BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 6 miesiąc temu #224321 przez nikusia1988
Dokładnie Gosiu. Szkoda słów na ten temat...
Ja nie aktualizuję bo @ dalej nie mam... ale to nie ciąża bo u gina byłam.
Temat został zablokowany.
13 lata 6 miesiąc temu #224325 przez gosiak
Widziałam własnie na skarbku, masakra jakaś, a już co raz lepsze miałaś cykle i znów ciągną się niesamowicie :dry:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #224326 przez mesy
nikusia o nie hehe wypraszam sobie ..stare były lepsze ale my też gorsze nie jesteśmy no a coooooooooo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: fakt trafiają się ewenementy :silly: no ale.. :silly: :silly:

gosiak zepsułaś noooo :lol: :lol: :lol: chyba się na Ciebie fochnem haha a ja tak się starałam że pogrubić nicki na meldunku :silly: :silly:

Insomnia no co ty ;/ przyjdzie tylko nie wiem czemu mnie zatamowało :dry: :dry: :dry: :dry:
13 lata 6 miesiąc temu #224328 przez Mirella
Joweg powiem Ci tak, jak moja sytuacja była taka że nie wiedziałam czy mam na chleb na następny dzień to z bólem serca starania odłożyliśmy, a ja jestem dużo starsza od Ciebie i nie miałam tyle czasu co Ty. Owszem, to nie Twoja wina, czasem się tak układa i tyle, ale to też nie wina dziecka, ono nie zasługuje żeby go w taką sytuację wpędzić. Sama piszesz że nikogo tam nie masz, kto Ci na pampersy pożyczy w dramatycznej sytuacji?
Tę Twoją nieskładną pisaninę rozumiem, gotujesz się i gdzieś ta para musi ujście znaleźć, to paplesz trochę nielogicznie. I to nie jest tak że nie masz tu czego szukać bo Cię po główce nie pogłaszczemy tylko palniemy zbiorowo. A palniemy właśnie dlatego, że chcemy dobrze a nie źle.

Nikusia weź Ty mi się nie wygłupiaj z tekstami typu miałam stąd odejść bo Cię palnę. Gosiaka też palnę za wpis na meldunku jak zaraz nie poprawi :P
13 lata 6 miesiąc temu #224331 przez nikusia1988
Mesy ty wiesz... :kiss: :kiss: :kiss: Koffusiam was wszystkie bez wyjątków :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 6 miesiąc temu #224332 przez joweg
dzieki Mirella kochana jestes :) ale i tak kazdy ma swoje zycie a to tylko forum... a moje problemy i tak zostana i tak i musze dac sobie rade z tym... a z dziecka nie zrezygnujemy to nasze marzenie i wiemy ze damy sobie rade,tutaj jest tez bardzo duza pomoc od Panstwa wiec nie bedzie sytuacji ze nie bede miala na jedzenie dla dziecka albo na pampersy.... ale coz... mimo wszytsko zycze wam szczescia i zebyscie w koncu byly w upragnionej ciazy :)
13 lata 6 miesiąc temu #224333 przez gosiak
co ja znów zrobiłam :dry:

mesy sorrki a na meldunku zostały pogrubione cyferki :S a tu się skopiowywało bez pogrubień pasiam :blush:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 6 miesiąc temu #224341 przez Dorciaition
Nikusia :kiss:

Jejku Dziewczyny jak ja mocno zaciskam za Was kciuki! Życzę Wam upragnionych Dzieciaczków z całego serducha. :kiss:

Alanek[*] :(
13 lata 6 miesiąc temu #224344 przez Mirella
zapomniałam Wam powiedzieć że na październikówkach jest zdjęcie Emilki, widziałyście?

Gosiak jak się będzieszy pytała to dwa razy palnę :P
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #224345 przez mesy
nikusia wiem wiem :lol: :lol: masz :kiss: hahaha :lol: :lol: :lol:

gosiak
fochłam się :lol: :lol: :lol: :lol: nie no spoko za miesiąc poprawię :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dorcia dzięki :kiss: :kiss: i trzymaj trzymaj te kciuki przyda się :lol: :lol: :lol: :lol:
13 lata 6 miesiąc temu #224353 przez madziaska
gosiak napisał:

O:Staraczki meldunek 0 minut temu
1. Ancys niechciana @ nawiedzi albo i NIE ok.28 sierpnia
2. @nulka niechciana @ nawiedzi albo i nie 9 września
3. Majowka niechciana @ nawiedzi albo i NIE 16 września
4. Nikusia niechciana @ nawiedzi albo i NIEEEEEEEEEEEEEEEEEE ok 1 października
5. gorla niechciana @ nie przyszła
6. saiko niechciana @ nawiedzi albo i NIE ok 10 pazdziernika (4 cykl)
7. chlopek niechciana @ nie przyszła
8. agnessa niechciana @ nawiedzi albo i nie ok 14 listopada
9. bidol niechciana @ nawiedzi albo i NIE ok 15 października ( 4 cykl)
10.Lacrijka niechciana @ nawiedzi (odkładam starania) 22 października
11.joweg CHCIANA @ i wyczekiwana 24.10
12.Asita82 niechciana @ nawiedzi albo i NIE 27 października(1 cykl)
13.Aguska23 niechciana @ nawiedzi albo i NIE ok. 5 listopada
14. ViFi niechciana @ nawiedzi albo i NIE 17 listopada(18 cykl)===>> NIE MAM JUŻ SIŁY
15.mesy niechciana @ nawiedzi albo i NIE ok. 21 Listopada ( 11 cykl)NIE MAM JUŻ SIŁY
16.Gosiak @ przyjdzie 23 listopada

dziewczyny aktualizujcie ;)

Nikusia mi już cycki opadają :P

:unsure:
Gosiak ja mam termin na 23.11. Ja rodze Hanke, z TY wskakujesz na moje miejsce OKKK :unsure: :kiss:
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #224360 przez Insomnia
Joweg ja jednego nie rozumiem... Cały czas liczysz a to na pieniądze z odszkodowania, teraz na pomoc Państwa... Kurcze gdybym miała niestabilną sytuację to bym się w zyciu nie podjęła starań o dziecko. Razem z Mężem doszliśmy do wniosku że starania zaczniemy z rok po ślubie jak nam się finansowo wszystko poukłada... Przed ślubem się poukładało więc starania przyspieszyliśmy... Ale nie wyobrażam sobie żebyśmy musieli wybierać między pieluchami a mlekiem dla dziecka... I jeszcze jedno mnie zastanawia... Musisz mu dać dziecko bo obiecałaś, bo on sie załamie jak tego nie zrobisz... Sorry ale jak sie nie uda to co? Zostawi cię bo nie spełniłaś obietnicy? On z Tobą jest tylko dla dziecka? Wkurza mnie takie przedmiotowe traktowanie :angry:

Z pracy mnie w końcu wywalą za siedzenie przed kompem ale musiałam... No MUSIAŁAM!

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 6 miesiąc temu #224362 przez gosiak
Madziasku zgadzam się :lol: :lol: :lol: No to mam swoje miejsce zaklepane :lol: :kiss:

jedno powiem pisanie i podejście Joweg jest dla mnie dziecinne, samolubne, bezmyślne...macie niestabilność finansową, dziś macie kase jutro nie wiadomo przy dziecku nie może tak być że jutro na pampersa nie będziesz miała, dziewczyno opamiętaj się dziecko to nie zabawka powtarzam po raz kolejny! My z mężem kredyt spłacamy w tym miesiącu było tak cięzko że ledwo związaliśmy koniec z końcem zacisnęliśmy pasa i wychodzimy powoli, włąśnie ze względu na kase rozmyślaliśmy czy aby jeszcze z rok nie poczekać...mimo iż latka mi lecą ale nie mogła bym zrobić mojemu dziecku tego że nie miała bym mu czego jeść dać...

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 6 miesiąc temu #224364 przez Insomnia
Gosiak mogę mieć do Ciebie prośbę? :blush:
Wytłumacz jak mam się dopisać do tych staraczek?

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 6 miesiąc temu #224370 przez gosiak
Insomnia wejdź na wątek "staraczki meldunek" i na ostatnij stronie znajdziesz najaktualniejszą liste staraczek skopiuj ją do swojego posta i się dopisz według kolejności kiedy przypada Ci @ :blink:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży