BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 2 tygodni temu #347674 przez gorla
gosiaku nie skumałam z kurami hehe :blush: ale nie hoduję tych pierzastych śmierdzieli :angry: jeść lubię , teściowa ma

sylka owutesty w ciązy zawsze wychodza pozytywnie, sprawdziłam neidawno :lol: ale nie każdy pozytywny oznacza ciąże, raz miałam pozytywny aż do dnia miesiączki, ale takie cuda to po poronieniu, wcześniej nie.

Sasetka sukienka śliczna, sama mam taki problem, bo 3 wesela mnie czekaja, ale do samego końca zwlekam, bo nie wiem ile urosnę jeszcze

chłopek a jednak drugi synek , trzecia bedzie dziołcha :lol: :lol:
Temat został zablokowany.
13 lata 2 tygodni temu #347683 przez Kajo
gorla napisał:

gosiaku nie skumałam z kurami hehe :blush: ale nie hoduję tych pierzastych śmierdzieli :angry: jeść lubię , teściowa ma

sylka owutesty w ciązy zawsze wychodza pozytywnie, sprawdziłam neidawno :lol: ale nie każdy pozytywny oznacza ciąże, raz miałam pozytywny aż do dnia miesiączki, ale takie cuda to po poronieniu, wcześniej nie.

Sasetka sukienka śliczna, sama mam taki problem, bo 3 wesela mnie czekaja, ale do samego końca zwlekam, bo nie wiem ile urosnę jeszcze

chłopek a jednak drugi synek , trzecia bedzie dziołcha :lol: :lol:

Gorla a powiedz proszę, czy może być taka sytuacja, że w ciązy się jest a test owulacyjny nie jest pozytywny. Mi pokazuje się ta druga kreska a jaśniejsza, czyli to oznacza, że się nie powiodło? :(
13 lata 2 tygodni temu #347688 przez gorla
kajo zawsze wychodzi pozytywny, ale natezenie koloru to różne miałam jak zaszalm raz mocnej raz słabiej, zależy jaki test ( z allegro czy apteki) jak bede w domu po południu to wsawie ten owutest co ostatnio robiłam i zobaczysz że te krechy nie mają takiego samego koloru
13 lata 2 tygodni temu #347690 przez Kajo
gorla napisał:

kajo zawsze wychodzi pozytywny, ale natezenie koloru to różne miałam jak zaszalm raz mocnej raz słabiej, zależy jaki test ( z allegro czy apteki) jak bede w domu po południu to wsawie ten owutest co ostatnio robiłam i zobaczysz że te krechy nie mają takiego samego koloru

Ok to ja też wstawię zdjęcie, żebyś mogła zobaczyć, ale dziś juz ta druga kreska jest jeszcze jasniejsza, no ale jest. To dziś też zrobię po południu i wtedy wstawię dwa zdjęcia.
Dzięki :kiss:
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #347691 przez sylwka727
Hej dziewczyny widzę że tuakcja poszukiwaia sukni :)

Kajo widzę że mamy podobny gust chociaż przy tej drugiej troszkę mógłby być :ogon: troszkę inny :silly:

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]
13 lata 2 tygodni temu #347696 przez Kajo
sylwka727 napisał:

Hej dziewczyny widzę że tuakcja poszukiwaia sukni :)

Kajo widzę że mamy podobny gust chociaż przy tej drugiej troszkę mógłby być :ogon: troszkę inny :silly:

Też tak myślę, ale mozna go związać z tyłu i będzie taka mini z kokardką ;) na pupci :laugh:
13 lata 2 tygodni temu #347697 przez sylwka727
Chłopek gratuluję chłopca :kiss:

Moje Aniołki[*]
13 lata 2 tygodni temu #347698 przez Insomnia
Dzień dobry :laugh:
Gorlus jak się czujesz? Jak dzidziolka? Kiedy masz USG?
Marta M Majeczka jest boska :kiss: Rośnie w oczach he he :woohoo: :woohoo:
Majówka Ciebie nie uwidziałam ;) Ale pogłaskaj brzusio :kiss: :kiss:
Chłopek gratuluje synusia :woohoo: Imię juz wybrane?
Lacra czekam teraz na teścik i zaciskam kciukacze :woohoo:
GosiakJak chcesz tak masz :woohoo: Zaciskam za nowy cykl i big jaja i wielkie bum :lol: :lol:
Mesy masz za całokształt :kiss: :kiss: :kiss:
Kajoz tego co wiem to jednym wychodzą pozytywne testy owu w ciąży innym nie. Na mój rozum każda z nas ma inny poziom hormonów więc jednym wyjdą innym nie. Ale to tylko moje zdanie

Dokądkolwiek pójdę poniosę ze sobą Twój pierwszy krzyk

13 lata 2 tygodni temu #347699 przez Kajo
Sylwka ale tempa poszła Ci do góry!!!!
Ładnie, trzymam kciukasy :)
13 lata 2 tygodni temu #347708 przez sylwka727
Kajo poszła ale niewiarygodna bo wczoraj po południu mnie zaczęła dłowa boleć praktycznie całą noc nie przespałam przez to i trochę alko było bo mąż koleżanki u której bawie dzieci z delegacji wrócił także nie patrzę na ten skok dopiero jutro będę się kierować tempką ;) ale u Ciebie się ładnie utrzymuje :kiss:

Moje Aniołki[*]
13 lata 2 tygodni temu #347710 przez sylwka727
A z tą kokardą to fajny pomysł :) uwielbiam kokardy :cheer:

Moje Aniołki[*]
13 lata 2 tygodni temu #347711 przez Kajo
sylwka727 napisał:

Kajo poszła ale niewiarygodna bo wczoraj po południu mnie zaczęła dłowa boleć praktycznie całą noc nie przespałam przez to i trochę alko było bo mąż koleżanki u której bawie dzieci z delegacji wrócił także nie patrzę na ten skok dopiero jutro będę się kierować tempką ;) ale u Ciebie się ładnie utrzymuje :kiss:

Ja cały czas mam pozytywne myśli co do nas:) :laugh: Poza tym kiedyś w końcu musi się udać ;) Także prędzej czy później będziemy miały co świętować :)
13 lata 2 tygodni temu #347718 przez sylwka727
Mi też gdzieś tam podświadomie palętają się pozytywne myśli :) ale boje się je narazie wyrazić na głos żeby mi pękły jak mydlana bańka :( Nawet wczoraj wypołam może ze 4 kielichy ale miałam wyrzuty sumienia że może jestem w ciąży a pije alko :cheer:

Moje Aniołki[*]
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #347719 przez mesy
sylwka ja zawsze sobie odmawiałam i co doooopa blada :P :P :P :P

Inso
też masz a cooooo :lol: :lol: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Chłopek gratuluję synka :kiss:
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #347721 przez Lacrijka
Kajo - nie nakrecaj sie niepotrzebnie !!! wbiłas Ovitrelle to wiadomo ze test owu i ciążowy bedzie pozytywny.. Piszesz ze z kazdym dniem kreska testowa jest jasniejsza, tak ? A to dlatego ze Ovitrellka sie wyplukuje.. W cyklach stymulowanych testy owulacyjne nie zdaja w ogóle egzaminu.. Wyluzuj Mała ;) Juz nic nie zmienisz :)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia