BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 6 miesiąc temu #222318 przez joweg
mesy- ja zawsze tradzik dostaje przed a terza jakos dziwnie wyladnialam ehhee ja juz nie moge sie doczekac :D chce dostac i do klinki heja :P
Temat został zablokowany.
13 lata 6 miesiąc temu #222329 przez mesy
gosiak to nie zle :lol: dobrze by bylo jak by nie przyszla :silly: :silly: a jakies bolaczki masz :> :silly: :silly: :silly: :laugh:

joweg mi znajoma tak z du... zaczela opowiadac w sobote ze ma znajomych co sie staraja 11 lat o dziecko :dry: miala juz 4 invitro ale zadne nie zalapalo :angry: :angry: :angry: no ale za ciebie trzymam mocno kciuki ;) ;) ;) ;) :)
13 lata 6 miesiąc temu #222338 przez joweg
mesy- wiem wiem to duze ryzyko i wielki koszt, ale wszytskie pieniadze sa warte takieog szczecia w sumie daja mi 90% na powodzenie bo moje badnaia sa swietne i jestem mloda tylko to mnie pociesza w sumie :) musi sie udac niema innego wyjscia
13 lata 6 miesiąc temu #222341 przez gosiak
mesy cyce mnie bolą i w brzuchu małpowo, także kwestia czasu, być może owu była późno bo cycki mnie później niż zawsze zaczęły boleć więc może stąd ten mały poślizg :blink:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 6 miesiąc temu #222344 przez joweg
gosiak-mnie tez cycy juz bola :) tylko migreny niema a to naprawde dziwne :)
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #222355 przez mesy
gosiak mnie to cyce bola juz od 2 tyg :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: a brzuch to w sumie nie wiem :dry: :dry: niby boli ale bardziej miesnie w podbruszu :dry: :dry: :dry: :dry: ej czekaj na mnie hahaha ja w srode mam dostac :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 6 miesiąc temu #222357 przez joweg
mesy ja tez :) sroda czwartek tak mi lekarz powiedzil :)
13 lata 6 miesiąc temu #222364 przez eash
joweq u ciebie szanse sa duze nie tylko ze wzgledu na wiek i ogolny stan zdrowia dobry, ale tez ze wzgledu na to, ze z twoim ukladem rozrodczym wszystko jest ok, a problem tkwi po stronie meza. mi sie wydaje, ze in vitro wielokrotnie nie wychodzi przede wszystkim kobietom, ktore same maja jakies prolemy ze swoim ukladem rozrodczym, w tym i z donoszeniem ciazy. a moze sie myle?
13 lata 6 miesiąc temu #222373 przez joweg
eash- tez tak mi sie wydaje , zalezy tez od zarodkow ale mam nadzeije ze beda dobre i sie pieknie beda dzielic:) u mnie jak nahbardziej ok , ale i tak sie boje bo zawsze cos moze nie wyjsc przeciez kazdemu moze sie zdarzyc...

....ale jestem dobrej mysli i sie ciesze ze mam Was dziewczyy :) wilekie dzieki dla Was wszytskich jestescie dla mnie duzym wsparciem :)
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #222384 przez mesy
joweg bedzie dobrze - musi byc ! ;) ;) ;) ;)

agnesssa wiem ze tu jestes :lol: :lol: co sie nie odzywasz cooooo :silly: :silly: :silly:

A Lacra to w ogole dostala ten @ czy nie ;>
13 lata 6 miesiąc temu #222391 przez gorla
joweg wiem , ze ci się uda, :laugh: :laugh: pisałam ci o tych moich znajomych, też maja in vitro z tym, ze oboje są przed 40stką, ona ma endometriozę, a u niego lekaż znalał jeden żywy plemnik nadający się do zapłodnienia

eash ja kupuje Oliwii buty w CCC są fajne i niedrogie

idę smażyć racuchy z jabłkami :) grochówka mi coś nie podchodzi :silly:
13 lata 6 miesiąc temu #222392 przez Mirella
Gosiak mnie tak namawiałaś to teraz sama testa strzelaj :lol: :lol: :lol:
13 lata 6 miesiąc temu #222394 przez agnesssa
Mesy jestem, ale pracuje ciężko, jakaś masakra dzisiaj :ohmy:

Gosiak rób testa, nie bądź taka

Joweg będzie dobrze, ja trzymam za Ciebie kciuki :ohmy:

Gorla ale mi smaka zrobiłaś :lol:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 6 miesiąc temu #222396 przez mesy
gorla ja Cie udusze :lol: :lol: :lol: non stop tylko smaki na cos robisz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 6 miesiąc temu #222401 przez gorla
:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: coooo??? obiadu nie jadłam to wymyślam, ale podzielę sie ;) skierwczą juz na patelni
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia