BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 6 miesiąc temu #220936 przez ilona
Grasz w literaki na wp? kiedy się umawiamy na sparing :laugh:
Temat został zablokowany.
13 lata 6 miesiąc temu #220940 przez joweg
jestem , bylam u mojej kochanej szwagierki :)
13 lata 6 miesiąc temu #220947 przez chłopek
joweg i jak wizyta
13 lata 6 miesiąc temu #220949 przez Lacrijka
ilona napisał:

Grasz w literaki na wp? kiedy się umawiamy na sparing :laugh:

Ja gieram na kurniku ..Nie masz szans Maleńka..Gosiaka juz pokonalam :silly: :silly: :silly:
13 lata 6 miesiąc temu #220962 przez joweg
jak zwykle wkurzala mnie :) i moj szwagier bezczelnie ze mam gadac po niemiecku bo ona nic nie rozumie :) to mu powiedzialam ze trza bylo se wziasc dziewczyne z polski to by nie bylo problemu :)
13 lata 6 miesiąc temu #220972 przez bidol
no jestem dziewczyny
piąte przez dziesiąte poczytałam co się działo i już mogę się udzielać :)
widzę że jakieś kompleksy się odezwały - agnesssa to Ty się żalisz na fałdki - nie martw się ja też mam :laugh: - typowa gruszka ze mnie góra nawet 38 - ale dół 40 i obawiam się że zaczyna się robić 42, a za wysoka to ja nie jestem ;)

chłopek - zdrówka dla dziadka życzę

lacra - Ty nasz specu, powiedz jak to jest z tą prolaktyną i TSH
zrobiłam dziś badania i są w normia, ale wspominałaś kiedyś że norma dla starających się o dzidze jest troche inna :unsure:
wrzuce moje wyniki
Załączniki:
13 lata 6 miesiąc temu #220995 przez ilona
Na kurniku tez grywam :blink:

a tak wrzuta to na zachętę chyba... B) :laugh:
13 lata 6 miesiąc temu #220997 przez gorla
chłopek zdrówka dla dziadka , trzymaj sie

joweg wytargać małpę za kudły, a ona jakiej narodowości??

agnessa nie pitol tu o kompleksach, ja się znowu całe zycie martwie, ze chudam jak szkielt i na gówniarę wyglądam :angry: :angry: :angry: jak rodziłam to pielegniay myślały że mam 16 lat :angry: :angry: a miałam 25, gapiły sie na mnie jak na jakiś okaz w muzeum, ze taka gówniara i ma dziecko :laugh: :laugh: wkurwiało mie to dopiero na wychodnym sie dowiedziałm o tym

co wy se prezenty rozdajecie, a dla mnie???!!!!!!!!!

bidol mało kto ma idealne wyniki, takie dla "starajacych się" moje odbiegają od normy. A prolaktyna mi w normie wychodziła, mimo ze mam prolaktynemie, dopiero stwierdzili to po badaniu MTC po podaniu tabletki
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #220998 przez Lacrijka
BiBolku - Prolaktyna ładna, im nizsza tym lepiej ..TSH - tez nienajgorzej, choc niby zaleca sie miedzy 1a2.. Ale ile lekarzy tyle zdan..Mowi sie ze kobieta w wieku pomiedzy 20 o 35 czyli w okresie rozrodczym powinna miec TSH do 2, ale Twoja jest raczej ok.. Zrób sobie przy najblizszych badaniach ft4, to wiecej Ci powie o stanie tarczycy.

Ja mialam 4,4 pozniej 3,3 a teraz zbiłam do 1,8 i endokrynolozka mowi mi ze jest cudnie..Przeciwciał tez nie mam, ft3i ft4 w normie..
13 lata 6 miesiąc temu #221017 przez Mirella
ja grywam i tu i tu, Lacrijka chyba nie masz lacri na kurniku, bo cosik nędzny rank na tym nicku jest :lol:
13 lata 6 miesiąc temu #221031 przez Lacrijka
Mirella napisał:

ja grywam i tu i tu, Lacrijka chyba nie masz lacri na kurniku, bo cosik nędzny rank na tym nicku jest :lol:

Teraz mam "maciejkot" :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: bo do lacri nie pamietałam hasla.. Dawno nie gralam, z tym tutejszym netem nie ma szans. A zagieralabym ja, oj !
13 lata 6 miesiąc temu #221033 przez Mirella
Już Cię widzę :lol:
13 lata 6 miesiąc temu #221036 przez gosiak
witam wieczorkiem :blink:
Lacra mąż żyje po tym kuraku? :woohoo:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 6 miesiąc temu #221038 przez joweg
gorla- niemka , zdzira jedna , nie nawidze szamty mowie Wam , nigdy nikogo chyba tak nie nawidzialam , no moze poza tesciowa ehhe :P
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #221041 przez Lacrijka
osz Ty..szkoda ze mam neta ujowego bo bysmy pyknęly partyjke :laugh: :laugh: :laugh:

Gosiaczku - pewnie ze zyje, on lubi taki meksyk.. Jak dalam ryz to nie było takiego ognia :) :) :)

Kupilas mi jajo ??? :( :( :(
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka