- Otrzymane podziękowania: 202
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- gosiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Życie cudem jest...
nie nie
Magduska
wejdz na str 55 na fm i poczytaj
no teraz to wiem magduśka kurde mam nadzieje ze dołączy do Nas ciekawa jestem jak jej sie układa...
"Przepraszam nie chciałam wystraszyć nikogo moim postem o skrzepach ale ja tak się wystraszyłam a tyle bólu przeżyłam" ViFi no problem troszke sie przejełam ale koleżanki mnie troszke uspokoiły i luzik

dziewczyny uciekam miłej nocki dobranoc papapa
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
ten miesiac beznadziejnie zaczelam....jestem zla, smutna i tylko odczuwam negatywne emocje....jakis ten grudzien niedobry dla mnie...ciagle kloce sie z mezem i z tych naszych staranek chyba jak na razie nici:(

dobrze, juz Was nie zanudzam...
ciesze sie, ze teraz tu sie mozemy spotykac...
dlatego tez witam serdeczne nowe osoby na forum....
- ViFi
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- „…przyjaciele są jak Anioły..."
- Otrzymane podziękowania: 39
Czesc dziewczyny...ja tez dolaczam do was z poprzedniego forum....czyli staranka c.d......
ten miesiac beznadziejnie zaczelam....jestem zla, smutna i tylko odczuwam negatywne emocje....jakis ten grudzien niedobry dla mnie...ciagle kloce sie z mezem i z tych naszych staranek chyba jak na razie nici:(![]()
..co prawda to dopiero poczatek cyklu...za kilka dni dopiero plodne sie zaczna, ale mam przeczucie, ze i tak nic z tego nie bedzie....do tego swieta tuz tuz...juz mam wizje jak siedzimy pokloceni przy wigilijnym stole...nie wiem o co chodzi, hormony tak mi bija w dekiel, ze jest to niesamowite...oczywiscie zwalam na nie,
bo juz sama nie wiem co innego moze sie ze mna dziac...tym bardziej, ze tamten cykl byl zachwiany i skomplikowany...
dobrze, juz Was nie zanudzam...
ciesze sie, ze teraz tu sie mozemy spotykac...
dlatego tez witam serdeczne nowe osoby na forum....
Mnie zawsze mówiono....możesz się kłócić ile wlezie ale łózko nie powinno dzielić tylko łączyć...
Napewno do przekonasz kobiety to potrafią

ViFi
Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72

gdzies widziałam takie fajne hasełko "obraź sie na hormony kobiety, ją samą poprostu przytul"
powiedz to swojemu mężowi, hormony to potężna siła

MagdaM też pisała że z mężem w kratkę, a fasolka była....
także nosek do góry, bedzie dobrze

- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
no, ale z drugiej strony, moze nie ma co tak napierac, w koncu kiedy dziecko bedzie chcialo przyjsc to wowczas pojawia sie 2 kreseczki....tylko, ze takie myslenie jest bardzo ciezkie, wiecie o tym...ale trza wyluzowac...no i mezowi chyba tez trzeba odpuscic....hmmm...niech chlopina mysli, ze ma racje...a ja i tak wiem swoje:P

- Lacrijka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Otrzymane podziękowania: 10
- Asik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Szczęśliwa :D
- Otrzymane podziękowania: 13
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- MagdaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

W kazdym razie ja od urodzenia krakowianka, ale od slubu mieszkam 35km od Krakowa a mimo wszystko tu jezdze do szpitala i lekarzy, bo do rzezni naszej okolicznej nie mam ochoty jechac... wiec jak cos to pisz, postaram sie pomoc, tym bardziej, ze czesc rodzinki pracuje w SZ
www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.

- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

zobaczymy....powiem Wam, jakby cos sie zmienilo:P
- ViFi
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
ViFi hmm kurcze powiem tak, pytalas juz kilka razy, ja odpowiadalam a Ty jakby tych odpowiedzi nie widzisz... nie wiem co jest
W kazdym razie ja od urodzenia krakowianka, ale od slubu mieszkam 35km od Krakowa a mimo wszystko tu jezdze do szpitala i lekarzy, bo do rzezni naszej okolicznej nie mam ochoty jechac... wiec jak cos to pisz, postaram sie pomoc, tym bardziej, ze czesc rodzinki pracuje w SZ
Wiem czytałam ale mojego lekarz też jest z Krakowa znam już 8 lat żal mi że nie pracuje już w szpitalu,ale dziękuję.... muszę zapytać jego co mi radzi...
ViFi
- ViFi
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
wiFi to kiedyś byłyśmy sąsiadkami, ja pochodze z Oświęcimia
Moja najlepsza koleżanka znalazła męża w Chrzanowie
Fajne to Wasze miasteczko, lubiałam spędzać tam waksy z kupmplami z fabloku ( nie wiem jak to sie pisze )
Ja mieszkam od niedawna w Chrzanowie.... od 1,5 roku przejechałam za meżem

ViFi
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mirellka, wlasnie tak chce zrobic....nie bede nalegac, nawet nie pisne, ze mam ochote na tato i owamto.....gorzej bedzie jesli wytrzyma tak z miesiac,....bo ze mna bedzie gorzej
...mam jednak nadzieje, ze zmieknie wczesniej...i moze natrafimy na zlote dni.....
zobaczymy....powiem Wam, jakby cos sie zmienilo:P
Agusia nie ma strachu, żaden facet nie wytrzyma miesiąca jak nie musi

- ViFi
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Jestescie kochane....dziekuje za pocieszenie...ale moj uparciuch jak juz sama nazwa wskazuje jest zawziety i co sobie postanowi tak bedzie....momentami to wydaje mi sie, ze wcale mu tak nie zalezy na dziecku jak bym bardzo chciala...
no, ale z drugiej strony, moze nie ma co tak napierac, w koncu kiedy dziecko bedzie chcialo przyjsc to wowczas pojawia sie 2 kreseczki....tylko, ze takie myslenie jest bardzo ciezkie, wiecie o tym...ale trza wyluzowac...no i mezowi chyba tez trzeba odpuscic....hmmm...niech chlopina mysli, ze ma racje...a ja i tak wiem swoje:P![]()
glupie??????no, ale moze w koncu sie sprawdzi anegdota o tym, ze mezczyzna jest glowa rodziny, ale kobieta szyja, ktora wlasnie ta glowa kreci
....
Na pewno też pragnie dzidzi ale tego nie powie męska duma tyle..... a Tobie się na pewno uda

Przekonasz się. Zrób tak aby wyszło na jego pomysł...

ViFi
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-