BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

14 lata 5 miesiąc temu #297665 przez gosiak
chłopku no ładny brzuszek :)

bidol słyszałam własnie że ciała nie ma...więc mam cichą nadzieję że mała żyje, a matka brak słów, aktorka z niej niezła :angry:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Temat został zablokowany.
14 lata 5 miesiąc temu #297673 przez mesy
gosiak a może z tym to tylko taka ściema gra policji ..... że ona dziecko zostawiła tam w parku ... jest teraz strasznie dużo nie domówień w tym temacie . Przykre to jest :(
14 lata 5 miesiąc temu #297678 przez chłopek
mesy kolezanka mi mówiła ze niżej mam, damian twierdzi ze wogóle inny mam brzuch z Ksawciem taka piłeczka a ten bardziej na boki
14 lata 5 miesiąc temu #297682 przez agnesssa
Nooo Chłopek cudny masz brzusio :lol: Ja też głaskam :kiss: :kiss:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011
14 lata 5 miesiąc temu #297689 przez mesy
chłopek a poka zdjęcie tak żeby bluzka nie wisiała :P
Ja kiedyś słyszałam ale nie wiem czy to prawda że na dziewczynki brzuszek jest wyżej niż na chłopaka :P
14 lata 5 miesiąc temu #297701 przez Mirella
Chłopku pogłaskałam sobie, a co tam :) fajniusi brzusio

A co do Madzi... poczytałam sobie co na WP piszą, że niby matka upuściła dziecko i ono główką w próg uderzyło... eehhh, ja przez rok miałam takie jazdy że traciłam czucie w rękach, czasem sobie nadgarstki musiałam nastawiać bo był efekt jakby mi się dłonie od reszty odłączyły, ale nigdy nawet najmniejszego ryzyka nie było że Duśkę upuszczę, nawet taką maleńką, a jak było ciepło to łaziłam z nią po podwórku i tak karmiłam. I powiem Wam że nie wyobrażam sobie jak można wypuścić dziecko żeby rąbnęlo o podłogę, rozumiem że można się zachwiać czy coś, no ale to się łapie przecież, za rączkę za nóżkę, za ubranko, w ostateczności nogę się podstawia żeby dziecko o podłogę nie uderzyło, to chyba są naturalne odruchy... jakieś mi się to wydaje naciągane
14 lata 5 miesiąc temu - 14 lata 5 miesiąc temu #297713 przez agnesssa
Mirella no właśnie, mi się też wydaje, że skoro mogła tyle czasu ściemniac, że jej dziecko porwali, to tak samo teraz może ściemniać z upuszczeniem... cos tu nie gra :ohmy:

A ja się nie znam, ale wiem, że lekarze nie wierzą w takie przesądy :woohoo: Z brzuszkami oczywiście :woohoo: Za to mój tata ostatnio widząc co się dzieje z moja buzią (a obsypało mnie jak w wieku dojrzewania :silly: ) twierdzi, że to na dziewczynkę, bo mamie urodę odbiera hehe

14 lata 5 miesiąc temu #297714 przez chłopek
mirella a ty dalej twierdzisz ze syna bede miec?:)
14 lata 5 miesiąc temu #297718 przez gosiak
Mirella jakies to wszystko zagmatwane... :(

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
14 lata 5 miesiąc temu - 14 lata 5 miesiąc temu #297982 przez emka
Hej babeczki!
Beta wyszła podwójna także narazie ok. Byłam u lekarza powiedział że mi usg nie zrobi bo nie chce ryzykować. Zbadał mnie tylko, krwawienia nie ma tylko upławy. Dał mi luteinę i akard. I mam jeszcze rz bete zbadać , jak będzie ponade 1000 to wtedy będzie git. POdobno do 1000 to cały czas biochemiczna jest. Pocieszenie jest takie ze nie ma krwawienia i jest nadzieja, zaobaczymy. JUtro zbadam bete ... :) Dzięki ze o mnie myślałyście :kiss:

Majówka Fotki super i widać jak szybko rośnie...

Chłopek No całkiem pokaźny brzusio :)

Agnessa Ja w ciąży z wiki na twarzy byłam mocno zmieniona, opuchnięta , okropnie wyglądałam, i wszyscy mówili ze będzie dziewczynka, a ja uparcie że chłopiec :) I nawet imienia dla dziewczynki nie miałam, bo poród zaczał się wcześniej, dla chłopca za to miałam dwa Jakub i Mateusz.. na usg nie chciałam wiedzieć.

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
14 lata 5 miesiąc temu - 14 lata 5 miesiąc temu #297990 przez chłopek
EMKA BEDZIE OK TRZYMAM KCIUKI
14 lata 5 miesiąc temu #298022 przez agnesssa
Emka z całych sił trzymam kciuki i modle się, żeby tym razem Ci się udało i Twoja kruszynka rosła ładnie :ohmy: Trzymam kciuki za betę :ohmy: Dobrze, że poszłaś do tego lekarza, mam nadzieję, że też jesteś trochę spokojniejsza :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

14 lata 5 miesiąc temu #298051 przez gorla
Emcia cieszę sie bardzo!!!!! mocno trzymam kciuki , jutro idziesz na bete?
14 lata 5 miesiąc temu #298064 przez emka
dzięki dziewczyny :kiss: Jutro zrobie bete , podobno w szpitalu w laboratorium można zrobić. Uspokoiłam się, choć jeszcze nic nie wiadomo, ale jakoś fakt że mam leki i ze nie krwawie to już dużo.

Czy dwa szczęścia to za wiele...?
14 lata 5 miesiąc temu #298082 przez mesy
emka super wieści ;) trzymam kciuki za jutrzejszą betę :kiss: :kiss: :kiss:
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby