BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 6 miesiąc temu #224694 przez mesy
Insomnia a co nie dał Ci że taka zła ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: haha
Temat został zablokowany.
13 lata 6 miesiąc temu #224698 przez Insomnia
Mesy :lol: no jak mogłaś :lol: :lol:
Miałam plan żeby się wyspać bo wczoraj padłam po pracy a ten naustawiał budzików co 5 minut i spał jak zabity! aż tym telefonem w niego rzuciłam! Wrrr...

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 6 miesiąc temu #224703 przez mesy
Insomnia bidulka :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Mój wczoraj mnie oszukał hehe ale dostał za to i teraz jest potulny jak baranek :silly: :silly: nie lubię jak mnie kłamie powiedział ze wypi 2 kieliszki a nawalony przyszedł jak nigdy haha ale po godzinie się przyznał ile wypił chyba go sumienie męczyło :silly: :silly: :silly:
13 lata 6 miesiąc temu #224706 przez Insomnia
Mesy ale wiesz że kieliszek kieliszkowi nierówny? :lol: :lol:

13 lata 6 miesiąc temu #224709 przez agnesssa
Eash trzymaj się kochanie, to na pewno jest chwila nie moc, jesteś przemęczona, nie wyspana, przez to nerwowa i Haneczka pewnie to wyczuwa. Spróbuj się jakoś odprężyć może coś pomoże. Nie denerwuj się :kiss:

Ależ tu się działo wczoraj :pinch:

A mój mąż bardzo usilnie próbuje mnie przeprosić, wyobraźcie sobie, że nawet z kwiatami wrócił i wielką czekoladą (moją ulubioną), a jako że ja dalej byłam nie wzruszona, to z tego wszystkiego nawet lodówkę umył :blink: Najgorsze jest to, że wczoraj miałam owulację (chyba, bo kurze białko było) ale nawet ochoty nie mam żeby mnie dotykał i nie wiem kiedy mi wróci :dry:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 6 miesiąc temu #224717 przez mesy
Insomnia ja mu dam kieliszek kieliszkowi nie równy ;) ;) wiesz ja nie mam nic przeciwko mówi że pije dwa to dwa jak by powiedział że chce zaliczyć kapiszona ok nie ma problemu może wrócić nawet na czterech :silly: ale jak by się coś stało to bym nawet nie wiedziała czemu :angry: :angry: i dlatego dałam mu popalić za to że mnie oszukał :lol: :lol: :lol: chce pić niech pije ale niech nie oszukuje :silly: :silly: :silly: :silly:

agnesssa hehe nie źle dobrze chociaż że wie że źle zrobił i Cię chce przeprosić :silly: :silly:
13 lata 6 miesiąc temu #224732 przez gosiak
Hej dziewczynki znalazłam super stronkę , może któraś z Was używa tych podkładów? nie wiem chyba oryginalne, ale cena kusi :lol: no i wiele innych fajnych rzeczy można znaleźć u tego sprzedawcy
allegro.pl/max-factor-colour-adapt-45-70...-zl-i1877521894.html jeny mam nadzieję że opierdzielu nie dostanę za reklamę :dry:

uciekam miłego dnia :woohoo:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 6 miesiąc temu #224738 przez Insomnia
Mesy masz absolutną rację! Kłamstwa nie zniesę :lol:
Gosiak ja nie używam podkładów wcale, chyba że od wielkiego święta... Ale cena faktycznie przystępna..
A używałyście kiedyś serum z soraya cashmir effect? Super jest... tak wygładza że buźkę miałam jak pupcia niemowlaczka :lol: :lol:

13 lata 6 miesiąc temu #224757 przez chłopek
czesc
eash nie denerwuj sie nie ty jedna nie dajesz rady z tymi woreczkami na siku, moja sis zakladala z 4 razy swojej córce, dziewczynką najgorzej jest założyć,młoda też ma nadal jakąś infekcje i siostra w fiolecie ja moczy do kompieli troche dodaje i powiem ci juz sie polepszyło.

a ja mam mdłośći :( tak sie martwiłam ze mi nic nie jest to teraz mam, rano cały kibelek mój
13 lata 6 miesiąc temu #224772 przez Insomnia
Chłopek mogłabym się z Tobą zamienić :lol: :lol:

13 lata 6 miesiąc temu #224781 przez chłopek
insomnia wez sobie mi sa nie potrzebne :)
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #224787 przez agnesssa
Chłopek to dobrze, że masz mdłości, przynajmniej wiesz, ze masz objawy jak się należy :) Tzn że masz wysoki poziom progesteronu :lol: Ja tam tez wolałabym być na Twoim miejscu i przytulać kibelek z fasolką, niż żyć bez niej :blink:

Insomnia to zazdroszczę, że nie musisz używać podkładów :woohoo: Ja teraz jak sobie buźkę opaliłam, bo na solar poszłam to się nie macham podkładem, ale za kilka dni opalenizna zejdzie i znowu będę się ciapać :silly:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
13 lata 6 miesiąc temu #224798 przez mesy
Chłopek też się chętnie z tobą zamienię :lol: :lol: :lol:
13 lata 6 miesiąc temu #224807 przez chłopek
nie moglam psu jedzenia dać :) tak mi śmierdzialo
13 lata 6 miesiąc temu #224816 przez Insomnia
Agnesssa ja nie używam bo nie lubię... Sciera mi sie to dziadostwo i później mam plamy na twarzy... A co do opalania to zawsze w wakacje byłam brązowiutka a w tym roku ani razu sie nie opalałam!

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka