BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #224442 przez bidol
mesy napisał:

Gdyby mi nie był potrzebny to bym mu

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mesy warjatko
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

:silly: :silly: :silly: :silly:

gorla- a to Ty bidulko bez pracy?? to może jakiś znajomy się zatrudni żebyś świadczenia miała :huh:

agussska - to ten Twój stary nieźle sobie nagrabił :blush: :blush:

ViFi - to się masz, ale chyba w dobrych rękach jesteś :)

Lacra - szukaj z tego co pamiętam to Aguśka23 też ostro swojej @ szukała i znalazła po 50 - paru dniach :dry:

a no właśnie gdzie jest Aguśka??? :angry:
Temat został zablokowany.
13 lata 7 miesiąc temu #224450 przez Mirella
Lacrijka spotkałam dziś Twoją @ na spacerku, powiedziała że się nafochała na Ciebie i nie przyjdzie i nie masz co przepraszać :P :P :P

Gosiak, ja nie wiem co ja mam myśleć, bo Cię palnąć miałam ale się zastanawiam.... Ty tak serio?
13 lata 7 miesiąc temu #224474 przez Lacrijka
Gosiak, ni mom czasu bo jezdze do Antosi małej poki sniegu nie ma, bo jak jest snieg to ja sie lekam jezdzic tymbardziej ze mi ABS siadl...

Mirella - jutro Pan gin mi znajdzie @ :P :P :P
13 lata 7 miesiąc temu #224477 przez chłopek
larcra a może jednak nie znajdzie :P
13 lata 7 miesiąc temu #224486 przez Insomnia
Mirella a Ty juz wydobrzałaś?

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 7 miesiąc temu #224494 przez Lacrijka
chłopek napisał:

larcra a może jednak nie znajdzie :P

Znajdzie, znajdzie .. Musi ! bo na dzidka nie ma szans (teoretycznie :P ) Da mi pewnie Dupka na 10 dni i basta, @ na bacznosc hihi
13 lata 7 miesiąc temu #224505 przez chłopek
dobranoc dzieweczki ide oglądac tap model :)
13 lata 7 miesiąc temu #224550 przez bidol
laski a która z was ten olej z wisiołka piła?? coś mi sie kojaży że mesy, ale pewna nie jestem ;)
o co tam chodziło z tą owulacją czy jakoś tak??
no to się dzisiaj działo :ohmy: ;)

i atmosfera się chyba oczyściła :silly:
13 lata 7 miesiąc temu #224574 przez Mirella
Insomnia, jak się ma taką małą Duśkę to nawet chorować nie ma kiedy :)
13 lata 7 miesiąc temu #224589 przez gosiak
Mirella napisał:

Lacrijka spotkałam dziś Twoją @ na spacerku, powiedziała że się nafochała na Ciebie i nie przyjdzie i nie masz co przepraszać :P :P :P

Gosiak, ja nie wiem co ja mam myśleć, bo Cię palnąć miałam ale się zastanawiam.... Ty tak serio?

serio serio Mirello :blink: nie no w tym miesiącu z moich staranek to chyba nici bo będe walczyć z grzybkiem i przez tydz. sexa nie wolno :huh: więc nie wiem, czy się "wyrobimy" :huh: a i tak już nie mam nadziei, eMek 14listopada idzie na badanka więc może wszystko się wyjaśni :dry: boję się strasznie :dry: :( :( :(

Lacra miałas mi kiedyś napisac o Antosi co to za dziewczynka?

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 7 miesiąc temu #224594 przez Mirella
eehhh, Gosiak ja wiem że Lacra to Twoja kumpela serdeczna, ale żeby tak we wszystkim ją małpować to przesada jednak ;) no ale dobra, to Cię nie palnę w tym miesiącu tylko w przyszłym :P
13 lata 7 miesiąc temu #224602 przez gosiak
No ja nie wiem, widzisz poszłam do ginki a ta pyta czy nic nie czułam, ja oczy wywaliłam nie wiedziałam o co jej chodzi a tu grzybek :dry: no i mus to mus trzeba wytępić dziadostwo :dry: ale mam taki plan że zaraz po okresie zaaplikuje krema przez tydzień on ma tam siedzieć więc do 10dc, potem musze tabletki przez tydzień aplikować i wtedy to ja już nie wiem czy można działać czy nie :unsure: bo jak tak to jeszcze na owu byśmy się załapali :S ok się zobaczy uciekam babeczki pa :side:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 7 miesiąc temu #224654 przez eash
czesc laseczki.

dzisiaj w nocy Hanka przeszła samą siebie - usnęła wieczorem o 21, zbudziła się na pół godziny po 1, a potem od 3 do 5:30 dostawała szału. usnęła o tej 5:30, a jak ją o 6 budziliśmy, to się darła... :( normalnie jestem na granicy wytrzymałości psychicznej i fizycznej, skłócona z mężem, zmęczona, niewyspana, wściekła na własne dziecko, zniechęcona do wszystkiego :angry: nie śpię od 3, a w zasadzie - w ogóle nie spałam... :dry: do tego kolejny raz próbowałam jej pobrać ten durny mocz do badania, bo infekcja ciągle nawraca. na nocnik za nic w świecie nie usiądzie, zostały mi te głupie woreczki. jeden przykleiłam o 1, po pół godzinie nie było ani kropelki siusiu, za to postanowiła zrobić mega kupę... drugi przykleiłam o 3, ale tak szalała, że mimo że nasiusiała, to wszystko się odkleiło i rozlało. Boże, co ze mnie za matka, że nawet sików dziecku pobrać nie umiem :pinch:

normalnie załamka.
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #224683 przez mesy
bidol ja biorę ten olej z wiesiołka ;) ;) go się bierze od pierwszego dnia @ aż do owulacji - później nie wolno bo wywołuje jakieś skurcze macicy :dry: :dry: :dry: ja generalnie brałam go przez 10 dni i efekt był ;) ;)

eash
weź się w garść - masz chwilę słabości ale zbierzesz się do kupy i wszystko pójdzie po twojej myśli :kiss: ;) ;) ;) ;)

Lacri a ty gdzie się tyle czasu podziewałaś coooo ? :silly: :silly: :silly: :silly:
13 lata 7 miesiąc temu #224692 przez Insomnia
Dobry dzień,
uduszę kiedyś tego mojego chłopa no! No kto to widział żebym wstawała wściekła :angry:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży