BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 5 miesiąc temu #38293 przez angellika1
Śliczna ta Twoja córeczka
całuski dla Niej :)
Temat został zablokowany.
14 lata 5 miesiąc temu #38316 przez MagdaM
Monami pieknosci!! :laugh: :kiss:

Czesc babenki!!
Ja dzis z bolem brzucha znowu... A w zasadzie to klocie od czasu do czasu w dole brzucha po prawej glownie, czyli chyba tam gdzie malec. No i wtedy tez mi cierpnie noga :/ W zwiazku z tym ide szybciej na wszystkie badanka.
A pozatym dziewczynki czy macie moze jakas wiedze na temat ciezarnej na bezrobociu?? Bedacej na stazu?? Mam jakies prawa??
Dzieki :)

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 5 miesiąc temu #38319 przez bombel779
Kasiekk napisał:

No pieknie :)
Madzia Feminatal najlepiej brać przy obiedzie.. nie wiem czemu tak ale nawet na ulotce masz tak napisane... ja zawsze brałam do obiadu...

A mi lekarz każe brać tabletki do śniadania.Więc może najlepiej zapytać swojego gina i stosować się do jego rad i zaleceń.

Aniołek wrzesień 2013 [*]
14 lata 5 miesiąc temu #38320 przez MagdaM
Moj gin mi nie powiedzial nic kiedy brac ;) ale jak dalej bedzie tak z brzuchem to zadzwonie i przy okazji spytam o to... klotnie ktorego gina wybrac nadal trwaja...
a i jeszcze jedno
Moi rodzice i szwagierka wiedza o Dzidku. I wszyscy mowili zebysmy powiedzieli tesciom. Tak tez zrobilismy wczoraj choc moj maz nie bardzo chcial. I co?? I wielkie g....no :mad: :( Ani, ze fajnie, ani gratuluje nic. Zero :( Tylko szwagierka sie cieszy ciagle pyta jak sie czuje, gada o malym ludziku itp. Tescia to jeszcze bym zrozumiala ze nic sie nie odezwal no sorry spytal co ze studiami. Ale tesciowa?? Kobiet?? Nawet jej mina byla tragiczna... A szwagierka mi mowila, ze napewno sie uciesza tesciowa poplacze. a tu jakby w nia piorun strzelil :( nie wiem co o tym myslec :(

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 5 miesiąc temu #38321 przez angellika1
Dziewczyny, tak żałuję że nie mam teraz dni płodnych, po wczorajszej kolacji było takie przytulańsko że na pewno była by fasolka ;)
Wróżka mi wywróżyła że za 9 miesięcy zajde w ciąże - nigdy nie chodziłam do wróżek i nie wierzę w to, ale ta jest moją klientką i tak jakos mnie korciło aby spytać ehehehe
14 lata 5 miesiąc temu #38333 przez Mirella
Angellika, to urodzisz na wiosnę 2012? no fajnie, akurat na Euro :P Nie sugeruj się wróżką tylko do roboty, czarownica Ci to mówi :D A z dniami płodnymi to wiesz, nie ja jedna tu twierdziłam że przegapiłam :)

Magda, teściowa się oswaja z nowiną, może w ogóle teściowie niewylewni? Olej, szkoda nerwów. Co do pracy to generalnie do trzeciego miesiąca mogą Cię wywalić później nie, nie wiem czy to dotyczy też stażu.
14 lata 5 miesiąc temu #38356 przez angellika1
heheh oby nie na euro ! :D męża żoną będzie telewizor i nawet nie zauważył by kiedy urodziłam.. :D :D :P

Tak sie zastanawiam zawsze miałam cykle regularne 28 dni ale ostatni był 25 czym to może być spowodowane?? Jutro mam dostać @ (licząc 28 dni) zobaczymy bo jeżeli mi sie wszystko rozleulowała to już sie w ogóle nie połapię płodne/niepłodne!
14 lata 5 miesiąc temu #38367 przez MagdaM
Angelika NPR Ci pomoze przy nieregularnych cyklach :)

Laski a jak z seksem lub pettingiem :blush:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 5 miesiąc temu #38371 przez angellika1
NPR??? nie próbowałam nigdy :( ale mnie zastanawia co sie stało że ten ostatni był taki krótki jak zawsze mam 28 dzni ani jednego wiecej ani mniej. Zdaje sobie sprawe ze może to być stres itd, ale nigdy tak nie reagowałam :(
A jeżeli chodzi o seks w ciąży to ja nie miałam z tym problemu :) lekarz tylko powiedział żeby w 8 m-cu sie wstrzymać :( a w 9 to nawet zalecał :D
14 lata 5 miesiąc temu #38375 przez sylka
Jeśli lekarz nie zabroni a macie ochote to czemu rezygnować. Wiadomo nie każde akrobację wchodzą w gre w miare wzrostu brzuszka :) Nam lekarz nic nie mówił i sami nie pytaliśmy, jesli mamy ochotę to działamy a jak mam jakiś gorszy dzien to odpoczywamy :D
14 lata 5 miesiąc temu #38377 przez bewipo
aneellika dobrze, że kolacja poskutkowała :) Mojemu mężusiowi coś dzisiaj padło na mózg i udaje że śpi od kiedy wróciłam do domu. Chętnie bym mu nakopała.

Co do NPR to mi pomaga stronka 28dni, a też mam raz 27 raz 30 dniowe cykle, ale już nad tym zapanowałam :)
14 lata 5 miesiąc temu #38378 przez MagdaM
Dal mnie stronka 28dni to zdzierstwo... :( Ale NPR stosowalam, poznalam siebie i jakos mi lepiej :)
Co do seksiku to wlasnie zapomnialam zapytac :( :(
Ale i tak nic z tego bo mnie ten brzuch martwi, a juz dzisiejsza wiadomosc smutna na forum to wogole :( Boje sie....

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
14 lata 5 miesiąc temu #38379 przez sylka
Dziewczyny ja @ nie miałam nawet po 3-4 mies. i bez problemu zaszliśmy w ciąże także głowa do góry. Obserwowałam sama siebie.
14 lata 5 miesiąc temu #38405 przez bombel779
MagdaM napisał:

Laski a jak z seksem lub pettingiem :blush:

Jeśli ciąża nie jest zagrożona to jak najbardziej! ;) Podczas sexu uwalniane są endorfiny-hormony szczęścia :) a więc mamusia czerpie przyjemność i dzidzia zadowolona :) :P

Aniołek wrzesień 2013 [*]
14 lata 5 miesiąc temu #38416 przez MagdaM
Dzien dobry
Glupia jestem, jestem tak glupia, ze szok :(
Ehhhh
Dzieki za doradzanie, pojde do lekarza to sie zapytam. Bo mąż nie wytrzymuje :laugh: :blush:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży