- Otrzymane podziękowania: 202
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- mesy
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- chłopek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- agnesssa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
- mesy
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 198
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
14 lata 5 miesiąc temu #297701 przez Mirella
Chłopku pogłaskałam sobie, a co tam
fajniusi brzusio
A co do Madzi... poczytałam sobie co na WP piszą, że niby matka upuściła dziecko i ono główką w próg uderzyło... eehhh, ja przez rok miałam takie jazdy że traciłam czucie w rękach, czasem sobie nadgarstki musiałam nastawiać bo był efekt jakby mi się dłonie od reszty odłączyły, ale nigdy nawet najmniejszego ryzyka nie było że Duśkę upuszczę, nawet taką maleńką, a jak było ciepło to łaziłam z nią po podwórku i tak karmiłam. I powiem Wam że nie wyobrażam sobie jak można wypuścić dziecko żeby rąbnęlo o podłogę, rozumiem że można się zachwiać czy coś, no ale to się łapie przecież, za rączkę za nóżkę, za ubranko, w ostateczności nogę się podstawia żeby dziecko o podłogę nie uderzyło, to chyba są naturalne odruchy... jakieś mi się to wydaje naciągane
A co do Madzi... poczytałam sobie co na WP piszą, że niby matka upuściła dziecko i ono główką w próg uderzyło... eehhh, ja przez rok miałam takie jazdy że traciłam czucie w rękach, czasem sobie nadgarstki musiałam nastawiać bo był efekt jakby mi się dłonie od reszty odłączyły, ale nigdy nawet najmniejszego ryzyka nie było że Duśkę upuszczę, nawet taką maleńką, a jak było ciepło to łaziłam z nią po podwórku i tak karmiłam. I powiem Wam że nie wyobrażam sobie jak można wypuścić dziecko żeby rąbnęlo o podłogę, rozumiem że można się zachwiać czy coś, no ale to się łapie przecież, za rączkę za nóżkę, za ubranko, w ostateczności nogę się podstawia żeby dziecko o podłogę nie uderzyło, to chyba są naturalne odruchy... jakieś mi się to wydaje naciągane
Temat został zablokowany.
- agnesssa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 42
14 lata 5 miesiąc temu - 14 lata 5 miesiąc temu #297713 przez agnesssa
Mirella no właśnie, mi się też wydaje, że skoro mogła tyle czasu ściemniac, że jej dziecko porwali, to tak samo teraz może ściemniać z upuszczeniem... cos tu nie gra 
A ja się nie znam, ale wiem, że lekarze nie wierzą w takie przesądy
Z brzuszkami oczywiście
Za to mój tata ostatnio widząc co się dzieje z moja buzią (a obsypało mnie jak w wieku dojrzewania
) twierdzi, że to na dziewczynkę, bo mamie urodę odbiera hehe
A ja się nie znam, ale wiem, że lekarze nie wierzą w takie przesądy
Ostatnio zmieniany: 14 lata 5 miesiąc temu przez agnesssa.
- chłopek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- emka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 6
14 lata 5 miesiąc temu - 14 lata 5 miesiąc temu #297982 przez emka
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Hej babeczki!
Beta wyszła podwójna także narazie ok. Byłam u lekarza powiedział że mi usg nie zrobi bo nie chce ryzykować. Zbadał mnie tylko, krwawienia nie ma tylko upławy. Dał mi luteinę i akard. I mam jeszcze rz bete zbadać , jak będzie ponade 1000 to wtedy będzie git. POdobno do 1000 to cały czas biochemiczna jest. Pocieszenie jest takie ze nie ma krwawienia i jest nadzieja, zaobaczymy. JUtro zbadam bete ...
Dzięki ze o mnie myślałyście 
Majówka Fotki super i widać jak szybko rośnie...
Chłopek No całkiem pokaźny brzusio
Agnessa Ja w ciąży z wiki na twarzy byłam mocno zmieniona, opuchnięta , okropnie wyglądałam, i wszyscy mówili ze będzie dziewczynka, a ja uparcie że chłopiec
I nawet imienia dla dziewczynki nie miałam, bo poród zaczał się wcześniej, dla chłopca za to miałam dwa Jakub i Mateusz.. na usg nie chciałam wiedzieć.
Beta wyszła podwójna także narazie ok. Byłam u lekarza powiedział że mi usg nie zrobi bo nie chce ryzykować. Zbadał mnie tylko, krwawienia nie ma tylko upławy. Dał mi luteinę i akard. I mam jeszcze rz bete zbadać , jak będzie ponade 1000 to wtedy będzie git. POdobno do 1000 to cały czas biochemiczna jest. Pocieszenie jest takie ze nie ma krwawienia i jest nadzieja, zaobaczymy. JUtro zbadam bete ...
Majówka Fotki super i widać jak szybko rośnie...
Chłopek No całkiem pokaźny brzusio
Agnessa Ja w ciąży z wiki na twarzy byłam mocno zmieniona, opuchnięta , okropnie wyglądałam, i wszyscy mówili ze będzie dziewczynka, a ja uparcie że chłopiec
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
Ostatnio zmieniany: 14 lata 5 miesiąc temu przez emka.
- chłopek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- agnesssa
-
- Wylogowany