BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #240077 przez gorla
Siemcia :lol:

mój fasolinex, ma 2,15 cm i jest dobrze. Ale co sie naryczałam pzrez dzień, to nie wspomnę i małż ze mna, całą noc nie spałam z nerwów , a rano nie miałam siły wstać. Jak spotkam tego pierdzielca w przychodni to z nim pojade jak walec po asfalcie :angry: :angry: :angry: :angry:

Foto z wczoraj, fasolka nie jest tydzień młodsza, ale tylko 3 dni. Miał super sprzęta :silly: teraz ide 9 grudnia na dokładne badanka z usg 4D mam małż zabrać ze soba :lol: i zapowiedział, ze idzie na banka i że chce rodzic ze mna tzn. na porodówce ze mną bedzie, ale jakby kciał rodzic to nie protestuję :blink:

Dorcia GRATKI kochana!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Lenka witaj na świecie :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Ja do dentysty w drugiej połowie grudnia sie wybieram :side: 3 dziurki do plombowania :ohmy: :ohmy:

ale nabazgrałyście, nie wiem jak mam teraz odpisać na tyle postów :ohmy: :ohmy: zacznę moze na bieżąco od teraz czytać i pisać :woohoo:
Załączniki:
Temat został zablokowany.
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #240080 przez bidol
oooo kurcze, ale naskrobałyście :silly:
to która na moderatora leci??? :lol:

Emilia - niestety nie pomoge Ci pod względem wiedzy i doświadczeń, ale wspierać Cię będę sałym sercem :kiss: :kiss: jak już dziewczyny pisały - wiara czyni cuda :kiss: :kiss:
możesz nam tu wszystkie Swoje smutki wylewać :) :) My chętnie wysłuchamy i postaramy się pomóc :) :) :kiss: :kiss:

Gosiak
- będzie dobrze. Masz mądrego męża i co by nie było - to dacie rade :kiss: :kiss:
choć pewna jestem że chłopaki są w 100% zdrowe :) :) :kiss: :kiss:

Monka - witaj i trzymam kciuki :kiss: :kiss: dla mnie 5 cykl był tym szczęśliwym ( II krechy ) i też testowałam z testami owylacyjnymi. Życzę tego i Tobie :) :) :kiss: :kiss:

Mesy - też bym poszła :silly: cierpliwość nie jest moją mocną stroną :silly: :)

Madziska
- dzięki za wspaniałe wieści :)

Dorcia - gratuluję :kiss: :kiss: buziaczki dla Lenki :kiss: :kiss:

Lacra - to ile można schudnąć na tych przepysznych Piccerinkach :silly: :kiss:

Majowka - :kiss: :kiss: :kiss: zaglądaj częściej :kiss: :kiss:

Gorla :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: wiadziałamże będzie dobrze. Konowały tak mają i trzeba trzymać się od nich z daleka :) :angry: gorla ale my tu czekałyśmy na wieści a Ty na czerwcuwkach napisałaś :silly: a my się też martwimy :S :angry: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

no widzę że foteczkę dodałaś :kiss: :kiss: :kiss: masz szczęście bo już czułam się śmiertelnie urażona :kiss: :kiss: :kiss: :) zdrówka dla fasoleczki :kiss: :kiss:
13 lata 6 miesiąc temu #240082 przez ann-sunshine
Dorcia - gratulacje! Lenka witaj!

Gorla, ufff... całe szczęście i jak na 9 tydzień to fasolina w sam raz na tym zdjęciu jest :laugh:

Witam nowe staraczki, zostańcie tu, a wsparcie znajdziecie

Kurczę, coś mnie się suwaczki rozjechały w czasie :angry:
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #240084 przez gorla
bidolku kochany, napisałam tu i tu, ale miałam taki refleks, ze trwało to długo :blush:

Jesteście kochane, ze myslałyście o mnie :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Ajłonka wiesz u jakiego gina byłam?? tego pojeb**ca?

Emilia ja też neistety nie pomogę, nie mam pojęcia co doradzic. Ale pisz z nami, tu na pewno bedzie ci miło :blink: :blink:

Gosiak i ty nie poleciałas po wyniki!!!???????? :side: trzymam kciuki żeby dobrze było, ale na peno jest :kiss: :kiss: :kiss:

Monka witamy i zapraszamy do nas :lol:

A te pizzderinki tez słyszałam, ze sa pyszne, noo tak jak jeszcze Lacra zachwala, to trza zakupic paczuszke i spróbować :woohoo:

Ann noo uffff..już rózne myśli mnie nachodziły, następne badania w 12 tc :) tamten pajac zasiał we mnie strach i boję sie ciut
13 lata 6 miesiąc temu #240096 przez monka
Fajnie tu :laugh: Aż żałuję, że tak późno znalazłam to forum :) Aktualnie czytam sobie o Was dziewczyny, o Waszych staraniach...
Trzymam za Was wszystkie kciuki i pozdrawiam staraczki, którym się udało :)
13 lata 6 miesiąc temu #240098 przez mesy
bidol żebyś wiedziała hehe nie wytrzymam jadę dzisiaj do doktorka z wynikami :silly: :silly: :silly: :silly:
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #240107 przez gosiak
Gorla strasznie się cieszę z tych dobrych wiadomości, ale temu konowałowi to sama też bym wygarneła wkurza mnie jak nie wiedzą a pierdo*ą i stresują niepotrzebnie przyszłe mamy i to na początku ciąży gdzie jest największe ryzyko, nie wiem na 100% to nie gadam i tyle...och wkurwi*am się :angry: ale teraz już będzie tylko dobrze :kiss: fotka cudna :kiss:

Majówka no nareszcie się znalazłaś nasza zgubo, odzywaj się częściej :kiss:

Lacra wolała bym sto zębów dziś robić niż iść po te wyniki :dry:

dziękuję dziewczyny za kciuki :kiss: mam nadzieję że macie rację i będzie dobrze albo przynajmniej nie będzie strasznie źle :dry:

mesy ja z wynikami 24 idę

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 6 miesiąc temu #240111 przez gorla
Gosiak bedzie dobrze, ja ci mówie. :laugh: :laugh: Wczoraj wzięłam tel. do ręki jak dzwoniłam do gina( a czeka się na wizytę conajmniej 5 dni) i mówie dziś mnie przyjmie , bo zwolił się termin jakas mamuślka urodziła :blink: i TAK BYŁO, moja mama pytała, skąd wiedziałam :lol: :lol: :lol: takze przelec sie po wyniki co kolejne dobre wieści będą :lol:
13 lata 6 miesiąc temu #240116 przez gosiak
kolejna czarownica? no nie to teraz na bank będzie dobrze :woohoo: oj oj :dry:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #240123 przez Marta M
Dorcia ale super, gratulacje :):) Madziaska jak bedzie jakies zdjecie to dawaj nam tu..to teraz czekamy na Twojego bejbika :):)

Majowka nie bylo Cie skurczybyku..masz tu mala Majeczke :)

Ups..Ty chyba nie lubilas rozowego...albo zle pamietam...
Załączniki:
13 lata 6 miesiąc temu #240125 przez Insomnia
Majeczka :lol: :lol: :kiss: :kiss: :kiss:

Monka czytasz od poczatku? :silly:

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 6 miesiąc temu #240133 przez mesy
Gosiak no ja miałam iść 2 grudnia hehe no ale .... :silly: :silly: :silly:
13 lata 6 miesiąc temu #240135 przez ann-sunshine
Gorla, dobrze będzie! Nie strachaj już swojej dzidzi, niech twojego stresa już nie czuje

A no i bo zapomniałam wcześniej..

Gosiak trzymam kciuki mocno mocno...

Gabi całusy dla Ciebie kochana :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Majówka - witaj po długiej nieobecności - skrót wydarzeń masz na meldunku staraczkowym (dziewczyny chciały żeby ktoś tam zrobił porządek, to się za to zabrałam) zobaczysz tam obecny stan staraczek, ciężarówek i naszych forumowych wspólnych mamusiek

Monka - dasz radę wszystko przeczytać ;) pojawiłam się tu w styczniu a i tak czytanie wszystkiego zajęło mi mega dużo czasu, ale jak choć trochę poczytasz to poczujesz się jak w domu

Marta słodka ta twoja Majeczka i taka cudnie kudłata :blush:

uuu... zaczynam panikować... do porodu coraz bliżej... odlicz do trzech: Madziaska, Delfinek i ja, im bliżej tym bardziej zaczynam się bać
13 lata 6 miesiąc temu #240139 przez gorla
kurcze Majusia a ta różowa sukieneczka :P :P wymiękam normalnie

mesy kolejny niecierpliwy ludzik z ciebie :laugh:

ann będzie dobrze, pójdzie szybko i będziesz tulic Martusie :laugh: pamiętaj jak weszło to i musi wyjść nie ma bata :lol: najlepiej jak znienacka weźmie najgorsze jak po terminie
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #240140 przez ilona
Martuś Majeczka cudo :kiss: :kiss: :kiss:

Insomnia a tak ku ścisłości Ty przeczytałaś staraczki od poczatku???? :unsure:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama