BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 6 miesiąc temu #220821 przez mesy
Lacrijka ale żeś wykombinowała :lol: :lol: :lol:
A ja myślę że to Maciek Ci zjadł żele :silly: :silly: :silly: jak będzie się załatwiał to se zobacz haha bo może dostanie zatwardzenia od tego :lol: :lol: :lol:
Temat został zablokowany.
13 lata 6 miesiąc temu #220822 przez agnesssa
Lacrijka meksykańskie słynie z tego, że pierne :lol: :lol: :lol:

A ja jeszcze w pracy siedzę i mi kiszki marsza grają, bo przez to, że zaspałam to nawet jedzenia nie wzięłam ze sobą, od wczoraj mi dwa tosty zostały to zjadłam o 12 :huh:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 6 miesiąc temu #220823 przez Lacrijka
agnesssa napisał:

Lacrijka meksykańskie słynie z tego, że pierne :lol: :lol: :lol:

A ja jeszcze w pracy siedzę i mi kiszki marsza grają, bo przez to, że zaspałam to nawet jedzenia nie wzięłam ze sobą, od wczoraj mi dwa tosty zostały to zjadłam o 12 :huh:

I tak sie własnie tyje .. Cały dzien sie nie je a na wieczór rzut na lodówke.. Ja miałam tak samo jak pracowałam poza domem, myslałam ze jak nie bede jadła cały dzien to schudne. Nic bardziej mylnego.
13 lata 6 miesiąc temu #220826 przez agnesssa
No dokładnie Lacrijka kumpela mi podrzuciła temat jakiejś diety, że się 5 posiłków dziennie zjada, ale nie wiem za dużo o tej diecie, nawet nie wiem jak się fachowo nazywa :huh: A może właśnie taka bym zastosowała

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #220829 przez chłopek
lacria a nick taki bo mój mąż do synka mówi Chłopek. bo u nas urodziły sie dzieciaczki prawie w tym samym czasie i jest Baba ( córka brata) Lala ( córka siostry) no i Chłopek:P
no z dzidkiem nie wiadomo, lekarz tylko mojego tate i babcie wpuszcza,
13 lata 6 miesiąc temu #220833 przez Lacrijka
Ja przed ślubem, jechałam na Dukanie przez miesiac, ale wyniki krwi mi spadły wiec odstawilam ja.. Zaczelam własnie jesc 5 posiłkow dziennie co 3-4h i rower stacjonarny oraz aeroby dywanowe i poszło.. Zadne Dukany czy kopenhaskie przy planowianiu dzidka..Strasznie wyniszczaja organizm. I duzo daje odstawienie słodyczy, ziemniaków, zamiana białego pieczywa na ciemne i picie min 3 litrów płynów dziennie. Ja bralam chrom na oduczenie sie słodyczy i jakos szło.. Brałam sobie tez BIO CLA, nie wiem czy pomoglo ale byc moze tak.. Zielone i czerwone herbaty sa bardzo wskazane.. Ja od poniedziałku zaczynam taki detoks bo sie w kurtke na jesien nie dopinam :) :) :)
13 lata 6 miesiąc temu #220850 przez joweg
proponuje diete sokami i warzywna :) zdrowa i efektowna, ja mysle ze przez to ze maz robil dukana dostal przerzuty :/ najbardziej niebezpieczna dieta moim zdaniem :/
13 lata 6 miesiąc temu #220853 przez chłopek
ja mam dietę pizza :P
13 lata 6 miesiąc temu #220865 przez joweg
chlopek a ja diete frytki :)
13 lata 6 miesiąc temu #220869 przez chłopek
no tez super dieta wczoraj taka mialam :P
13 lata 6 miesiąc temu #220871 przez joweg
ja dzis chlopek mam tortille :P na na deser galaretke z owocami i bita smietanka :D
13 lata 6 miesiąc temu #220885 przez agnesssa
no ja też przed ślubem byłam na dukanie i też miałam złe wyniki, nawet mi chłoniaka podejrzewali. Zobaczymy czy będę umiała się przystosować do 5 posiłków, bo ja w ciągu dnia nie jestem głodna. Mam nadzieję, że się uda coś zrzucić.
Lacrijka dzięki za podpowiedzi :kiss:

13 lata 6 miesiąc temu #220902 przez Mirella
a ja jem co chcę, tylko sobie wmawiam że chudnę i co jakiś czas siostra mówi, znowu schudłaś :lol: psychika kobitki, psychika ;) bo wiecie... teraz wyglądam tak jak przed ciążą, przed ciążą czułam się szczupła, teraz czuję się gruba :lol: ale się generalnie nie odchudzam bo kiedyś tam zaplanowałam że zacznę po drugim dziecku, to mam jeszcze czas :lol:
13 lata 6 miesiąc temu #220917 przez ilona
Lacra a skąd u Ciebie taki nick? :laugh:
13 lata 6 miesiąc temu #220933 przez Lacrijka
Kiedys szukałam Nicka zeby sie zalogowac na literaki, co nie wpisałam to było zajete.. a słuchałam wtedy namietnie "Lacrimosy" i zostało Lacri.. A ze lacri mam juz na wszystko co mozliwe to tu mam Lacrijka :):):) I nie mylic z Lajkrowymi rajstopami jak ajłona hehe
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia