- Otrzymane podziękowania: 202
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- @nulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
13 lata 5 miesiąc temu #239946 przez @nulka
Dorciu!!!! gratuluję

Wzruszyła mnie ta wiadomość... Pamiętam jak dziś Dorci testowanie. Witaj Leneczkko, nie mogę się doczekać Twojego zdjęcia.
Monka no oby już
Mesy spokojnie, przecie wsio w pariadku
Emilia powtórzę za Mirellą, wiara czyni cuda. Mam daleką kuzynkę z SM. Ciążę przewoziła na wózku inwalidzkim ale donosiła. Jest na etapie, że wymaga opieki zarówno dzidzia jak i ona, pomaga jej mama bo facet wymiękł jak spiętrzyły się problemy. Ale gdybyś jej zapytała to odpowiedziałaby Ci WARTO.
A co do leżenia to ja też od początku miałam zagrożoną ciążę i powinnam była leżeć. Ale że byłam młoda i durna to moje nieposłuszeństwo skończyło się szpitalem i tam już musiałam...
Poleżałam cały 7 miesiąc łącznie z zakazem wychodzenia do toalety!!!
a w 8m-cu urodziłam i dzisiaj nikt by nie uwierzył że to wcześniak 
Lacra ale nie przypominam sobie żeby w jadłospisie który Ci podesłałam były pizzerinki!!!
agnessa Ty nie myśl, Ty działaj!!!
bezmyślność to najlepsza metoda na ciążę, jestem tego najlepszym przykładem

gorla daj cynk, bo nie możesz mi wyjść z głowy, martwię się... Bądź dobrej myśli... Dupek nie gin, skoro i tak w zasadzie nic konkretnego nie zdecydował.
Gabi

pisz dziecko, pisz, gdzieś to trza wywalić i nie myśl że tu chodzi o zwykłe wścibstwo, bo tak naprawdę to jeśli zwerbalizujesz jakiś problem to sama sobie pomożesz. Myślę często o Tobie i zastanawiam się na jakim jesteś etapie. Co z Twoimi planami na przyszłość, gdzie w tym wszystkim jest Fasolek
. Moje problemy w takich sytuacjach wydają mi się zupełnie małe i wstyd mi że czasami się użalam. Pisz Kochana to naprawdę pomaga

Wzruszyła mnie ta wiadomość... Pamiętam jak dziś Dorci testowanie. Witaj Leneczkko, nie mogę się doczekać Twojego zdjęcia.

Monka no oby już

Mesy spokojnie, przecie wsio w pariadku

Emilia powtórzę za Mirellą, wiara czyni cuda. Mam daleką kuzynkę z SM. Ciążę przewoziła na wózku inwalidzkim ale donosiła. Jest na etapie, że wymaga opieki zarówno dzidzia jak i ona, pomaga jej mama bo facet wymiękł jak spiętrzyły się problemy. Ale gdybyś jej zapytała to odpowiedziałaby Ci WARTO.

Lacra ale nie przypominam sobie żeby w jadłospisie który Ci podesłałam były pizzerinki!!!

agnessa Ty nie myśl, Ty działaj!!!

gorla daj cynk, bo nie możesz mi wyjść z głowy, martwię się... Bądź dobrej myśli... Dupek nie gin, skoro i tak w zasadzie nic konkretnego nie zdecydował.
Gabi

pisz dziecko, pisz, gdzieś to trza wywalić i nie myśl że tu chodzi o zwykłe wścibstwo, bo tak naprawdę to jeśli zwerbalizujesz jakiś problem to sama sobie pomożesz. Myślę często o Tobie i zastanawiam się na jakim jesteś etapie. Co z Twoimi planami na przyszłość, gdzie w tym wszystkim jest Fasolek

Temat został zablokowany.
- ajłona
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 5 miesiąc temu #239970 przez ajłona
DORCIA HURAAAAAAAAAAAA!!!! WSPANIALE!!!!! GRATULACJONY I WITAM LENKĘ!!!! ŚLICZNE IMIĘ SWOJĄ DROGĄ 
a więc kto wskakuje?
No to teraz czas na Madziaskę!!!!
Gorla Pindo jedna wciąż o Tobie myślę. odezwij się noooooooo!!!!!!
Emka czyli dla Ciebie wystarczy mała armatka coby przegnać @
witam nowe Staraczki i powodzenia życzę a za moje Stare wariatki
trzymam mocno kciuki!!!!
Mirrelciu niebawem pojawi się moja tajna broń na Wasze @ i wszystkie wstrętne choróbska!!!
Gorrrrrrrrrrrrrrrrrrrllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaa noooooooooooooo!!!!!!!!!!

a więc kto wskakuje?
No to teraz czas na Madziaskę!!!!
Gorla Pindo jedna wciąż o Tobie myślę. odezwij się noooooooo!!!!!!
Emka czyli dla Ciebie wystarczy mała armatka coby przegnać @

witam nowe Staraczki i powodzenia życzę a za moje Stare wariatki

Mirrelciu niebawem pojawi się moja tajna broń na Wasze @ i wszystkie wstrętne choróbska!!!
Gorrrrrrrrrrrrrrrrrrrllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaa noooooooooooooo!!!!!!!!!!
- Majowka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #240011 przez Majowka
czesc dziewczyny!
U mnie nic sie nie zmienilo! Buziaki wielkie dla starych i nowych staraczek i dla przyszlych i obecnych mamus!!!
Pozdrawiam goraco!
aaaa! buuziaki dla Dorci i Lenki! ale mialam cela, pojawic sie wlasnie w tym dniu!!!!
U mnie nic sie nie zmienilo! Buziaki wielkie dla starych i nowych staraczek i dla przyszlych i obecnych mamus!!!
Pozdrawiam goraco!
aaaa! buuziaki dla Dorci i Lenki! ale mialam cela, pojawic sie wlasnie w tym dniu!!!!

Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez Majowka.
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- Majowka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #240013 przez Majowka
hehe, no troszke mnie nie bylo....
nikt do mnie nic nie odpisywal...wiecie jak ja reaguje, szybko sie zniechecam , hehe
ale tez mialam urwanie glowy, bo mielismy remont lazienki i wyprowadzilismy sie z mieszkania, pozniej od razu owiedzinki rodzinki, zaraz potem brata, moj wypad do londynu na weekend...no i teraz siedze znowu sama w domu wiec mi sie przypomnialo
a bloga ni ma...misiu ma kupe roboty w pracy i mowi ze po swietach, zrobil mi juz jeden design, ale nie zaakceptwalam...wole miec czarno biale niz tamto...eeehhh
smutek...tez chce bloga, no! 
Gratulacje dla dzieciaczkow narodzonych i ich mamus, az tyle ich przeoczylam!!!!
(
nikt do mnie nic nie odpisywal...wiecie jak ja reaguje, szybko sie zniechecam , hehe
ale tez mialam urwanie glowy, bo mielismy remont lazienki i wyprowadzilismy sie z mieszkania, pozniej od razu owiedzinki rodzinki, zaraz potem brata, moj wypad do londynu na weekend...no i teraz siedze znowu sama w domu wiec mi sie przypomnialo

a bloga ni ma...misiu ma kupe roboty w pracy i mowi ze po swietach, zrobil mi juz jeden design, ale nie zaakceptwalam...wole miec czarno biale niz tamto...eeehhh

Gratulacje dla dzieciaczkow narodzonych i ich mamus, az tyle ich przeoczylam!!!!

Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez Majowka.
- Insomnia
-
- Wylogowany
- Moderator
-
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
- mesy
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- chłopek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- mesy
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
- Insomnia
-
- Wylogowany
- Moderator
-
Mniej Więcej
- ilona
-
- Wylogowany
- Moderator
-
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
- chłopek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- Insomnia
-
- Wylogowany
- Moderator
-
Mniej Więcej