi mnie to, że @ się już dawno skończyła, a ja po każdym zbliżeniu mam plamienia, i to takie dziwne, tak jakby różowy śluz i czasami czerwone (krwawe) małe skrzepy do tego :ohmy: Nie wiem o co może chodzić, bo nigdy wcześniej tak nie miałam :huh:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka